mám dvouventilovku a olejnička to je. Uživatelská příručka výrobce připouští jako běžnou spotřebu oleje až litr na 1000km a má pravdu, ale to je pouze o zvyk

já lehkoběžnej SM/CF 5W-40 kupuju v sudu cca kolem 90-100 kaček za litr tak mě to zase tak netankuje.
Volba je to výborná. Chová se to jako limuzína, s krásným pohodlným zátahem, když chceš od něj něco víc, stačí podřadit a jde jako pilka.
Určitě bych nešel do menšího obsahu, to auto není vysloveně překoníkované, je to tak akorát pro to naše domácí žvejkání
Mám v tom plyn, ale na benál dálku do osmi, devíti, kombinouvanou kolem 10, 11, ale v
LPG* , žel monovstřiku, 11 dálka a 14 kombinovaný provoz. Sekvence by to podle mne ještě srazila.
Až na hliníkový ramena na předku, ložiska na zadku, zkurvený řízení kdy šel kvůli tomu motor ven a že mi nějak málo fouká vzduch z topení je to zatím v cajku. A to, že zámky díky dálce nikdo sto let nepoužil...
Byly ztvrdlý těsnění ventilových vík, teď už jsou nová.
Teď na silnicích se to ovšem chová, jako by snad ani zima nebyla. V trakci při rozjezdu určitě, v zatáčkách pokud to dáš agresivně tak v malejch lesních trošičku jde bokem (ale bez Q by to vypadalo pětkrát hůř, takže asi tak) a kupodivu i při brždění dost dobrý.
Takže velmi pozitivní dojmy a zkušenosti. Pokud si nelupneš do vraku se zanedbaným kde čím, výborné auto. Akorát vzadu je místa pro menší lidi, A6 by v tomhle byla pohodlnější.