Tak mě připadá, že pomalu nastává doba, kdy i ty poslední vrstvy uživatelů opouští tuto - výjimečnou - motorizaci. Nechci tady propagovat svoje názory, ani se hádat, co je lepší, jej by mě zajímalo, kolik nás, kamenných fandů tento motor má a dále provozuje...
Já v brzké době asi jeden pětiválec opustím, ale další 3 mi doma budou vrčet dál
Tož jak jste na tom?
arc: Mám pocit,,že jsi napsal přesně to, co si již myslím kamaráde...
Asi je to tak.
Každopádně mě tyto motory uchvátily svým zvukem, vyváženým chodem, tahem od spodu a radostí se vytáčet...
Žádný jiný motor na světě toto neuměl...a co se zvuku týče, mám do budoucna dalšího adepta...V10 5.2
Asi vám skalním nezbyde nic jiného než přejít k VW tam pokud vím pětiválce používají dodnes
Jinak souhlas,málo co má tak hezký zvuk jako starý 10ventilový r5,nemužu zapomenout na toho zlatého doutníka od plešky
Proc se vlastne prestal az na vyjimky delat? Konstruckne a do fyziky je je to celkem jednoduchy a idealni motor ne? Udelat takove TFSI do petivalce, to by mohlo docela jet...
Taky jsem ho mel, 20V, ale pred 7 lety. Bohuzel, v dobe, kdy nejake audik(c)luby neexistovali a v servisu na to koukali jako jojo. Nikdo mi nedokazal poradit, pomoci a tak to slo z domu:(
Ja mam KX na kazdodenni dojizdeni do prace a ze to nemam zrovna kousek...reknu vam, ze od ty doby co snim jezdim, je kazda cesta zazitek...na zvuk petivalce nic nema...
Muž
Registrace: 6.10. 2006
Zaslal: Čt, 07.08, 2008 19:36
jj, pětihrnek je pětihrnek, ani ta V6 nemá tak hezkej zvuk, škoda že už nemam 20V, ale situace si to vyžadovala, navíc jsem s nim moc nejezdil a byla škoda, aby coupe stálo...no co, hlavně že je v dobrých rukách
hlavne kdyz se otevre druha klapka ... to je nadhernej rambajs ... k cemu radio kdyz je takovejhle motor pod kapotou a s devadesatkou to neskutecne cvici ...
Muž
Registrace: 3.10. 2006
Zaslal: Čt, 07.08, 2008 20:35
JJ jsou lepší auta jsou kvalitnější a spolehlivější auta ..ale zvuk pětiválce okolo 5 tisíc je neco co mi dokáže naježit chlupy mám je rád a doufám že až budu mít vysněné 4.2 Tdi A8L tak doutník bude zaparkovný vedle ní a bude to mazlíček na výkend
Přatele mužu jen dodat že patřím a budu patřit jen k uživatelům OOOO z r5. mam dvě coupatka a to 10v (100kw) a 20V (125kw) obě quattro a mužu v klidu řict že obě to jsou čile babičky co ještě něco umí na cestě. Člověk se jen musi o ty autička starat a nezanedbavat je a jsou to skvěly pak sluhové. NE jen lit benzin .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.