AK fanda

Registrace: 5.8. 2009
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 9:10 |
|
valmet:
jj asi jo  příště asi budu chodit nahej
Hele v pohodě jo já si z toho jen dělám legraci 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 9:10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 9:14 |
|
| alf.66 napsal: | | ja jsem se ale špatně vyjadřil k tomu, že bych tam chtěl byt, ja jen tim chtěl řici že třeba dola stala spousta krasných aut na louce ktere staly za zmínku, nikomu by nevadilo kdyby bylo o pár minut to video delší, zpracovane to z mého pohledu má velmi pěkně jen jsem řekl svuj nazor. dal si s tím spoustu prace a vyhovět všem to v žadnem připadě nejde.A říct nelibí se ti udělej si sám. no taky mužeš říct svuj nazor. |
Letos bylo těch záběrů málo, na tom jsme se shodli s mystikem hned po srazu, že jsme to podcenili. Lord si tam natahal tuny techniky a ve finále to mělo přesně opačnej efekt, kdy jsme nevěděli co dřív a nakonec nic pořádnýho nenatočili. K tomu se sem tam přidaly problémy s technikou a výsledek je takovej, jakej je. Chybama se člověk učí.
A druhej pohled je ten, že člověk si ten sraz chce taky trochu užít a ne pořád jen běhat s foťákem a kamerou a hledat nejlepší místo na záběry, proto ta zmínka o tom, že jsou vítaný záběry a fotky i od ostatních, protože jeden nebo dva lidi nemůžou být všude, kde se něco děje. 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 5.8. 2009
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 9:17 |
|
| valmet napsal: | | Letos bylo těch záběrů málo, na tom jsme se shodli s mystikem hned po srazu, že jsme to podcenili |
No a co, všat jste se taky chtěli bavit ne, bez tak kdyby vás nebylo tak nejsou ani fotky ani videa.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 3.2. 2009
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 10:01 |
|
LM: Podle toho, jak jsem tě tam viděl lítat nonstop s nějakým tím verglem v ruce nebo na kapotě, spíš jsi vyměnil prožití srazu za roli zuřivého reportéra, který když chce vidět jaké to tam bylo, musí si to pustit až doma na videu.
Díky za tvůj čas a ochotu k výrobě historického dokumentu. Jen jsem tak nějak na konci podvědomě zkontroloval, jestli se nezasekl přehrávač.
Tak nějak ses po výkonu tvrdě otočil a usnul
Myslím, že pro vnější propagaci klubu je obrazné přesunutí těžiště z objímání se v hospodě na organizaci a polygon k užitku. Já na bráchu, brácha na mě sice netvoří těžiště dokumentu, ale je toho tam myslím přiměřeně.
Možná by příští verze mohla být postavená na tom, aby mimo globální pohled měl každý účastník svých pár konkrétních vteřin slávy. Ohlasy by byly vřelejší. Znáš to  Prostě dík 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 17:20 |
|
sem se po včerejší pařbě a problitém ránu konečně dokodrcal k počítači  . k videu každopádně díky za pozitivní i negativní ohlasy. sem rád za konstruktivní kritiku, když mi někdo napíše tohle a tohle se mi nelíbí protože takhle a takhle tak si toho také cením, není nad zpětnou vazbu. o drtivé většině problémů která se tu již videu vytkla jsem bohužel věděl již dopředu ještě než jsem začal stříhat. rozhodně se hodně podcenilo to natočení celého kempu a mnohem více aut. každopádně to bylo zase úplně nové místo a jsem přesvědčen, že pokud příští rok zakotvíme opět zde, budeme lépe připraveni jak na to aby se podařilo nějak lidi nahnat do jednoho centrálního bodu a za druhé už i sám budu vědět jak to tam chodí a na co se zaměřit při natáčení. z polygonu toho bylo dost na úkor kempu, jak jsem již psal polygon byl super a já osobně jsem spíš přes ty akčnější záběry, neumím dělat dokumenty o lidech. ale budu se snažit to příště lépe vyvážit. už vím i sebou příště tahat a co ne. jinak video už předělávat nebudu, už na to nemám sílu a pokaždé když si ho pustím bych vždy předělal spousty věcí  . jinak všem díky za podporu a případnou karmu a jsem rád, že když už jsem s tím strávil dost času, že se na to alespoň určitý okruh lidí podívá a že to není video do šuplíku. ps - a ano bylo poměrně těžké vyvážit točení, focení, chlastání a ještě si užít zábavu. docela se to špatně stíhalo, všude se něco dělo, navíc na polygonu jsem se také úspěšně zapojit do ježdění, takže jsem měl blázinec.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 17.5. 2010
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 0:01 |
|
Chtěl jsem původně napsat taky nějakou chválu a kritiku k videu, ale vpodstatě tu už vše bylo řečeno ... tak snad jen dodám, že pokud se příští rok zůčastním, což doufám že ano, tak rád vezmu kameru do ruky a přiložím ruku k dílu! 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 0:11 |
|
-Kage-: A to se cení!
Kecat o tom jak by se,co by se,jako třeba já,to dokáže každý...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 27.3. 2008
|
Zaslal: Po, 15.08, 2011 13:21 |
|
Zdravím ve spolek, jsem uchvacen fotkama a videama  panove klobouk dolu,tolik krasnych aut a lidi... muselo to dat hodne prace, ale vyplatila se.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 15.08, 2011 13:21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009
|
Zaslal: Út, 16.08, 2011 21:33 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
Registrace: 28.8. 2006
|
Zaslal: Út, 16.08, 2011 21:50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 12.3. 2010
|
Zaslal: St, 17.08, 2011 13:59 |
|
| lordmystic napsal: | zde je zdrojové video......
|
Diky Tve praci!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|