Muž
Registrace: 31.7. 2010
Zaslal: Ne, 12.06, 2011 11:13
Čus lidi, dnes v noci mi ukradli mojí černou A3/S3 look v Praze.. kdyby ji někdo někde viděl, dejte vědět mě nebo na 158.. tohle auto zaujme na první pohled..
Byl bych rád, kdyby se našla, ale zrovna měsíc zpátky mi známý vykládal, jeho příběh a po tom, co jsem to slyšel jsem ztratil veškeré iluze o tom, že se ukradené auto ještě někdy najde Pokud to nebyly fetky, co se chtěly jen projet...
Známý jel s celou rodinou do nákupního centra, zaparkoval v podzemních garážích a šel s rodinkou nahoru. Dcera si vzpomněla, že si nechala panenku v autě, tak aby celou dobu nesmutnila kvůli panenky, vracel se pro ni k auto. Sjel dolů do garáží a viděl, jak mu jeho vlastní auto ujíždí (byla to otázka cca 5 minut). Tak poprosil chlapíka, co byl zrovna u auta, že mu krade nněkdo auto, jestli by za ním s ním nejel. Tak za tím autem jeli, mezi tím kontaktovali policii. Auto zajelo cca 10km daleko přímo do náklaďáku a celý náklaďák jel po silnici 1. třídy směrem na polsko. Policie kamion zastavila po cca 30 minutách jízdy. Auto už mělo motor napůl venku, hodně dílu sundaných. V servise mu rovnou řekli, že auto budou dávat do kupy minimálně měsíc, prostě bylo už v pokročilém stádiu rozkladu. Když jsem tohle slyšel, měl jsem bradu až na zemi a ztratil iluzi o všem, co jsem si do teď myslel o kradení aut Bohužel asi fakt nejelpší zabezpečení v dnešní době bude dobrá pojistka
Muž
Registrace: 6.8. 2009
Zaslal: Ne, 12.06, 2011 11:57
doufám, že se najde Malcolme :-/
Já, po zkušenostech s kroupama a dvojnásobném pokusus o ukradení vozu neváhal po koupení nového vizítka ani chvíli a sjednal si přes Romijna all risk za super prachy, jenže tohle si člověk uvědomí většinou až se něco stane... držím palce !!
asi 2 minuty jsem viděl na videu.. tak ti nevím.. tekutý dusík jedna varianta. mám to taky a nepoužívám fakt
taky ho nezamykám, jedou jsem zamkl v praze a stálo mě to 1200,- za 4 vteřiny práce jejich výjezdového mechanika. (nešel mi tam strčit klíč, tak pinzetou posunul nějakej plíšek) Prý mám defend již dlouho používanej, tak mi ho u nich ve firmě za 6 000,- zrepasujou.
Hodně štěstí! Dva týdny zpět nám ukradli přímo před barákem na sídlišti Octavii II Laurin a Klement. Pěkný kurvy. Dobrá ochrana je garáž. Sherlog taky asi dobrej systém.
Muž
Zaslal: Ne, 12.06, 2011 17:23
rozdíl pozná každej kdo o S3 ví jen trochu.. rozdíl v brzdách, budíkách, sedačkách, slícování nárazníků.. Sice bych byl rád kbyby zůstala někde za rohem, ale to asi bohužel..
Muž
Registrace: 29.12. 2009
Zaslal: Ne, 12.06, 2011 18:18
SCORPION napsal:
ak najdes nejake video tak rad si ho mrknem za minutu defendlocka neobide, iba s vyslapnutou spojkou a tahat...
hele hledat to fakt nebudu ale viděl jsem to.. a tekutej dusík kámo to byl nebo podobná sračka.. ale nevěříš li dej ho a těš se dobře zabezpečenému autu
ricom: Všechno se dá obejít, ale proč jim tu práci usnaďnovat, já si myslim, že čím víc zabezpečení tím líp, tak se na to spíš vyserou než že to budou krást.
Muž
Zaslal: Ne, 12.06, 2011 19:18
Bylo by to fajn kdyby ji odstavili po zjištění že to neni S3, ale sem realista a když už to ukradli, tak budou chtít aby jim z toho něco káplo aspoň z ND..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.