Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 kvě 2012
Celkem je zde 45 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    audibuster
Uživatelů dnes 3
Uživatelů včera 7
Celkem uživatelů 17365

Online návštěvníků
Návštěvníků 42
Uživatelů 3
Celkem 45

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Koupě Audi A4 nebo A6 (RV kolem 1999)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte ;)    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Technika & Úpravy -> Co říkáte na...
Možná podobná témata
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 10.6. 2011

PříspěvekZaslal: Út, 14.06, 2011 9:36

Diky za zhodnoceni.. neco mi na tom taky nesedi no.. a nevim jestli se za tyhle penize vyplati kupovat 96ku.. prej to ma udelany pretesneni motoru a spojku..ale kdo vi.. volal jsem jestli je to jeste aktualni a po hlase to znelo na mladyho kluka.. a podle kol soudim ze s tim asi docela lital..
 nahoru #31
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 14.06, 2011 9:36

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 17.1. 2010

PříspěvekZaslal: Út, 14.06, 2011 12:52

Tezko rict jak to vypada, chce to videt na zivo, ale origo stav to neni. Jinak myslim si, ze cena je dost vysoka, to by to musela byt opravdova vonafka a i jestli je to opravdu 96ka tak i tak by to byla docela vysoka cena, to by to muselo byt aspon quattro*.
 nahoru #32
AK batole
AK batole

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 14.06, 2011 13:12

to jo no..taky mi to tak pripada, no asi tenhle nebo pristi vikend si udelam vylet do nemec.. kouknout na ty dve co jsem postoval na prvni strance.. a uvidi se jak to bude vypadat nazivo.. ta tmava se mi docela libi.. vypada to slusne.. do ty doby je cas jeste hledat dalsi
 nahoru #33
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 3.11. 2009

PříspěvekZaslal: Pá, 17.06, 2011 18:32

Ahoj...měl jsem 1.9 v AGR* OI a uplně maximální spokojenost až mě mrzí že jsem ji prodal bráchovi... Teď mám 2.5 a opět max spokojenost ale mám 2004 r.v. a mám kámoše co má taky 2.5 v automatu rok 1999 a absolutně žádnej problém krom převodky která chtěla přetěsnit ale za to moh předešlej majitel tuším...Koupil Ji v Mošnově u Ostravy má ji pět let a je opravdu moc rád že do ní šel má teda A6...No a jen z mého pohledu určo bych ve tvé situaci volil 1.9 a klidně A6 nejseš letec dle toho co píšeš a asi bych se mrknul na stránky jestli se někdo nezbavuje a projdi si Profit a podobně většinou se najde někdo kdo to neda do bazaru a řekne ti narovinu co to je za auti teda určitě to auto nepřeceni jako bazar...!!! Teda jen muj názor nebo Avizo... No nic beztak už si něco dovezl a zase píšu pozdě... Jo a jinak ta má je taky z němec a opravdu mám ji 3 roky a pohodička... pokud kup tak soukromě nebo z německa asi...ČEST-0000
 nahoru #34
AK batole
AK batole

Registrace: 23.12. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 17.06, 2011 23:32

Ahoj, před 2 a půl roky jsem se taky rozhodoval jakou Audi. Měl jsem před tím 10 let Vento 1,9 TDI* motor AFN 81 kW a maximální spokojenost. Když se objevila na inzerátu v Quatru, a s tímto motorem tak jsem do ní okamžitě šel. Tenkrát stála 110 tis. Koupil jsem ji a úplná pohoda. Motor chodí za 5,5 l a jenom mě Satas měnil Maxidot*, na který prodávající snížil cenu. Mám najeto 225 000 km a vůbec nebere olej. Nikdy bych ji neprodal. Pokud na ni narazíš, tak ber. Je to A4 B5.
 nahoru #35
AK batole
AK batole

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 11:46

FIENDMAN napsal:
Ahoj...měl jsem 1.9 v AGR* OI a uplně maximální spokojenost až mě mrzí že jsem ji prodal bráchovi... Teď mám 2.5 a opět max spokojenost ale mám 2004 r.v. a mám kámoše co má taky 2.5 v automatu rok 1999 a absolutně žádnej problém krom převodky která chtěla přetěsnit ale za to moh předešlej majitel tuším...Koupil Ji v Mošnově u Ostravy má ji pět let a je opravdu moc rád že do ní šel má teda A6...No a jen z mého pohledu určo bych ve tvé situaci volil 1.9 a klidně A6 nejseš letec dle toho co píšeš a asi bych se mrknul na stránky jestli se někdo nezbavuje a projdi si Profit a podobně většinou se najde někdo kdo to neda do bazaru a řekne ti narovinu co to je za auti teda určitě to auto nepřeceni jako bazar...!!! Teda jen muj názor nebo Avizo... No nic beztak už si něco dovezl a zase píšu pozdě... Jo a jinak ta má je taky z němec a opravdu mám ji 3 roky a pohodička... pokud kup tak soukromě nebo z německa asi...ČEST-0000

Pozde nepises.. diky.. jedu se podivat na jednu A6 v sobotu do Drazdan.. je to r.v.1999, v plny palbe, s navigaci v kuzi.. prvni majitel.. s kompletni servisni knizkou..najeto 138 tisic, pry dolozeno v servisce.. od nejakyho starsiho chlapka ze se prestehoval na farmu do svedska a tudiz ji prodava v nemecku dokud jeste je.. jediny hacek ktery to ma je, zeje to 110kW 2.5 TDI*.. vim ze s tim budou asi problemy a vsichni me varuji , ale auto vypada jako novy..takze se znamym automechanikem se na to dojedem podivat.. a je to za slusny penize, takze i kdybych do toho mel vrazit treba 30 litru navic.. furt by se to s tou vybavou asi vyplatilo.. otazka je jestli lze neco preventivne vymenit, aby to pak zamezilo vetsim skodam..
 nahoru #36
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 12:19

Jerryn: No jako první je zkontrolovat vačky (dá se to částečně i cez víčko na dolívání oleje), ale nejlepší by bylo sundat kryty vaček a omrknout je celé.

V každém případě hned po dojedzu dom bych vyměnil olej a dal tam kvalitní olej a jestli to bylo nastaveno na proměnlivý interval (Long Live), tak bych to hned změnil na pevný interval (15 000km).

Taky bych nechal zkontrolovat rozvody, v případě pochybností je taky vyměnit...
 nahoru #37
AK batole
AK batole

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 13:24

No vypada to na docela solidniho chlapa..takze pry na jeho naklady spolu rovnou zajedem na technickou kde provereji auto i papiry ze je vsechno v poradku.. ze je rozvodak, olej i filtry vymeneny pred dvema mesici..ale stejne rozvodak asi pro sichr necham vymenit, olej kazdopadne taky.. davam do svyho ted Castrol Magnatec diesel..takze bych to nalil asi i tady do toho.. vacky zkontroluju.. to nastaveni na promenlivy interval.. je nastaveni ceho? pripadne kde se to meni? vim jen ze je long life olej..ale ten nemam moc rad..takze tam pujde klasika..ten magnatec a menit po 10 000km.. slysel jsem ze jsou i problemy s kanalkama mazani olejem..takze je tam potreba davat kvalitni olej..
 nahoru #38
sponzor

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 13:24

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 13:40

Jerryn: No pevný interval je to, že se olej mění po 15 000km, případně i po 10 000 km (ale to zas nevím, zda už není zbytečně přehnaný). A změní se to VAG-em aby to počítalo na 15 000 km a ne na 30 podle zatížení...

No když Ty rozvody budou fakt vidět, že jsou čerstvě dělané a že to nejsou nějaké čínské šmejdy, tak zas bych nestresoval.
Zas fakt záleží od přístupu majitele.
 nahoru #39
AK batole
AK batole

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 13:52

jo takhle.. ja si myslel ze to bude kvuli pocitaci no.. podle jeho vystupovani.. stavu vozidla.. a toho ze je ochoten dojet do drazdan az ze svedska.. tak bych rekl ze se k tomu choval velice solidne.. no uvidim.. melo by to byt uvedeno v servisce kdyz je podle nej kompletni.. podivam se jak je to nastaveny.. VAG nemam..ale to by myslim slo domluvit tady s nekym na klubu a nebo si VAG poridit
 nahoru #40
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 3.11. 2009

PříspěvekZaslal: Po, 20.06, 2011 19:32

Hele ten kamarád ma taky 110KW a žaden problém. Taky zvažuju A6ku že bych ji vymněnil za tu mou 4 ale potřeboval bych ujistit že je tam opravdu velkej rozdíl v místě... Ale na todle založím téma až to bude aktualní... Já osobně bych prostě dal na to co ti řekne tvuj vnitřní hlas a mechanik.. A pokud se budeš o auto pořádně starat... Přeji dobrý pořízení..!!
 nahoru #41
AK batole
AK batole

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 8:33

FIENDMAN napsal:
Hele ten kamarád ma taky 110KW a žaden problém. Taky zvažuju A6ku že bych ji vymněnil za tu mou 4 ale potřeboval bych ujistit že je tam opravdu velkej rozdíl v místě... Ale na todle založím téma až to bude aktualní... Já osobně bych prostě dal na to co ti řekne tvuj vnitřní hlas a mechanik.. A pokud se budeš o auto pořádně starat... Přeji dobrý pořízení..!!

Diky diky.. no starat.. rodinu nemam.. zrouta penez v podobe pritelkyne uz taky ne takze si budu mazlit Audinku a dopravat ji ty nejlepsi pece s olejem kazdopadne pocitam chipnout to z toho longlife na normalni.. a videl bych to na Castrol Edge nebo Magnatec Diesel Tak snad to bude v pohode no
 nahoru #42
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď     Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte ;) časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Technika & Úpravy -> Co říkáte na...

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky Audi A4 2009 prevodovka Fansox Audi A4 0 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky AUDI 80 COUPE 2.0L 85KW / 115HP - moj... Richina Audi do roku 1990 (1995) 1 Čt Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Originál alu kola Audi S4 17" Waflicek Prodej, nabídka 0 Čt Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Koupím motor na Audi A6 2.8 Quattro 1... Pitrs11 Koupě, poptávka 0 Čt Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Kapota na AUDI A6 C5 miky20 Prodej, nabídka 0 Čt Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: