AK nováček

Muž
Registrace: 7.9. 2010
|
Zaslal: Čt, 23.06, 2011 14:21 |
|
Ahojte,odišlo mi servočerpadlo, je po výmene - repas TRW.Mechanik vravel, že po dlhšom státí /cez noc/ sa z prevodovky riadenia ozývajú pískavé zvuky, lebo tam niečo vnútri prepušta /nie von/, a ze preto odišlo čerpadlo, lebo pracovalo naprázdno.Treba zopár maximálnych otočení dolava, doprava, aby sa znovu naplnilo olejom.Používam auto asi 1 rok, od začiatku sa ozývajú pískavé zvuky, prečítal som všetko, čo sa tu píše, niektorí uvádzajú, že je to normálne, preto som to neriešil, ale teraz ma to znovu trápi.Otázka je, kde je pravda.Nová prevodovka nie je lacná, len tak vymenit.Videl som repas aj za 5000kč od nejakého Bohumína, reklamuje na nete i iné autá, alebo TRW výroba od 10-13,5tis. na www.mjauto.cz, alebo nejaká náhrada z iných aut??, z passatu atd.Použitá ma moc neláka.Može mi niekto rozumne poradit?Neviem sa rozhodnut, čo robit, čakajú ma dlhšie zahraničné cesty, nemožem riskovat, že niekde zostanem visiet a riešit riadenie.
Vdaka za odpoved.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 23.06, 2011 14:21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 5.6. 2008
|
Zaslal: Pá, 24.06, 2011 0:52 |
|
tezko rict. potreboval bych to slyset. ale nejcastejsi je vykloktana kladka cca 1200-1500kc
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Pá, 24.06, 2011 6:29 |
|
Ahoj HanzAudi,
Ja som z Hodonina, a ty? Akú kladku myslíš?
Teraz po výmene servočerpadla v utorok sú pískavé zvuky len ráno pri točení volantu, po chvíle prestanú.Predtym to pískalo občas aj počas jazdy a točení volantu.
Myslím, že to nie je akútne, ale moje otázky možno mohli byt lepšie položené:
-či vobec menit riadenie
-či niekto má skusenosti s repasom od nejakého Bohumína
-na www.mjauto.cz sú k dispozicii 3 riadenia, ako mám zistit,
kt. tam ide, až po demontovaní z nejakého štítka?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: So, 25.06, 2011 20:24 |
|
Mám pocit, že to skor vrzgá volant, než že by to bolo servo. vrzgá tu niekomu volant?Mal niekto potiaže so servom?ak áno, bolo počut nejaké zvuky skor vonku alebo vnútri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|