U mě také stejná chyba:

P0420 malá ucinnost katu,
ale jeste mi to pise zkrat na kostru.
Dal jsem to na mereni emisi a technik rikal, ze to neni uplne OK. COcka byly 0,09 - 0,1 - pry tam byva upne nula. Dal jsme dali L sondy na oscik a prubehy se zdaji v poradku (pred katem klasicky jakoby vlny a za katem spise rovinky)vse v mezich. Tak jsem jeste hledal neco o tech sondach a zjistil jsem ze bosch je snad ani nedela, jen NTK, Facet a Delphi. Stejne sondy pouziva i superb a toyoty. Nekde na webu jsem take nasel, ze tyto sondy(alespon ta za katem maji oddelenou kostru od obalu) ale to nevim jiste.
Typy mam pred katem orig cislo 06B 906 256B ( NTK - OZA516-AU1, Facet - 10.7356, Delphi ES20285-12B1, Beru OZH178)
za katem orig.cislo 06B 906 256A (NTK - OZA334-AU1, Facet - 10.7362, Beru OZH190)
Zitra se to chystam promerit, zda opravdu je ta kostra oddelena od obalu. Skoda, ze nemam novou, abych to mohl porovnat,jestli je to pravda.
Jo a pro MarkA6 - ta prvni zavada:
17530 - rada valcu 2 - sonda 2 : obvod vyhrivani - preruseni
P1122 - 35-00 - -
to bych typoval na vyhrivani sondy ( odpor ma byt asi 5,5 ohm) - zmerit ohmicky dva bile draty sondy proti sobe ( preruseno - spatne, velky odpor - spatne)
17548 - rada valcu 2 - cidlo 2 - vnitrni odpor prilis velky
P1140 - 35-00 - -
toto presne nevim, ale podle cisla chyby to bude taky neco s rizenim emisi (palivo vzduch)
treti netusim
no ctvrtou mam stejnou - muze to byt kat, sonda nebo sondy, netesnost vyfukoveho potrubi atd. takze merit a hledat - taky me to ceka
Jo a jen pro zajimavost popis pozic chybovych kodu:
Prvni pozice:
P - Hnací jednotka (Powertrain)
B -
Karoserie* (Body)
C - Podvozek (Chassis)
U - Nedefinováno (Undefined)
Druhá pozice - Druhá číslice označuje, zda je kód obecný kód (stejný pro všechny
OBD*-II vozidla), nebo zvláštní kód výrobce:
0 = Všeobecný (jedná se o číslici nula - ne písmeno "O")
1 = Užší (výrobcem specifikované)
Třetí znak označuje typ sub-systému, kterého se kód týká:
1 = Řízení emisí (palivo nebo vzduch)
2 = Okruh vstřikování (palivo nebo vzduch)
3 = Zapalování
4 = Kontroly emisí
5 = Rychlost vozidla a běh naprázdno
6 = Počítače a výstupní obvody
7 =
Převodovka*
8 =
Převodovka*
9 =
SAE* vyhrazeno
0 =
SAE* vyhrazeno
Čtvrtá a pátá číslice:
Tyto číslice, spolu s ostatními, jsou variabilní, a vztahují se ke konkrétnímu výrobci a problému. Např.P0420 - Systém katalyzátoru, nízká účinnost atd.
Takže zdar vaší práci
Takze zmereno - kostra je oddelena od obalu sondy.