Audina slušná, mě by spíše zajímalo co to bylo za mašinu, protože pokud to nebyl tacháč v mílích, tak to byla nějaká 250-ka. Jak jede obyčejná, těžká, cestovní ( ne sportovní ) mašina je vidno např. zde: Moje oblíbená Honda CBR 1100 XX SuperBlacbird.
Muž
Registrace: 24.8. 2010
Zaslal: Ne, 02.01, 2011 19:30
..no silnější mašina s řidičem se silnější povahou by tý RS4 asi nakopla.. na mašině jsem jel jako spolujezdec 180 km/h a celkem mi to stačilo.. v autě stejná rychlost byla o mnoho přijatelnější..
každopádně mě pobavili komentáře, prej fobie, nebo snad golf..
Muž
Registrace: 4.12. 2009
Zaslal: Ne, 02.01, 2011 21:36
radimp76 napsal:
To je jak ruská kalkulačka z 80tých let
to na Dněpr ani Ural nevypadá, to by na displeii z 80let padaly vajíčka a vlk by je chytal podle rychlosti jízdy, ta maximálka 211 je , no není, ani ten otáčkoměr toho moc nenatočil ta byl nějaký diesel
Muž
Registrace: 13.12. 2008
Zaslal: Ne, 02.01, 2011 21:44
kremil napsal:
to na Dněpr ani Ural nevypadá, to by na displeii z 80let padaly vajíčka a vlk by je chytal podle rychlosti jízdy, ta maximálka 211 je , no není, ani ten otáčkoměr toho moc nenatočil ta byl nějaký diesel
to první bylo nějaký chatrný éro, nejspíš nějakej splašenej ital. To druhé znám, původní video je ale delší, nejde o žádnej ilegal race,ale o test novináře na dálnici, naprosto legální jízda v rajchu. Ilegal tři kila jsou na netu taky, například na ZX9R. Otákou je vždy, u takových jízd, jestli si trochu nepomohli zfixlováním tacháče, aby byli většími kongy na netu, což je častej fenomen.
Tohle byly reálná videjka, pěkné.
Muž
Zaslal: Ne, 02.01, 2011 22:03
farmář napsal:
to první bylo nějaký chatrný éro, nejspíš nějakej splašenej ital. To druhé znám, původní video je ale delší, nejde o žádnej ilegal race,ale o test novináře na dálnici, naprosto legální jízda v rajchu. Ilegal tři kila jsou na netu taky, například na ZX9R. Otákou je vždy, u takových jízd, jestli si trochu nepomohli zfixlováním tacháče, aby byli většími kongy na netu, což je častej fenomen.
Tohle byly reálná videjka, pěkné.
300km/h jezdila moje Ninja ZX9R taky...co je na té rychlosti zvláštního?
radimp76: Jo taky mi to dnes připadne jako cestovní rychlost.
Zx9 to tachometrově ukázala,ted co mám GSXR zastaví se na 299,ale otáčky lezou ještě asi o 1200
Muž
Zaslal: Ne, 02.01, 2011 22:52
Kovi napsal:
radimp76: Jo taky mi to dnes připadne jako cestovní rychlost.
Zx9 to tachometrově ukázala,ted co mám GSXR zastaví se na 299,ale otáčky lezou ještě asi o 1200
člověk ani ve třech kilech nemohl na dálnici přejíždět z pruhu do pruhu,protože od 230km/h už nebyla dělící čára přerušovaná,ale vždy plná
300km/h jezdila moje Ninja ZX9R taky...co je na té rychlosti zvláštního?
nic, jenom některá videa s tím nekorenspondují, myslím okolí, zatáčky a tak. Neříkám, že to musí být jenom RR, ale to víš, 300 pomálu na kolínko, to už mě někdo houpe
Muž
Zaslal: Po, 03.01, 2011 0:03
farmář napsal:
nic, jenom některá videa s tím nekorenspondují, myslím okolí, zatáčky a tak. Neříkám, že to musí být jenom RR, ale to víš, 300 pomálu na kolínko, to už mě někdo houpe
Tak ve třistech kilometrech se nedá prakticky zatáčet,takže jestli někdo napsal"že koleno" tak je u mne poleno
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.