jedna se o 2.7biturbo 1999 predfacelift (pravdepodobne 2 lambdy).
Pri svarovani vyfuku autogenem na aute asi jedna firma z Teplic (Nakladni ulice za Holečkem) upravovala auto tak až mi posrala elektrniku...auto nejede, škube, pc nahlásil tyto závady (viz priloha)
da se to cidlo nejak promerit? nebo nejaka z tech zavad eliminovat? nebo to vse navazuje na cidlo.
Lehce jsme to probrali se stanleym ktery uz par S4 rozebral, a stalo se mu to same, a pry to zpravi prave to cidlo teploty vyfukovych plynu. V audine se obavam ze to bude oprava za 20tisic. Jen to cidlo stoji 5 a v autokelly ani jine druhovyrobe jsem je nenasel..
vyřešeno:
tak je opraveno..nakonec se ukázalo že byly ěpatné čidla teploty výf. plynů obě, k tomu i Lambda*, a pravá ř.j. pro tři válce.(tu vag ani nehlásil jako vadnou)
Naposledy upravil SpeedyS4 dne Čt, 04.12, 2008 17:59, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)
Muž
Registrace: 3.10. 2006
Zaslal: Ne, 02.11, 2008 17:20
SpeedyS4 napsal:
jedna se o 2.7biturbo 1999 predfacelift (pravdepodobne 2 lambdy).
Pri svarovani vyfuku autogenem na aute asi jedna firma z Teplic (Nakladni ulice za Holečkem) upravovala auto tak až mi posrala elektrniku...auto nejede, škube, pc nahlásil tyto závady (viz priloha)
da se to cidlo nejak promerit? nebo nejaka z tech zavad eliminovat? nebo to vse navazuje na cidlo.
Lehce jsme to probrali se stanleym ktery uz par S4 rozebral, a stalo se mu to same, a pry to zpravi prave to cidlo teploty vyfukovych plynu. V audine se obavam ze to bude oprava za 20tisic. Jen to cidlo stoji 5 a v autokelly ani jine druhovyrobe jsem je nenasel..
nj máš S4 nemužeš chtít našlapný auto a levnou udržbu to sis měl koupit mustanga...podívej se jesrli jen nepřepáli autogenem kabílky...třebas to ti to ušetří bura .o)
ze spod tam fakt zadne kabliky nevedou tak nevim.. a u cidel se zda byt vse v poho... urcite by se dalo nejak zmerit jestli je cidlo ok...pokud bych vedel jake hodnoty ma vykazovat. a je mi jasny ze udrzba neni zadarmo. Ale na rozhazovani nemam.
Muž
Registrace: 7.9. 2007
Zaslal: Ne, 02.11, 2008 17:46
No otázkou je, čím to skutečně dělali. Při jakémkoliv vaření se totiž doporučuje odpojit baterku. Ten výpis z Vagu nasvědčuje tomu, že se tam něco podělali.
pokud se to varilo autogenem (na 100% to nebylo COcko) tak pokud se nepletu k zadnemu zkratu nedochazi, to jen u COcka. Podle svaru je to zretelne autogen
Proto bych to videl na nejake prepalene kably nebo prepalene cidlo vyssi teplotou nez ktera je z motoroveho prostoru
je zde nekdo kdo trosku rozumi tem cidlum teploty? jestli staci vymenit jedno, nebo obe, nebo zda to na sebe navazuje....ci ne. Objednam zatim asi jedno a uvidime
tak je opraveno..nakonec se ukázalo že byly ěpatné čidla teploty výf. plynů obě, k tomu i Lambda*, a pravá ř.j. pro tři válce.(tu vag ani nehlásil jako vadnou)
ale už to lítá...
první videjko po tom co zas obživla.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.