Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 kvě 2012
Celkem je zde 85 lidí (27 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    west
Uživatelů dnes 1
Uživatelů včera 7
Celkem uživatelů 17363

Online návštěvníků
Návštěvníků 58
Uživatelů 27
Celkem 85

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Věci Veřejné a plnění předvolebních slibů
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Infoservis -> Politika, ekonomika a další úchylky
Možná podobná témata
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 19:39

Poslanci Věcí veřejných se vzdají nevyčerpaných finančních náhrad a někteří i platů. Statisícové sumy ze svých příjmů věnují na charitu. Slib dnes podpisem stvrdil i Vít Bárta. Jenže si zřejmě neuvědomil, že když byl jmenován ministrem dopravy, o poslanecký plat i náhrady přišel.

Zákon o platech ústavních činitelů totiž říká, že je-li někdo poslancem a ministrem zároveň, pobírá pouze jeden plat, a to ten ministerský. Na poslanecký plat ani náhrady tedy Bárta nárok nemá.

Pro Babáka bylo novinkou, že Bárta poslanecký plat dostávat nebude. "Jsem dost překvapený, ale jak Bártu znám, tak nepochybuji, že i tak svým závazkům dostojí," řekl MF DNES Babák. Bárta odpoledne rádiu Impuls řekl, že na charitu pošle jiné peníze než poslanecký plat.

Své platy chce trojice Bárta, Babák, Fraňková posílat Nadaci Archa Chantal, která se snaží humanizovat dětská zdravotnická zařízení. Vede ji Chantal Poullain-Polívková. Bárta s Babákem podepsali s herečkou o pravidelném odesílání svých poslaneckých platů čtyřletou smlouvu.

Podobně překvapeně reagovala na informaci o Bártově situaci i tisková mluvčí VV Petra Hrušová. "Chantal o slíbenou částku nepřijde," řekla.

Poslanecký plat činí v současné době necelých 59 tisíc korun. Náhrady dostávají poslanci jako kompenzaci výdajů, které při plnění funkce mají. Paušálními částkami, které se nevyúčtovávají ani nedaní, pokrývají například dopravu, ošatné či stravu.
 nahoru #1
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 19:39

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.3. 2008

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 20:00

Dodneška visí v Hradišti převolební bilboard s vysmátým Weřejným Johnem v pozadí a kyselým ksichtem Kalouska a knížete a s velkým textem "SCHWARZENBERGA SE ZBAVÍME DŘÍVE, NEŽ SI MYSLÍTE"
 nahoru #2
AK nováček
AK nováček

Registrace: 14.2. 2010

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 20:19

A dneska prijel do prace s maketou SPzky nalepenou nekde na kapote..arogance moci zacina!
 nahoru #3
rastAKing

Registrace: 28.8. 2006

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 20:36

Armus napsal:
A dneska prijel do prace s maketou SPzky nalepenou nekde na kapote..arogance moci zacina!

je famózní jak rychle vznikají dezinformace

zachvíli z toho bude, že před ministerstvem značku na just snědl
 nahoru #4
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 29.2. 2008

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 20:42

Kriznik:

spíš ne, fakt ji má nalepenou. humlovi to sice stačí, ale když tě s něšim podobným chytnou, tak z toho radost mít nebudou. nebo vlastně budou
 nahoru #5
AK nováček
AK nováček

Registrace: 14.2. 2010

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 20:43

jarajede napsal:
Kriznik:

spíš ne, fakt ji má nalepenou. humlovi to sice stačí, ale když tě s něšim podobným chytnou, tak z toho radost mít nebudou. nebo vlastně budou

a co to bylo za znacku auta? vsiml sis?
 nahoru #6
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 20:47

he, maserati. něčim do práce jezdit musí. ale to bych mu neměl za zlý. jen by mohl tak nějak jít příkladem. i když tady se to asi bere jako rovnostářství, jedovatý závan dob minulých.
 nahoru #7
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 21:44

ať žije demagogie - někdo chce přispívat na charitu - mezi politiky docela nevídané gesto a tady se z toho udělá kovbojka....
 nahoru #8
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 21:44

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 21:52

lordmystic:

ste si to slovo celkem oblíbili, to vám chválim chlapci. používání cizích slov ukazuje na osvícenost ducha. a navíc je tam jen jedno i, ještě k tomu měkký, takže ze sebe člověk tak jednoduše neudělá...

a k tématu. gesto je to skvělý a na naše podmínky nezvyklý. trochu úsměvnej je fakt, že se ty platy nesčítaj, ale žádnej ministr z nebe poučenej nespadnul - tím spíš z prostého podnikacího prostředí.

ale to, že sere na zákony, který má představovat, na tom nic nemění.
 nahoru #9
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 22:24

lordmystic napsal:
ať žije demagogie - někdo chce přispívat na charitu - mezi politiky docela nevídané gesto a tady se z toho udělá kovbojka....

Ne, tady se poukazuje na to, že politici něco slíbili a bude zajímavé sledovat, jestli to dodrží. Proč?
Protože v minulosti už slíbili:
- že si omezí imunitu
- že si omezí proplácení náhrad
- že si zruší bezplatnou dopravu
- že si nebudou zaměstnávat rodinné příslušníky jako asistenty
- že si sníží platy
- že si ....

"...A HOVNO HOVNO SLAVNÝ SOUDE"
 nahoru #10
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2010

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 22:35

Romijn napsal:

Oni by to všechno chtěli splnit, ale nemůžou.

Brání jim v tom Paroubek a hlavně komunisti, jak jistě dovysvětlí sam křižník a lumirs.

Kupředu prává, modrá je dobrá, zpátky ni krok

Tomu se říká zajetí ega

I Kaczyński už hlásil že za letadlo můžou zlí komunisti co jim dodali vrak TUPOLEV. Přitom kdyby dali prezidentovi roubik a zapli natvrdo autopilota, pravděpodobně by to dopadlo lepe.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/205959-pokud-nepristaneme-zabi.......
 nahoru #11
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 22:41

jo, nedávno sem četl výstižnej výraz "pravicoví komsomolci". nekritická zaujatost, celkem trefnej popis.
 nahoru #12
rastAKing

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 22:46

tecka napsal:
jak jistě dovysvětlí sam křižník

hele moje jméno si v souvislosti s VV, ODS ani TOP09 do huby neber, narozdíl od tebe, nemám problém s tím koho jsem volil -> Svobodné, tak mi laskavě polib prdel
a ignoruj mě stejně tak jako já ignoruju tebe
 nahoru #13
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 22:53

Aaaa, tak to sorry, to se hluboce omlouvám, nevěděl jsem že si udělal na poslední chvilku vývrtku.

Ja tu někde četl , že jsi velký nadšenec pro TOP09, dokonce snad ještě víc.... A kníže byl tvůj oblíbenec, to se mi to asi popletlo nebo to byl někdo jiný.
Že by lumirs? Ne ten ne, jen je jine barvy. Kdo to kurva byl? Denis? Kurva kdo je Denis?

Svobodní, to byl ten Šinágl myslím, psal mi mail 1 den před volbama, byl dost nasrany , když jsem mu odpovědel co jsem mu odpověděl.

nahoru #14
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 22:55

tecka napsal:
Oni by to všechno chtěli splnit, ale nemůžou.

Brání jim v tom Paroubek a hlavně komunisti, jak jistě dovysvětlí sam křižník a lumirs.

http://audiklub.cz/prispevekx19414-0-asc-0
Rozviň svůj klid.
 nahoru #15
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 23:49

až něco poserou, pak nevidím důvod proč se do nich neopřít, pokud si zatím vzali alespoň na oko kladné cíle a zatím se je snaží plnit, tak nevidím důvod proč je napadat... proto nechápu tohle útočné vlákno.

ps - VV jsem nevolil, nemám v ně důvěru, ale zatím mě příjemně překvapují, sám jsem zvědavej jak dlouho jim to vydrží...
 nahoru #16
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 23:49

nahoru #
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: St, 14.07, 2010 23:58

lordmystic napsal:
až něco poserou, pak nevidím důvod proč se do nich neopřít, pokud si zatím vzali alespoň na oko kladné cíle a zatím se je snaží plnit, tak nevidím důvod proč je napadat... proto nechápu tohle útočné vlákno.

ps - VV jsem nevolil, nemám v ně důvěru, ale zatím mě příjemně překvapují, sám jsem zvědavej jak dlouho jim to vydrží...

Docela by mě zajímalo co máš namysli jako kladné cíle.
Pokud vím, už podvedli všechny své voliče co věřili jejich volebním slibům.

oni jsou tam preci jenou do počtu, vždyt ta technologie 'vytvoříe co nejvíce pravicových naších podstran" a to by bylo aby si ovce z některých nevybrali, tak skvěle zafungovala.
John , když sleduju ty jeho tiskovky, je šašek největší, hned po knižeti, kterého musela ve zpravách na CT tv sestříhat, aby v te modré upocené košili vypadal jen jako idiot a ne jako retard s tiky a škleby, jak bylo původně před cenzurou. Moje dětí jak je to nezajíma a nekomentují čumeli jk puci, prý .. TO JE MINISTR?

John šetří tak že řekne že aby ušetřil propustí martinu, ale zapoměl že ten jeho nový co si chce zaředitelovat bude brát minimálně stejný plat.
Bože to je material. On good tak na nově na vlastní bulvy podle scenáře, když myslí sám nahlas, jeho slova mocně předbíhají mozek.
 nahoru #17
AK fanda
AK fanda

Registrace: 28.9. 2007

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 0:15

tecka napsal:
Bože to je material. On good tak na nově na vlastní bulvy podle scenáře, když myslí sám nahlas, jeho slova mocně předbíhají mozek.

jj, mi Johna stačilo vidět v posledním Moravcovi, jak ho tam rozebral Filip
 nahoru #18
rastAKing

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 0:17

tecka napsal:
Ja tu někde četl , že jsi velký nadšenec pro TOP09, dokonce snad ještě víc.... A kníže byl tvůj oblíbenec

nejdřív byses měl naučit číst a používat mozek v širších souvislostech - to je první předpoklad
a hned potom byses měl naučit rozeznávat "drobné" niance mezi komunální a velkou politikou
třeba bys svému okoli mohl následně, krom nadávání na systém, i pomoci

Franto s tebou ztráta času, přerudnuls a vlezlo ti to na karbid
HOWGH
 nahoru #19
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 0:27

Kriznik napsal:

nejdřív byses měl naučit číst a používat mozek v širších souvislostech - to je první předpoklad
a hned potom byses měl naučit rozeznávat "drobné" niance mezi komunální a velkou politikou
třeba bys svému okoli mohl následně, krom nadávání na systém, i pomoci

Franto s tebou ztráta času, přerudnuls a vlezlo ti to na karbid
HOWGH

Hehe, tak už to chapu, ty jsi komunilní TOP09 kníže man a velkolepě ve velké politice svobodný man. Aha, už chápu.

Ja na systém nenadávám, ja se mu vysmívám, to je dost rozdíl. Ja už dávno pochopil že se systémem nemá smysl bojovat, cool je jit z davem a využívat ho Pepíku.
 nahoru #20
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 1:24

Kriznik: neni to tak davno co si psal o tom ze si sympatizoval s TOP09 a sel si do nejakyho toho vyboru .. nebo ne? ... Pane Kriznik, distancujete se od tohoto tvrzeni?
 nahoru #21
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 2:00

2Pix napsal:
Kriznik: neni to tak davno co si psal o tom ze si sympatizoval s TOP09 a sel si do nejakyho toho vyboru .. nebo ne? ... Pane Kriznik, distancujete se od tohoto tvrzeni? biglaugh

Zaslal: So Srpen 22, 2009 11:14 am
Kriznik napsal:
včera jsem oficiálně vstoupil do vznikajicí regionální organizace top09 tak doufám, že to k něčemu bude
už tady toho bordelu mám dost angel2

http://audiklub.cz/prispevekx56390-0-asc-0
 nahoru #22
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 8:40

Romijn:

fakt černá kronika hadr. najde víc jak vikipedie
 nahoru #23
rastAKing

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 9:14

2Pix: začínáš být stejně zabedněný jako tvůj rudý kolega Franta (nebo ztrácíš cit pro souvislosti)

ano jsem v TOP09 a ano díky tomu působím v komunálu v místě kde bydlím (čímžto se snažím být užitečnější než vy na úrovni teoretickejch keců), ne kníže mi nevadí, ne neobdivuju ho, ano kalousek mě sere
ano je mi vcelku uprdele co vymýšlí nahoře, ano nevolil jsem je
 nahoru #24
sponzor

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 9:14

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 9:21

Kriznik:

jakej je rozdíl mezi rudou zabedněností a vstupem do strany, s jejíž představiteli nesouhlasim? takhle nějak to probíhalo v době, do který se tak rád trefuješ. ale já vim, tehdy to bylo něco úplně jinýho. možná by neškodilo o sobě občas aspoˇm malinko zapochybovat. jestli máš obavy, že proto ztratíš tvář, nebo se shodíš, tak se neboj, nestane se to. o těch neomylných to naopak hrozí permanentně
 nahoru #25
rastAKing

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 9:43

jarajede: haha výborný srovnání, úplně stejný tenkrát jako dnes

kamaráde, víš vůbec co se děje v komunálu? pokud ano, možná bys takhle blbě nekecal
regionální organizace se vůbec neřídí tím, co si vymýšlejí ti nahoře, tudíž to neznamená, že náš P3 komunál nemá myšlenky a nápady se kterýma se ztotožňuju.
ale jistě mi dokážeš sdělit souvislost mezi nápady TOP09 pro MF a tím co my řešíme na P3 ...
možná by bylo dobrý si ujasnit pojmy PSP, UMČ atp.

a pochopitelně v tvém vidění světa příslušník strany musí souhlasit se vším co strana vymýšlí (chápu, komanč to tak měl), v dnešním zřízení souhlasit nemusíš

je to marný, proč máš vlastně potřebu reagovat, když se tě to netýká?
 nahoru #26
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 9:53

nepříjde mi nějak zvláštní, že tady na sebe lidi reagujou. někdy je to o vysvětlení si vzájemných postojů, někdy vnucování protistraně, že její postoj je "debilní" a názor "blbej". je to podle úrovně zúčastněných, ale i tak se dá diskutovat.

jen mi pořád nějak nedochází, jak může komunální politika bejt odlišná od záměru a stanov strany. a jestli jo, tak co to volební heslo s podporou starostů...?

fakt nejsem komunista, nikdy sem nebyl a ani nebudu. vím, že ty a třeba lumirs to nepobíraj, ale není třeba bejt opovrhovanej rudoch, abys měl určitej náhled na situaci
 nahoru #27
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.12. 2007

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 10:08

jarajede: sorry jaro, tvůj náhled = kritika vseho co je dnes a vychvalovani toho co bylo nicmene nikde sem te neskatulkoval jako komunistu, tak nevim proc ty a tecka si me porad berete na paškál, uz sem tu ve vlaknu potreti
 nahoru #28
rastAKing

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 10:19

jarajede napsal:
jak může komunální politika bejt odlišná od záměru a stanov strany

jak ovlivňuje návrh poplatků u doktora z dílny Kalouska komunál?
to by mě fakt zajímalo

jak souvisí stanovy s programem? jak souvisí program pro volby s komunálem?
volby do PSP a komunálu jsou dvě zcela rozdílné věci, to bys možná měl už pobrat
v komunálu se například řeší, jestli se dají kamery tam nebo jinde, či dopravní situace tam a někde nebo výstavba toho a onoho
pokud bys čekal, že se tam řeší kterej Pepík půjde pomoci na tohle ministerstvo a kdo na jiný, tak se pleteš

a "debilní" řeči opravdu vedeš, než budeš psát něco o vstupu do strany a minulém režimu příště, raději se předtím ještě dvakrát zamysli
nenapsal jsem, že jsi komanč (i když nevím kam jinam se řadíš názorově a ideově a vzhledem k tvému přesvědčení, by ti tohle označení i tak nemělo vadit - snad nekážeš vodu a piješ mlíko), ale pasuju tě do doby kde se ti líbilo, nic víc nic míň

lumirs: zovej dvojtečku jménem, Franto
 nahoru #29
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: Čt, 15.07, 2010 10:37

Kriznik napsal:
hele moje jméno si v souvislosti s VV, ODS ani TOP09 do huby neber

ja jen narazel na tohle ... mne to tak nejak fuk ...
 nahoru #30
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Infoservis -> Politika, ekonomika a další úchylky

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky Výsledky pokladního plnění státního r... tecka Politika, ekonomika a další úchylky 0 Čt Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky 11/9 Pravda, vnitřní vědomí a „veřejn... tecka Politika, ekonomika a další úchylky 0 Ne Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Ministr zahraničních věcí Íránu: Válk... tecka Politika, ekonomika a další úchylky 1 Čt Březen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Otázka na plnění měchů - Audi Allroad... knedlifek Audi A6 0 Čt Únor 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky K: mix věcí na A4 B5 -=zipp=- Koupě, poptávka 0 Ne Leden 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: