Flex: jj, komentáře jsem teď pročítal a úžasné Nejlepší je, jak se jedomu borcovi nezdá, jak mu na začátku vyletěly otáčky Nějaké podřazení asi nezná A dalšímu se nezdají otáčky při rychlosti 280km/h....ale nějak pozapomněl, že je to W12 6.0 a tenhle motor jaksi má jiné otáčky, než jeho 1.2HTP
Svítící kontrolka motoru a plyn na podlaze myslím o řidiči mluví dost jasně
Mě nepřestanou fascinovat lidi, co si v rychlostech nad dvě kila točí nebo fotí, jaký jsou borci...
Muž
Registrace: 2.11. 2010
Zaslal: Čt, 05.05, 2011 8:51
Já si myslím,že ten týpek ani není majitelem toho auta. Nejspíš to bude mechanik, kterému se dostalo do ruky konečně pořádné auto po těch všech ochcávkách a spol.Jen to hold psychicky neunesl...
jen ta rychlost co ukazuje tachometr mi nesedí s tím co je vidět venku, ono totiž 280 km je 78m/s a to by ty patníky upalovali rychlejc
tak stopuj... na tacháči vidíš, jak mu utíkají stovky metrů podle denního počítadla kilometrů...a když budeš poctivě stopovat a dobře počítat, tak dojdeš k celkem zajímavému závěru Prostě kamera zkresluje, ale podle naskakujících kilometrů tou rychlostí opravdu +/- jel
Muž
Registrace: 1.12. 2007
Zaslal: Po, 09.05, 2011 19:24
tak predevsim je to inteligent dle stylu jizdy a fizlostat za to nemuze, spise nova media a internet, to uz se divil i Mubarak a Kadafi, co se to na tom internetu deje v profilu na AC ma i jmeno
lumirs: o tom mluvim,kdyz mam potrebu jezdit jak magor tak to aspon nehodim pod svym jmenem na net.Ono samoze kdyz nebude uplnej debil a neprizna se tak maj kulovy,pac ze ridil mu nedokazou,ale bude z toho mit asi par navstev od fizlu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.