Muž
Registrace: 3.10. 2006
Zaslal: St, 01.09, 2010 12:11
dá se říct že souhlasím ! též jezdím už vetšinou podle přepisu ne proto že musím ne je to pohodlnější v čechách určitě ne ! možná proto že auto mín žere ale hlavně protože časový rozdíl je stejně minimální
Muž
Registrace: 1.12. 2007
Zaslal: St, 01.09, 2010 13:10
at si kazdej jezdi jak chce, hlavne at neohrozuje ostatni
ja bych udelal zas billboard - jedes min jak padesat? Tak si debil a dal bych to do kazdeho druheho okresniho mesta, kde byva zvykem tahnout se tricitkou v kolone jak smrad
lumirs:
Ale pochop, že je to nesmysl. Někde ve městě nejezdím ani třicet, bo čekám že mi vyběhne pod kola děcko, nebo mamina s kočárem. Někde na okreskách nejedu ani pade, pokud jsou silnice rozmrdaný, nebo čekám srny ...
Prostě odvíjet cokoli od rychlosti a generalizovat je známka nevyježděnosti, zaslepenosti a nebezpečnosti.
root: taky to tak vidim, jsou místa kde je 50 moc, ale jsou místa kde je 90 zbytečný omezení... kdyby rychlost fungovala tak, že ve městě 50 a mín(krom páteřních spojů města) a venku kolik chceš, na co máš
ve městě 50, mezi obcema 80-90 a na dálnici 130. Rychlejc nemám potřebu, protože stejně moc času nenaženu, stojí to o hafo peněz víc a doma mám prcka, který by musel k máti a na to by se mi blbě kooukalo i kdybych byl v tom futrálu
Muž
Registrace: 1.8. 2007
Zaslal: St, 01.09, 2010 19:57
je to..nevim co k tomu říct,já osobne nerad jezdim rychle,mne na dalnici staci jed 120,mám zaply Tempomat*,nohy volne pod sedadlem a pluju si to hezky z místa na misto...
kdyz potrebuji jed rychleji,tak samo,že tomu DAM*,ale nemám to rad...osobne si myslim,že nerespektovaní zakonu ukazuje na mentalitu nas lidi,zvláště čechu...a zvlašt mužu,ruku na srdce,však dobře všichni vime,že tolik rychle jed nepotřebujeme,ale naše EGO* chce,tak proč ho neuspokojit...
a můžeme to vidět na jakemkoliv řidiči at uz jede v sebelepším faru,nebo ve zminene felicii. Ten ve felicii chce ukazat jak mu to tez nejede,pritom to auto neni na to vůbec stavene a ten v tom bouraku zase dominantně dava nejevo,muzete mi neco,já mam pod kapotou kone...
Je si treba uvedomit,ze clovek nikdy,ale opravdu nikdy neví co se muze stat a potom se tlouct do hlavy a rikat si,že sem moh jed pomaleji uz nestaci...
ale tak je to kazdeho boj...nerespektovanim cehokoliv clovek akorat ukazuje svoji malost,ze mu dela problem se prizpusoit,mit nadhled a tolerovat vse ve svem okoli...
je něco jinýho když za někym dojedeš a vysíš mu agresivně na kufru a je něco když člověk jede sám v noci na totálně rovný silnici , osvětlený kde nic nejezdí 200km/h ... pak mi to je just jedno, aspon to rychle uteče ta rovinka
nevim proč by měl být hnedka zločinec...
Muž
Registrace: 18.3. 2008
Zaslal: St, 01.09, 2010 20:26
Vic jak 130 jezdim fakt jen po dalnici (az na vyjimky).
Mam takovy svoje limity: 60/120/160, v extremu 80/140/180 - ale to jen vyjimecne.
Takze asi sem taky debil no Co uz.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.