Téme o tomhle chlapovi, co si podal policajta na různých paragrafech, už tu někde je, jenže to nemůžu najít. Tady je od něj další video, kde ani nemusel vytahovat paragrafy, policajt se zazdil totálně sám Nechápu vůbec nic
no tak si zase vemte, že každej den stojíte v týhle zimě u silnice, chytnou někoho, kdo bohužel jel rychle zrovna kolem radaru, tak mu chtěj dát pokutu a ted se začne vymlouvat a řešit tyhle věci, přitom sám moc dobře ví, že jel rychle... kdyby to přiznal, stáhnul ocas, zaplatil a táhnul do háje... bejt policajtem, taky bych furt nechtěl řešit takovýhle "týpky"... a holt taky nejezdim podle předpisů, ale prostě někde se dá radar čekat a když bych ho přehlídl, holt bych to musel zaplatit.. nic víc nic mín..
Muž
Registrace: 8.9. 2010
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:05
tak ten řidič na to má právo a myslim si že vyject nějakej výpis z radaru neni tak složitý...
a taková zima asi nebyla když tam byl v košili...
muj názor...
stream: Co se týká hádání se s blbečkama, tak s těma se čovek v práci hádá a nemusí dělat ani u policajtu. A pokuď to je zdokumentovaný, tak se na to mohli vykašlat a jistě by mu dorazilo milé psaní i s důkazem. Popřípadě by se potom mohl na policajtárně hádat s někým kdo by mu tu fotku mohl okamžitě ukázat
viky a4: Když mě změřili, ochotněmi nabízeli ukázání záznamu. Když jsem jel s otcem a změřili ho, opět ukázali záznam z kamery...řekl bych, že je to povinnost podat ti důkaz o přestupku. Nemáš důkaz? Nic jsem neudělal. Ten policajt si nebyl jistý vůbec ničím, jen tam potichu žblekotal něco o tom, že nevěří policii ČR a proč jí vlastně nevěří, když oni jsou ta policie ČR
Je to o tom že většina radarů není ocejchovaná, nebo nemá nalepenou známku do další zkoušky, potom k tomu musejí mít nějaké papíry, policajti to většinou nemají v pořádku, tak neví co na to říct a jde to do správního řízení, tam s tím už nikdo nic neudělá.
mě osobně se stalo že jsem chtěl po policajtovi vidět jestli je radar ocejchován. Řekl mě že se můžu jít podívat, ale až se vrátím tak to bude dražší, jen mě chtěl vystrašit a já blbec se opravdu zalek. Tak jsem cáloval.
Muž
Registrace: 1.8. 2008
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:19
radar354: Tos vzal kde že to neni ocejchovaný?
Jinak ten policajt neví co má říct, málokomu jdou slova na jazyk když mu někdo mává s kamerou před obličejem, podle čísla neni nováček. Neni povinnej ukazovat řidičovi žádnej záznam z radaru ani nic podobnýho. že se to dělá je věc druhá. Pokud řidič nevěří, má právco nesouhlasit a záznam se pak spolu s oznámením zašle na Mě. úřad. to jen tak aby tady nevznikaly žádný dizkuze mimo mísu
Muž
Registrace: 27.10. 2009
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:21
no mezi náma ani se tomu policajtovi nedivím.A udělal to nejlepší co udělat mohl.Ať si ten umělec s kamerou natáčí ty borce ve správním řízení.I kdyby mu ten záznám ukázal,stejně neměl jistotu,že umělec s kamerou nebude dále pokračovat.
A ano od toho je správní řízení,když nesouhlasím s přestupkem a tam jsou předkládány důkazy a samo i jiné hodnocení
deejayvenca:
Měl jsem kámoše na správním řízení, tak mě to vysvětloval.
Jsem na něj čoměl jak puk, ale v zápětí dodal, že oni si to vyberou na něčem jiném, že něco vždycky najdou.
Muž
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:34
Což to je pravda, ale nemyslim si že by jí nijak výrazně nezvládnul, řidič nesouhlasil a přestupek oznámil se s nim má dohadovat? ne. takovej neni postup:) ten totiž nevede nikdy nikam, obzvlášť s chytrolínem co si myslí že je něco víc než policajt. Možná si v tu chvíli policajt nebyl jistej tim jestli řidič má právo záznam vidět nebo ne, protože to za svou dobu služby vědět prostě nepotřeboval. Co je na tom? navíc to neni dopravák, takže se ani neni moc čemu divit, což pak ale nechápu jaktože se baví o nějakým záznamu z radaru , možná společná hlídka.
Muž
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:41
jo ustál to, vo tom žádná...
možná mi to jenom připadá...
protože když tosrovnám s některejma policajtama tady u nás tak tady by ho frajera s kamerou setřel že by mu z tý kamery vyskákali pixely...
Muž
Registrace: 27.10. 2009
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:44
No já myslím,že takhle bude jednat za chvíli každý policajt.To je asi jediný řešení,když Ti někdo mává s kamerou před ksichtem.A on si to rozmyslí až mu těch bodu bude ubejvat.
Muž
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:49
Krysar: Pokrývku hlavy na tenhle výraz sem si náhodou vzpoměl když začla zima a chytil sem takovej výtlem za volantem... Měl by jí mít no, nebo baret pod vejložkou. ale to řeší snad už jenom řiťopichové největší
Znám taky pár policajtů kterým by někdo zamával kamerou před ksichtem jen jednou a hledal by ji v řece Já osobně bych takovýmu rejpalovi přál aby mu ten foťák nebo čim to točil vzal, rozšlapal, znehodnotil a řekl mu nashledanou přestupek bude řešit MÚ a co by debil moh?
Muž
Registrace: 31.7. 2010
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:50
zvládnutý dobře.. co by mu tak mohl ukázat je, že radar byl kalibrovanej.. když s tim nesouhlasí nebo nevěří je to jeho problém a přestupek má být oznámen správnímu orgánu k projednatí.. ten blbeček si hraje na hroznýho znalce a myslí jak je důležitej.. asi má malý péro no..
Muž
Zaslal: So, 04.12, 2010 20:50
to s tou čepicí zkoušel kámoš taky...
policajt si pro ní došel a napálil mu pokutu za kola xenony a vejfuk...
je fakt že s tou kamerou to nebyla uplně ideální konverzace ale taky mu moch klidně říct že si nepřeje aby ho natáčel...
teda jestli si to dobře pamatuju tak on mu musel dát souhlas že ho může natáčet nebo fotit...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.