AK nováček

Registrace: 24.3. 2011
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 14:31 |
|
Ahojte,
co by podla Vas nemalo chybat v dobrej custom konfiguracii novej A4 Allroad/Avant? V ich konfiguratore sa da nakonfigurovat skoro cokolvek a ja hladam info na co urcite nezabudnut resp. co je odporucane. (zatial bez ohladu na cenu)
Vdaka za uzitocne rady 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 14:31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 10.12. 2010
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 14:43 |
|
Bufík,vak na lyže, origo ťažné.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 14:47 |
|
muff_: to snad nemyslíš vážně...jestliže si chceš koupit auto, tak by tam snad nemělo chybět to, co tam ty sám chceš. A ne, že si necháš poradit, co by bylo vhodné si do auta nechat dát :-/ To mi připomíná kamaráda, který když jsem si koupil novou myšku k počítači, do týdne měl tu samou, když jsem si koupil nový procesor, do týdne měl ten samý....tak to pokračovalo s více věcma, až jsem to nevydržel a zeptal se ho, proč to dělá....a on mi na to řekl, že mi věří a že když si něco koupím já, tak je to dobré a stylové a on, že nemá vlastní názor, tak se mnou ispiruje
Takže jestli si myslíš to samé, jako on, tak ti radím MMI* 3G, výhřev sedaček v předu i v zadu, nezávislé vyhřívání, klimatizovaná a masážní sedadla, adaptivní Tempomat*, sportovní Diferenciál*, vzduchový podvozek, s-line paket (jak exteriér, tak i podvozek apod.), kůže miláno, parking system advanced, adaptivní světlo, ambiente osvětlení exteriér i interiér, drive select, boční airbagy i v zadu, line assist, barevný Maxidot*, 3-zónová Klimatizace*, digitální příjem televize i rádia....
na více si toho teď asi nevzpomenu, ale tohle by možná mohlo stačit 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 14:48 |
|
jo, ještě jsem zapomněl na Bang & Olufsen audio 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 15:11 |
|
Za sebe bych u A4 doporučoval:
Malý kožený paket (volant + řadička), vyhřívaný sedačky, bi-xenony, MMI** 3G, parkovací senzory, quattro* (i když Allroad ho už má) , přípravu pro telefon s bluethoot...
Ostatní jsou už drobnosti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|