tak jsem se rozhodl, že založím zde na audiklubu své vlákno s videi. mám jich již hodně s automobilovou a audi tématikou, různě to vkládám na různá místa tady na fóru a je v tom akorát nepořádek. proto všechny své nové přírůstky budu vkládat sem.
a dnes začnu hezky od toho nejnovějšího co jsem spíchl před pár minutami - vzal jsem několik testovacích záběrů z mé nové sportovní mini videokamery GoPro Hero HD která umí točit ve FullHD rozlišení, umí 720@60p!, je vodotěsná, atd. a poskládal jsem to na písničku. není tam žádný děj či záměr, je to jen několik testovacích záběrů, abych si ověřil co si s kamerou mohu dovolit natočit a co už ne... starší videa doplním postupně i s komentářem.
lordmystic:
Tak to je opět paráda, tak jak každý video co jsem vyděl. Budeš brát kameru na sraz?? A natočíš tam něco?? Měl bych zájem o pěknej dokument z Audi srazu.
Dave_S2: přesně proto dělám podobná testovací videa, abych vyladil ty chyby - kamera byla "hlavou dolu", obraz jsem tedy musel překlopit, ale aby to bylo úplně správně, měl jsem ho překlopit vertikálně i horizontálně. pro příště už vím.
root: a kde tam to S-ko najdu?
Mefisto: no poslední dobou kameru už moc neberu, je tendence točit čím dál preciznější videa, ale pak se to bohužel nerealizuje, protože není čas a lidi a pak nejsou ani ty kratší "menší" videjka.
radar354: jasan, na sraz kameru určitě beru, když to vyjde budou dvě hd, jeden slow-motion foťák a tahle gopro pro akční záběry z blatníku. jen s tím bude dost sraní aby se to povedlo a za něco stálo, proto doufám že mi s tím někdo pomůže (asistence).
Muž
Registrace: 5.6. 2008
Zaslal: Ne, 16.05, 2010 20:46
lordmystic: Pěkný video jako vždycky... Už se těšim až na Ventilku něco natočíš. Když budeš chtít, tak klidně pomůžu, ale uvidíme jestli to bude pomoc, nebo přítěž.
Zdravim, mohl bych poprosit o bližší info ohledně té kamery? Chci si koupit něco na natáčení do extrémnějších podmínek s možností uchycení na kolo, helmu atd... Potřebuji to na snowboard, freeride kolo, surf, wakeboard,... Vydrželo by to? Díky
malá ochutnávka na zítřejší video - měli jsme lokální Ilegal Tuning sraz (http://www.facebook.com/pages/Ilegal-Tuning-Prestovice-Tchorovice/305391277169?v=wall) a trochu se tam zablblo...
Muž
Registrace: 11.12. 2007
Zaslal: Út, 01.06, 2010 9:36
Hmm co je tak zvlastniho na paleni gum a projizdeni kaluze? Aspon ta kaluz ma nejaky efekt ale to je tak vse.. zajimave jak si nekdo dobrovolne likviduje auto..
Muž
Registrace: 10.12. 2009
Zaslal: Út, 01.06, 2010 10:21
lordmystic napsal:
malá ochutnávka na zítřejší video - měli jsme lokální Ilegal Tuning sraz (http://www.facebook.com/pages/Ilegal-Tuning-Prestovice-Tchorovice/305391277169?v=wall) a trochu se tam zablblo...
Muž
Registrace: 9.12. 2007
Zaslal: Út, 01.06, 2010 11:08
lordmystic napsal:
Ty vole ten borec měl otevřený okýnko ne?
Asi dobrá sprcha
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.