Muž
Registrace: 17.5. 2010
Zaslal: Po, 31.05, 2010 23:14
Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vidět odkazy! Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému!
Určitě mnozí z vás tuhle partičku filmařů znáte, sice se zaměřujou hlavně na VW, ale mají spousty videí kde jsou k vidění i krásné audinky a jiné, hlavně německé "cary" ...
Muž
Zaslal: Pá, 15.10, 2010 17:30
právě že je radost se dívat na to, jak je to natočené. Jak se ten film jmeuje ? popřípadě kde to sehnat ? Na jejich videa a AWOL bych se mohl dívat pořád.
Wagenwerks Worthersee 2009
Rok vydání: 2009
Délka: 37mn 34s
Jazyk: Anglicky
Titulky: Nie
Žánr: tuning
Trailer:
Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vidět odkazy! Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému!
Popis:
V tomto videu vas chlapci z wagenwerks zavedu na najvacsi VW a Audi zraz v Rakúsku pri jazere Worthersee.
Video je zo zrazu v roku 2009 a ponuka mnozstvo fantastickych zaberov aut na spickovej urovni v krasnom prostredi Rakuska. Okrem roznych zostrihov ponuka video aj niekolko dlhsich predstaveni top "Wagenov".
Muž
Zaslal: Pá, 15.10, 2010 18:07
Jo na tohle jsem tu dával trailer, hned první příspěvek ... bohužel jsem to nikde nemohl najit, zkusím to stahnout ... více by mě zajímalo z roku 2010 ..
root: našel jsem jak točí ty pomalé plynulé stabilní záběry na auto kdy se kamera pomalu pohybuje - steadycam za dvacet klacků . no bez toho to bude jen stejně dobré
Muž
Zaslal: Út, 19.10, 2010 22:09
to mě právě fascinuje jak je ten obraz dokonale stabilní, nepoznáš jestli je ta kamera na nějaké kolejnici nebo s tím člvoek jde nebo co no .. jako každá práce se nedá pořádně dělat bez pořádného vercajku ...
-Kage-: hodně dobře zase, tohle je umělec, radost koukat na jeho videa - skloubil lásku ke koncernu s jeho nadáním a technickou precizností. divím se, že nedělá už někde pro TV...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.