martanskej
přečti si první čtyři příspěvky z tohoto odkazu:
http://audiklub.cz/prispevekt22021&start=50
Doufám, že mně to zatím bude stačit zkalibrovat, když je to auto po lumirsovi a závada je stejná. Škoda, že tam Velvetek nenapsal, co mu s tím autem Lumpiq dělal.
Všechno kromě teploměru a palivoměru je snad zatím OK. A ten teploměr se po zahřátí motoru zastaví přesně uprostřed, takže nějaký otáčení rafičky na osce (jak tady v diskusi někdo psal) by nemělo smysl.
Když čtu, že se mění kvůli softwaru celá přístrojová deska nebo že se mění kvůli nějaké plastové mrše a po 2-3 letech zase znovu... Co to je? Proč ten plast někdo neudělá pořádně nebo z kovu? Studeňák na procesoru a za opravu 3 nebo 4 tisíce? V ISR velkoryse zaplatili 15t z ceny opravy 30t?
V Audi by někdo potřeboval proplesknout aby se probral nebo to zveřejnit, pak by to možná kvůli ostudě stáhli do servisů a opravili zdarma, ale na to už je asi pozdě u tak starýho auta. Holt si dovolí to, co si lidi nechají líbit.
Budíky jsou maličkost oproti problémům, co už jsem u toho auta musel řešit a co mě eště čeká, ale kabel se mně tady válel 2 měsíce, tak jsem si říkal že ho vyzkouším a zkalibruju. Nějak se nezadařilo.
FilipTT
Nezkoušel, protože nevím, jestli by to k něčemu bylo. Kdybych věděl, že tam je studeňák na procesoru nebo kde, tak si ho opravím, ale podle mě by se studeňák choval jinak. A rozdělávat to jenom kvůli kontrole se mně moc nechce.
Je sice blbý, když člověk v mrazu nastartuje a budík okamžitě ukazuje teplotu motoru 70, ale když potřebuješ jet rychle, tak si cvakneš teplotu na display klimy a víš hned, jestli už tomu můžeš šlápnout.