AK nováček

Muž
Registrace: 27.5. 2008
|
Zaslal: Út, 17.06, 2008 18:02 |
|
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo pls neví, co by mohlo být s centrálem, když nic nedělá? Dělá mi to takhle od včera, když jsem zjistil, že motorek vzadu v kufru nějak dlouho vydává zvuky, tak jsem se podíval a u jednoho vývodu na hadičku byla hadička uškvařená, zkoušel jsem ji nahřívat a nasadit zpátky, ale bez výsledku, navíc mi ten motorek ted vůbec nic nedělá..(ještě jedna věc, že se mi zamčené auto po několika hodinách otevřelo samo, možná to bylo tou špatnou hadičkou, jak tam neseděla a proto to uniklo) ...nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Díky moc 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 17.06, 2008 18:02 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006
|
Zaslal: Po, 23.06, 2008 22:24 |
|
Tak především je třeba zjistit, jestli jsou spínače v zámcích v pořádku a dávají impuls do centrálu. Pokud ano, tak překontrolovat těsnost podtlakového vedení. Když si tu hadičku dáš do pusy a vytvoříš podtlak, nebo tlak, bude ti centrál normálně chodit. No a v poslední řadě tady máme vývěvu samotnou. Pokud je seškvařená, tak z nějakého důvodu. Sama by se dlouhým chodem naprázdno ( prasklá hadička podtlaku ) přehřát neměla, má ochranu, takže buď nějaký zkrat, nebo čert ví co. Vlez do ní a podívej se na elektroniku, jestli je v pohodě, měly by tam být 2 relátka, ty můžeš manuálně spojit a zjistit funkci...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 29.12. 2006
|
Zaslal: Út, 24.06, 2008 21:16 |
|
| sniper napsal: | | Tak především je třeba zjistit, jestli jsou spínače v zámcích v pořádku a dávají impuls do centrálu. Pokud ano, tak překontrolovat těsnost podtlakového vedení. Když si tu hadičku dáš do pusy a vytvoříš podtlak, nebo tlak, bude ti centrál normálně chodit. No a v poslední řadě tady máme vývěvu samotnou. Pokud je seškvařená, tak z nějakého důvodu. Sama by se dlouhým chodem naprázdno ( prasklá hadička podtlaku ) přehřát neměla, má ochranu, takže buď nějaký zkrat, nebo čert ví co. Vlez do ní a podívej se na elektroniku, jestli je v pohodě, měly by tam být 2 relátka, ty můžeš manuálně spojit a zjistit funkci... |
Fuck machr.
A pilotheck, vítám Tě, časem zjistíš, že po Sniperovi můžeš chtít cokoli... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Út, 24.06, 2008 21:26 |
|
Sniper...prosim te,me to take blbne...kdyz zamknu u ridice nebo spolujezdce,musim otevrit nektere zadni dvere a central zamkne....kdyz odemknu,musim odemknute dvere otevrit a central az pote otevre....copak to muze byt?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006
|
Zaslal: Út, 24.06, 2008 22:55 |
|
slepi: uff...jsi mi nějak zamotal šišku
Takže zadní dveře se ti nezamknou, když jsou zavřené, ale až poté co je otevřeš? A když odemkneš a neotevřeš dveře, centrál ti neodemkne zadky, jedině až poté, co otevřeš přední dveře?
No..ten první problém bych viděl na visící zadní kliky, ale ten druhý problém spíše na nalomený vodič v oblasti průchodky ze dveří do káry. Pokud ti neblbne pumpa jako taková, protože ze mě si dělala jedna dlouho srandu, až ze mě udělal debila, tak jsem ji vyhodil.
Postup: Hadici do huby a foukat, vysávat - zjistíš mechanickou funkci, zda je v pořádku. Pokud ano, zaměříme se na elektroniku, pokud ne, zaměříme se na seřízení táhel a různých jiných blbostí 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 1.8. 2007
|
Zaslal: Út, 24.06, 2008 23:29 |
|
to vzduchové zamykání bylo do kterého roku? jak vlastně poznám jestli to mám taky? vzadu v kufru mám taky nějaký bazmek,do teď nevím co to je...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: St, 25.06, 2008 9:46 |
|
| sniper napsal: | | Tak především je třeba zjistit, jestli jsou spínače v zámcích v pořádku a dávají impuls do centrálu. Pokud ano, tak překontrolovat těsnost podtlakového vedení. Když si tu hadičku dáš do pusy a vytvoříš podtlak, nebo tlak, bude ti centrál normálně chodit. No a v poslední řadě tady máme vývěvu samotnou. Pokud je seškvařená, tak z nějakého důvodu. Sama by se dlouhým chodem naprázdno ( prasklá hadička podtlaku ) přehřát neměla, má ochranu, takže buď nějaký zkrat, nebo čert ví co. Vlez do ní a podívej se na elektroniku, jestli je v pohodě, měly by tam být 2 relátka, ty můžeš manuálně spojit a zjistit funkci... |
Oka, díky moc za info, zkusim a DAM* vedet jak to dopadlo (btw: pro jistotu jsem si koupil komplet el. central, kdyz to bude v haji, tak tak namontuju ten, melo by to byt i spolehlivejsi  doufam)
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 25.06, 2008 9:46 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 1.4. 2008
|
Zaslal: Ne, 06.07, 2008 12:39 |
|
MESE TO TAKY PORAD JEBE....NEKDY TO JE?A NEKDY NE?KDE ZE JSOU TY RELATKA????
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Ne, 06.07, 2008 12:52 |
|
Ahoj,
tak jsem zjistil, ze mi ten centrál nefunguje kvůli tomu motorku(kompresoru) co je vevnitř, je tam takové placaté kolečko ("vrtulka"), které se otáčí a já ji měl rozlomenou na 4 kusy, takže asi koupim new centrál, jen nevim jak vyřešit zamykání nádrže, když je tam kolík, který nádrž zamyká vzduchově (a pořád do toho foukat nebo nasávat na benzině se mi taky nechce) 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007
|
Zaslal: Ne, 06.07, 2008 13:18 |
|
pilotheck:
Zkus se poptat kluků co tady prodávají náhradní díly s bouraček, nebo aut co jim klkeknul motor 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 15.2. 2008
|
Zaslal: Ne, 06.07, 2008 18:01 |
|
jak to tak čtu,tak ten centrál se drbe asi často.mě to zas když otočím klíčkem v zámku otevře jen moje dveře a pak musím použít tlačítko na dveřích,ale prvně jako zamknout vše a hned otevřít vše.někdy ale i toto nejde.divné je že při běžícím motoru vše v pohodě otvírá a na opak.jsem z toho 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007
|
Zaslal: Po, 21.02, 2011 14:30 |
|
taky me to uz delsi dobu ne ze zlobi, ale casto se ozivalo central , ten mortorek porad vrcel jeste asi 30s po odemceni nebo zamceni, ted se to zacalo ozivat znovaa , dnes jsme si vsimnul ze to nezamyka, cili auto bylo uz asi tak 3x prez noc v prahe odemceny  musim na to konecne hodit bulvu..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 17.5. 2010
|
Zaslal: Út, 08.03, 2011 23:21 |
|
a ony se dávaly i elektrické ? mám taky vzduchový .. zatím teda funguje bez problémů, ale docela mě to zajímá ..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 4.5. 2009
|
Zaslal: Út, 08.03, 2011 23:30 |
|
-Kage-
od 99 se davaly elektr. moturky do vsech dveri,chtel jsem si koupit tu uni sadu za par kacek a predelat to,ale neprisel jsem na to jak predelat prave tu nadrz,takze to padlo...Mozna sehnat moturek z nadrze z faceliftu,ale uz vidim to srani s tim,to bych musel bejt v duchodu a mit cas na to...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 9.3. 2011
|
Zaslal: St, 09.03, 2011 22:50 |
|
jen te chci rict ze ta vrtulka pasuje i z jineho auta mam ten dojem seat !!! dneska jsem jel na vrakac a tak jsem to porovnaval bohuzel jsem ho musel koupit celej ten vzduchovej box co je v pravem zadnim podbehu stalo mne to 1500 a pouzil jsem jen ten motorek kterej jsem akorat preletoval jeden modrej a cervenej a ta trubicka byla kratka tak jsem ji rozriznul a nastavil normalni pruhlednou hadickou a ted to funguje na 100 procent ....
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 09.03, 2011 22:50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 5.6. 2009
|
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 21:23 |
|
Začal mi blbnout centrál. Někdy nezamkl nebo neodemkl při použití dálkáče. Při odemknutí klíčem se většinou odjistily dvěře jen u řidiče, ostatní až po otevření dveří. Ale teď, jak je teplo, tak to prostě nereaguje vůbec na nic. Kde je schovaný ten zatracený Kompresor* a mám případně hledat někde ve dveřních spínačích?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 20.10. 2011
|
Zaslal: St, 26.10, 2011 0:24 |
|
Mně u A3jky taky ten Kompresor* jen bzučí jak splašenej a nic.Odemknu jen jedny dveře a né všechny.Kde a nebo v čem je chyba??? :/ už dlouho po tom jdu a pořád nevím
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 17.5. 2010
|
Zaslal: St, 26.10, 2011 16:59 |
|
Problém je právě v kompresoru .. polámaly se v něm lopatky a tak netlačí, nebo jen málo a nemá sílu na otevření více dveří .. jediné řešení je vyměnit Kompresor* za jiný, funkční, nebo alespoň vnitřnosti .. počítej přibližně 1000kč, ale pozor ať máš stejný typ, jdou zaměnit ale nemusí ti pak něco fungovat.. Mi se jinak rozsvícely světla v interiéru a nešel dálkový ovladač ..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 20.10. 2011
|