Muž
Registrace: 6.10. 2006
Zaslal: Čt, 01.04, 2010 14:30
jsem agresor, když jsem bezpečně se zapnutou signalizací předjel kolonu 4 aut tahnoucí se za traktorem, na silnici, kde se vejdou vedle sebe s přehledem 3 kamióny, když v protisměru jezdily auta?
(který musely jet blíž krajnice, ač vlastně normálně vpravo..)
maczaCZ:
Ze stejnýho důvodu, proč jsem byl taky debil když jsem to jednou a naposled zkusil. Protože se může velice snadno najít někdo, kdo se právě v ten moment rozhodne taky předjíždět a nevšimne si Tě. Mě to naštěstí stálo jen podrápanej nárazník, Tebe by to stálo život, protože jak říkáš do protisměru někdo jel
Nikdy nepředjíždět víc než dvě auta zároveň, to je jedno z mejch svatejch pravidel a počet koní nehraje roli.
Muž
Zaslal: Čt, 01.04, 2010 14:55
root: já to nedělám často, a když tak pouze tam, kde to znám a kde bych měl místo i na úhybný manévr i s protijedoucím autem, celou dobu mám zapnutý blinkr, toš když se někdo nepodívá, bude to horší, ale to se může stát i při předjíždění dvou aut...
jsem agresor, když jsem bezpečně se zapnutou signalizací předjel kolonu 4 aut tahnoucí se za traktorem, na silnici, kde se vejdou vedle sebe s přehledem 3 kamióny, když v protisměru jezdily auta?
(který musely jet blíž krajnice, ač vlastně normálně vpravo..)
Riskujes. Nikdy nevis, jestli se ridic proti tobe zrovna nekouka na radio, nebo neco podobneho. Proste doufat, ze uhne, je proste riziko
root: ja chapu co tim myslis a chapu i tvuj nazor, ze vic jak 2 auta nepredjizdis. Ale ja to mam proste jinak a pokud vidim dost dopredu pred sebe, tak predjedu klidne 4 auta. A jestli se nejaky debil nepodiva do zrcatka a zacne predjizdet, tak budu hodne nasrany, ale jak rikal macza, ten debil se muze najit i ve chvili, kdy predjizdim jen jedno auto
Muž
Zaslal: Čt, 01.04, 2010 15:18
root: nepovažuju se za hrdinu, ale když začnu předjíždět dostatečně dopředu na velmi široké silnici tak v tom nevidím nějaký hazard.
Může se vyhýbat díře - k tomu předjíždění jednoho auta. To se mi stalo už mockrát, naštěstí sem stihl zareagovat.
l.adamek: vím, co myslíš, ale já nedoufám, vždy se dívám, jestli uhýbá nebo ne, ještě než tu kolonu začnu předjíždět (abych se mohl případně zařadit), pokud neuhýbá, nepředjíždím, to zas sebevrah nejsem
Muž
Registrace: 15.2. 2008
Zaslal: Čt, 01.04, 2010 16:20
taky někdy vybočím ze stereotypu nudy a šlápnu na to,ale jak píšete při 70km rychlosti nějakého důchodce ve fobiji na silnici 1třídy ztrácím opravdu nervy a k posunkům nemám daleko.včera jsem po delší době jel po D1 do Práglu a připadal jsem si pořád jak ko.. když při 170km.h mne furt někdo dýchal na zadek v levém pruhu a jednoho z octy jsem ztratil po jeho vytrvalém problikávání při mém předjíždění více kamionů až když jsem tam měl 2kila ,pak už to vzdal.řidič AUDI do 35 kvůli mému věku už ale nebude(někdy jsem předjel jak prase)
Nejsem agresor a čas si dokážu zorganizovat, ale těd si vozím prdel v A6 3.0 TDI, tak mě prostě ten zátah baví aspoň mám potom čas na cigaretku tak asi tak
Muž
Registrace: 1.3. 2008
Zaslal: Pá, 02.04, 2010 1:30
Nejvíc tzv "poskakuji kolem komína", přesto každou chvíli potkám někoho kdo jede mimo obec,na volné,rovné( směr,ne povrch),suché silnici 60-70 km/h.Často pak,když je předjedu,(a to jezdím okolo 120km/h),tak mi to chtějí vrátit
Mnohokrát jsem předjížděl kolonu 4,a více aut,a neměl jsem prob.Pak předjíždím 2.A ze silnice mně málem vyhnal borec s Ochcávkou.Většinou nenadávám.Tentokrát ano.
Předjíždím auto co jelo 60,a z vedlejší mi tam vjel.Ubrzdil jsem to.On se ještě rozčiloval,co dělám v "JEHO" pruhu
Podobných situací zažívám spousty...
Naposledy upravil SamotZdeny dne Pá, 02.04, 2010 1:44, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
Muž
Registrace: 24.11. 2007
Zaslal: Pá, 02.04, 2010 1:38
Někde sem viděl statistiku že v zimě se výrazně snížila nehodovost, přesto že zima byla tužší než obvykle...
Já říkám právě proto se snížila nehodovost, průměrná kačena nebo kloboučník s fáčkem buď zůstali doma nebo jeli nějakou hromadou... Navíc většina vraků co se používá sporadicky nestartovala... Na silnici bylo větší procento řidičů a obecně spíš málo "uživatelů" aut... Teď se bohužel oteplilo a na silnici to zase vypadá jak v kurníku.
Ať mi nikdo netvrdí že překročit povolenou rychlost = jet nebezpečně. Už vidim jak mě certifikovaný "silniční pirát"(tm) sejme z vedlejší (a to když se tý ženský povedlo, zrovna vůbec nejela přes 50km/h ...)
Né, člověk když čte lžidnes tak je buď nasranej proto že ví že je to v reálu obráceně a nebo protože píšou o politice, eště že s televizí přijdu do styhu jenom vyjímečně
Muž
Registrace: 18.3. 2008
Zaslal: Pá, 02.04, 2010 15:05
root: I jedno auto muze vyjet do protismeru - jednou sem tak malem vletel do fungl novyho mondea - jeste na prevozkach. Jel tak 80, nehnal to, zajizdel. A kdyz nic nejelo v protismeru a ja zacal v tahle leve predjizdet, tak se rozhodl, ze si ji rizne - hned sem byl na brzdach a klaksonu, oba sme se lekly, ale dopadlo to dobre.
Tohle sem ustal bez gest.
Jinak nevim kde jezdis Roote,ale uz sem potkal i lidi co jednou 50 na 90ce (bez zjevnyho duvodu) a to najedu slabou pulku toho co ty. A kdyz je to na siroke rovince, tak to sem si uz parkrat aji zatroubil, kdyz sem ho predejl. - aby se probudil a jel.
Jinak jezdim v klidu a jak to jde, tak predjedu - klidne i auto co jede 110 po okrsce - nerad za nekym jezdim - vzdycky chci jet o trosicku rychleji, nez zrovna jede on.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.