„Google Earth“pomocí kterého můžete poměrně zajímavým způsobem studovat zajímavosti po celé naší planetě. Sám jsem si ověřil jak nádherně jsou vidět egyptské pyramidy a nebo „linie na planině Nazca“. Tentokrát jde ale o něco podstatně závažnějšího. Pomocí této služby byly objevené dva velmi podivné objekty jednoznačně umělého původu v oblasti centrálního Grónska. Když jsem tuto okolnost zkoumal rozvinuly se přede mnou další neuvěřitelné souvislosti, které se dotýkají kosmické mise Apollo 10 a toho co kosmonauté Stafford, Cernan a Young na měsíčním povrchu objevili. Ukazuje se, že jejich mise byla cíleně zaměřena k odhalení něčeho naprosto fantastického!! Takže nejen Apollo 20......
to je neskutecne debilni web ... tolik vymachavani mozku sem dlouho zase necetl ... Franto, jestli tomuhle veris ... veris taky ve Voodoo Economy ? ))) (malej hint: RR a RN)
ja na google earth ted sleduju akorat aktualni pozici myho dedy, kterej se rozhodl jet na 12ti metrove jachte bez motoru pres tichej ocean do ameriky...uz je asi ve dvou tretinach:)
Já nevím, ale viděl jsem dokument, kde posádka po přistání na měsíci chtěla zapíchnout vlajku svého státu a už tam jedna vlajka vlála...taková s hákošem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.