půl hodiny řízení Aston Martin DB9 Mansory, Porsche 911 Turbo Gemballa, nebo Audi R8! navíc 50% sleva na jídlo dle vašeho výběru ve stylové restauraci mazanej králíček (seděli jsme tu minule, docela pohodová restaurace přímo na letišti pár metrů od místa odjezdu aut).
cena opět 999kč + 300kč za benzín. koupit se to musí během 9 dní (ode dneška), koupený poukaz platí do konce roku (31.12.2011).
místo by bylo opět letiště příbram, půjčí se na letišti auto, pak se jede cca. 25km okruh přes okolní vesnice, nakonec se zajede na letištní dráhu kde se dvakrát zkouší maximálka (někteří i přes 280km/h) a návrat. když nás je víc, nechá se posedět v restauraci vedle.
jinak já mám vybráno a koupeno, Aston Martin DB9 Mansory !!! majitel říkal minule že to je luxusní záležitost, je ve sportovní úpravě s upraveným výfukem.
takže to s objednáním můžeme udělat jako minule, kupte si každý sám vouchery a kdo pak bude chtít jet zase dohromady, tak se zde domluvíme. za nás jak jsme se domlouvali posledně, pojedeme někdy začátkem září, bližší info zde bude za cca. 10-14 dní až si všichni kdo budou chtít jet koupí vouchery a dohodneme termín.
Jojo, asi moc zákazníků, tak to zkrátili a máte na to už jen jeden den...kažopádně celkem nechápu, jak jste všichni natěšeni na toho AM...neříkám, že se mi nelíbí, ale porsche turbo gemballa? Uuuu, to by byl teda pro mě větší favorit
a tak neodolal jsem zakoupil jsem, ale jeste to poresim s kamaradem kterymu to dam jako dar k narozeninam a uvidime jestli se trefime do terminu co tu padne a nebo pujdeme solo...
Fuji: sakra než aston martin bych si teď vybral corvette, tohle auto je sice americké, ale obdivuji ten motor a celkové celé auto jak je syrové a parádní...
jinak chlapy, já jsem si to zarezervoval protože to nevypadá že by se nás sešlo víc. je to termín 2.10.2011 od 16:00. je to neděle. ptal jsem se ho, je to jeden z mála termínů o víkendu, říkal že pak tam má ještě okno na další dvě nebo tři jízdy astonem. současně by šlo asi objednat ve stejný čas i jízda jiným vozem. takže pokud byste někdo chtěl vyrazit se mnou a vycházel by mu tento termín, zavolejte na telefonní číslo 777 481 970 a zarezervujte si tento termín po mě (bláha), tedy někdy po 16-té hodině.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.