Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 25 kvě 2012
Celkem je zde 123 lidí (35 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    pumlicz
Uživatelů dnes 7
Uživatelů včera 12
Celkem uživatelů 17363

Online návštěvníků
Návštěvníků 88
Uživatelů 35
Celkem 123

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Každých 16 km číhá řidič agresor .... nejčastěji Božka v koncernovém voze.
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O všem co vás napadne
Možná podobná témata
AK fanda
AK fanda

Registrace: 28.9. 2007

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 10:58

Hele, na tom něco bude, že nás mají za piráty. Včera se mi dvakrát stalo, že jsem odbočoval vlevo, dával přednost protijedoucímu autu a ten zastavil a snad mě chtěl ještě pouštět. Až jsem mu řekl: "Tak jéééď, woééé", tak jel
 nahoru #451
sponzor

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 10:58

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:08

s tímhle mě fakt už dost baví..

http://www.novinky.cz/finance/212333-povinne-ruceni-prodrazuje-vsem-pe.......

Nejrizikovější řidiči
Nejrizikovější řidič je podle statistik pojišťoven řidič do 30 let v černém voze Audi. Některé proto účtují mladým motoristům ve vozech nad 100 kW až třikrát dražší pojistky. Mladí to zase obcházejí tak, že auto registrují třeba na dědečka.
 nahoru #452
AK senior
AK senior

Registrace: 12.11. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:22

ricom napsal:
s tímhle mě fakt už dost baví..

http://www.novinky.cz/finance/212333-povinne-ruceni-prodrazuje-vsem-pe.......

Nejrizikovější řidiči
Nejrizikovější řidič je podle statistik pojišťoven řidič do 30 let v černém voze Audi. Některé proto účtují mladým motoristům ve vozech nad 100 kW až třikrát dražší pojistky. Mladí to zase obcházejí tak, že auto registrují třeba na dědečka.

Teba to bavi, ale mna moc nie, kedze spadam do tej vekovej skupiny a podla toho mi pocitaju poistku (za rencka 55kW som platil skoro 12tis byvalych slovenskych korun). Este ze moja audina je tmavomodra a nie cierna
 nahoru #453
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:27

já to myslel jako že se bavím nad těmi kecy..

a s nehodovostí osobně zatím problém nemám, takže se taktéž přikláním k malusům pro bourače..
 nahoru #454
AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:27

Je to nefér....ale ať mi políbí Za obsah 2.8 mám pojistku 3500,-/rok
 nahoru #455
Anonymní

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:28

...další ručení uzavírám na dědu
 nahoru #456
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:30

sTeblo:

protože máš kamaráda romijna ne

já si myslím že to nejde brát jen podle kubatury ale fakt podle tý nehodovosti..
 nahoru #457
AK junior
AK junior

Registrace: 12.4. 2009

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:34

ricom napsal:
Nejrizikovější řidič je podle statistik pojišťoven řidič do 30 let v černém voze Audi...

Ještě že mám stříbrnou
Je to fakt hovadina. I takhle z toho má pojišťovna rejžák jak svině (někde byly dokonce i čísla). Pochopil bych systém - všichni platí stejně (třeba podle obsahu a u havárky podle ceny vozu) a pak nebouráš -> platíš míň, bouráš -> platíš víc.
Což je asi systém, který má většina pojišťoven teď.

//EDIT:
Citace:
Naopak nejméně nehod způsobují řidiči z okresů Domažlice a Havlíčkův Brod.
 nahoru #458
sponzor

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:34

nahoru #
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:43

ricom: nene, mám to ofiko na pobočce bez známostí
 nahoru #459
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:51

sTeblo:

tak to je hodně luxusní cena.. jo o tý si musím nechat zdát na tu mojí strojovnu..
 nahoru #460
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 11:52

ricom: no nevím, pokud se dneska něco nezměnilo, tak máš, stejně jako já, objem motoru nad 2500ccm To znamená úplně stéjnou kategorii Takže strojovnou to nebude
 nahoru #461
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 13:52

sTeblo:

no platím u Kooperativy za pojistku Tandem 31 ročně.. a jelikož mi pojistku kontroloval Romijn a prohlásil, že cena je to dobrá a níže se nedostal, tak si vážně myslím, že jsem na tom fakt dobře..

pohádky typu, že to jde za dvacet fatk už poslouchat nechci, protože mám ověřeno, že to prostě nejde.. U žádné pojišťovny..

nevěříš-li zavolej Romijnovi potvrdí ti to

p.s. a nejen já si myslím, že je to cena takřka luxusní
 nahoru #462
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:02

sTeblo: To mas teda hodne nizkou. Ja mam 2.8 a ted i 4.2 za 5,9 tis. (kazdy, ne dohromady )
 nahoru #463
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:04

ricom: Jenze sTeblo ma za ty prachy jen povinny a ty nam tu pise o povinnym + Allrisku urcite. Mas novy auto a vysokou zustatkovou hodnotu - to bude asi tim
 nahoru #464
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:04

bicek:

je to divné.. s kým se bavím tak se u těchto objemů nedostane pod 5 tis.. sTeblo má 3500,- nechápu..

asi mám hodně bonusů nebo kdo ví co.

no ale i tak je 3500,- dost málo se mi zdá.. a ano ale i já vidím ve smlouvě kolik činní povinné a kolik havarijka..

u mě je samostatné povinné ručení po slevě 7500,- kč. zbytek je havarijka..
asi se tam tolik promítá ta cena vozu to je možný..

a ty máš skorem to co on a platíš taky skoro 2x.. tak nevím kde soudruzi z NDR udělali chybu
 nahoru #465
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:09

bicek: jj, to povinné ručení mám taky tak a dodatečně gratuluju k autu
 nahoru #466
sponzor

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:09

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:11

Flex: Diky 2.8 me vzdycky bavilo ridit,ale s timhle bych nejradsi jezdil porad - to bych ale potreboval jeste jeden plat na benzin Ale i to neco malo co se svezu je parada.
 nahoru #467
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:14

ricom: do povinného se cena vozu určitě nepočítá Jde tam jen o obsah motoru, místo bydliště, věk pojistníka a u některých pojišťoven ještě výkon....a samozřejmě bonusy ještě
 nahoru #468
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Pá, 24.09, 2010 14:24

sTeblo:

hele prdět na to jsem oba OT.. Hlavně že to oba máme pojištěno a nejezdíme jako někteří trotlové bez povinnýho ne chlape

jinak k těm řidičům audi.

ráno jsem při zpáteční cestě z Prahy na D1 8km v zůžení před benz. Shell, viděl bouračku Audi Q7 bílá bílá barva, která to šlehla do nějakého moulina před ním..

takže asi nejen černá ale i bílá.. ne osobně si myslím, že pojištovny vycházejí tak spíše z cen vozů a pak holt vyhrává audi. A že zrovna černá barva přičítám spíše oblibě této barvy
 nahoru #469
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007

PříspěvekZaslal: Pá, 15.10, 2010 21:19

Nejvíce přestupků páchají řidiči v luxusních a rychlých vozech, prokázala statistika policejního prezidia. Podle ní mají tito řidiči na celkovém počtu přestupku až pětapůlkrát vyšší podíl, a vůbec nejhříšněji se údajně chovají lidé za volantem mercedesu. Naopak nejslušnější řidiči podle statistiky jezdí například ve škodovce nebo wartburgu. Statistiku opírající se o vzorek 65 tisíc přestupků v pátek představil novinářům Josef Tesařík z policejního prezidia.

První pětici nejčastějších hříšníků podle statistiky tvořili řidiči vozů Mercedes, Volvo, BMW, Subaru a Audi. Naopak na druhé straně žebříčku se umístili řidiči aut značek Wartburg, VAZ, Škoda, Dacia a Daewoo.

"To, co tady zaznělo a bylo vidět na tom grafu, potvrzuje všeobecné mínění motoristické veřejnosti, že řidiči rychlých drahých automobilů se v silničním provozu chovají ne tak ohleduplně jako ti ostatní řidiči," uvedl Tesařík. Dodal, že k zhruba stejným závěrům dospěly i univerzitní výzkumy.

"Udělal jsem si porovnání zastoupení jednotlivých výrobních značek, respektive jejich řidičů, na přestupcích a na počtu registrovaných vozidel, abych buď vyvrátil, nebo podpořil to, co se mezi lidmi říká, že nejhorší jsou řidiči nejdražších vozů," vysvětlil Tesařík. Lidé by podle něho s řidiči luxusních vozů neměli závodit a raději jim na silnici uhnout.
 nahoru #470
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.12. 2007

PříspěvekZaslal: Pá, 15.10, 2010 21:29

Rekl bych ze napriklad ridici Velorexu na tom budou jeste lepe nez Wartburg klub
 nahoru #471
AK senior
AK senior

Registrace: 18.8. 2010

PříspěvekZaslal: Pá, 15.10, 2010 21:30

Hanys napsal:
Z dnešního tisku:

Náhled, klikni pro zvětšení.

Jsem nejnebezpečnější řidič!! 23 let, Audi, Tmavě modrá, 220kW. Jo a ještě mám ten pirátskej antiradar )

Ale vemte si, že řidič wartburgu je nejbezpečnější, protože
1) jich moc nejezdí a statistika počítá s obsalutními hodnotami
2) musí zdemolovat půlku města, aby dosáhl škody 100.000 Kč. Nám stačí škrábnout dveře.
 nahoru #472
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: So, 16.10, 2010 0:20

To je val, prej Wartbug a VAZ Kolik jich u nas asi zbyva? No a Daewoo a Dacia, to se nedivim. Kdyz mam auto vyssi nez sirsi a totalne na houby podvozek tak sem rad ze nejak jedu vubec
Ono je to taky o tom ze se porad hlida jen rychlost popr. predjizdeni. Kdyby chlapci taky zacali sledovat takovy veci jako nedani prednosti, zdanlive bezduvodny brzdeni a pak sjezd na vedlejsi bez blinkru atd., tak by mozna statistika vypadala jinak.
 nahoru #473
AK senior
AK senior

Registrace: 1.8. 2008

PříspěvekZaslal: So, 16.10, 2010 0:25

No tak až potkáte na dálnici (D11) lehce zvednutou tmavomodrou C5 2,5 tdi šinoucí si to 100 - 110 km/h. Tak mávejte, jsem to já a zlepšuju vám pověst
 nahoru #474
sponzor

PříspěvekZaslal: So, 16.10, 2010 0:25

nahoru #
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Út, 02.11, 2010 13:14

http://ostrava.idnes.cz/napomenul-bezohlednou-ridicku-a-musel-se-brani.......
Citace:
Řidička opelu se pokusila předjet celou kolonu aut a tedy i řidiče škodovky, kterého takové chování rozčílilo. To ještě netušil, že na jeho napomenutí zareaguje agresivně spolujezdec řidičky opelu.

Ten totiž situaci nervově nezvládnul. Podle policie ve chvíli, kdy obě auta zastavila, agresivně napadl řidiče škodovky.

omg, tak ona si dovolí předjet Schade
 nahoru #475
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 02.11, 2010 13:18

Za střelbu nebude řidič obviněn, podle policie jednal v nutné obraně

Policie ukončila prověřování jednoho z nejzávažnějších případů agrese, ke které došlo v průběhu tohoto roku v ulicích Ostravy. Řidič škodovky, jenž v červnu postřelil spolujezdce jiné řidičky, která porušila dopravní předpisy, nakonec nebude obviněn. Podle policie totiž jednal v nutné obraně a bránil se neadekvátně brutálnímu útoku ze strany spolujezdce řidičky, který už byl obviněn z ublížení na zdraví.

Incident se odehrál 1. června odpoledne na sjezdu z ulice Plzeňská na ulici Rudnou, kde probíhala rekonstrukce mostu a kvůli tomu se zde tvořily kolony.

Řidička opelu v rozporu s předpisy předjížděla kolonu, což se nelíbilo 34letému řidiči škodovky. Jeho reakce ale vzbudila ve spolujezdci ženy takový vztek, že vystoupil z auta a začal na řidiče škodovky útočit.

„Vedený útok vůči nic netušícímu řidiči škodovky měl být intenzivní a agresivní. Řidič byl navíc připoután bezpečnostním pásem, proto na první nenadálé napadení pěstmi nebyl schopen reagovat. V době, kdy si již s útočníkem nevěděl rady a útok neustával, v obavách vystřelil, přičemž pěstmi útočícího spolujezdce postřelil
,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková s tím, že zbraň měl řidič v legálním držení.

Útok pak pokračoval i po výstřelu. „Spolujezdec měl poškodit vozidlo a znovu útočit na řidiče a dále se mu snažit vytrhnout zbraň. Jednání spolujezdce měl podpořit další spolujezdec z opelu, který se měl rovněž snažit řidiči vytrhnout zbraň. Při přetahování o zbraň došlo k dalšímu výstřelu, střela však již nikoho nezasáhla,“ dodala mluvčí.

Řidiči škodovky způsobil útočník kromě pohmožděnin a oděrek také zlomeninu a podle policie jen náhodou nedošlo k vážnějším následkům. Muž byl proto obviněn z pokusu o těžké ublížení na zdraví a z výtržnictví, hrozí mu až deset let vězení.
 nahoru #476
AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 02.11, 2010 17:55

Ty vole, asi nastává doba přehodnotit svůj postoj a opět si udělat vrácený zbroják.
 nahoru #477
AK allstar
AK allstar

Muž

PříspěvekZaslal: St, 03.11, 2010 10:13

Teprve dvacetiletý mladík bez řidičského průkazu způsobil v úterý odpoledne vážnou dopraní nehodu na Přerovsku. Ve Všechovicích srazil a zranil dvě teprve 12leté dívky. Policisté u něj navíc zjistili marihuanu v těle.

Mladík nezvládl řízení Škody Fabia, sjel ze silnice a přes travnatý pás se s vozem vřítil na parkoviště, kde narazil do procházejících dívek. Obě musely sanitky převézt do nemocnice v Hranicích.

Podle dechové zkoušky řidič, který z nehody vyvázl bez zranění, před jízdou nepil. Zkouška na přítomnost drog ale byla pozitivní na marihuanu. Mladík je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky a z ublížení na zdraví z nedbalosti. Hrozí mu až tříletý trest vězení.
 nahoru #478
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 7.7. 2007

PříspěvekZaslal: Čt, 04.11, 2010 16:59

nahoru #479
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Čt, 04.11, 2010 17:02

Citace:
Mirek Schneider, Praha

Čtvrtek, 4.listopadu 2010, 16:01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | +6

Doufám, že jste si všimli značky auta....., až se tady začne kydat špína na Prahu!!!

č.rák z Praheee
 nahoru #480
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Další
Strana 16 z 30
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O všem co vás napadne

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Řidič luxusního porsche ... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 St Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Nejčastěji na autech stá... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Út Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Řidič poslechl policistu... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky autoweb | Co by měl každý řidič vědět... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Po Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Řidič Roman Smetana se dobrovolně vyd... tecka Politika, ekonomika a další úchylky 3 So Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: