AK nováček

Muž
Registrace: 10.3. 2010
|
Zaslal: Po, 29.03, 2010 18:51 |
|
Ahojte, našel by se tady někdo z okolí Plzně kdo by mi pozapojoval subwoofer do kufru (JVC 500Watt) a zadní repro? Tomuhle fakt nerozumim a nerad bych si tam vytvořil nějakou polofunkční prasárnu. Samozřejmě za nějakou rozumnou cenu, do M+H ap. se mi moc nechce když sem poznal ten jejich přístup při dotazu na instalaci parrota. Předem díky za nabídky... "Audi A3-8L r.v.2000"
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 29.03, 2010 18:51 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 30.12. 2009
|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 12:16 |
|
Jde o to co pro tebe znamena okolí Plzně? Zapojil bych ti to to neni problem ale jsem od Plzně asi 60 km.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 12:23 |
|
a uz tam mas natahane od baterky silove kabely? Nebo jeste mas vse zabalene v krabicich? Dal bych ti na sebe cislo kdyby jsi chtel a domluvily by jsme se.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 10.3. 2010
|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 15:36 |
|
Ahoj, díky za ochotu. No ještě to nemam všechno komplet doma, musim ještě objednat box na ten woofer + zjistit proč mi nehrajou zadní origo repro, jestli tam jsou tak je chci taky zapojit jestli ne tak je tam koupit... kabeláž nemam natahanou a tady je právě ten problem že ani nevim co mam koupit když se v tom opravdu vůbec nevyznam =D. Kdyžtak mi písni tvoje číslo do SZ pokud by si byl ochotnej mi s tim nějak helfnout, ty jsi přímo z Písku? Ještě jednou díky...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 15:56 |
|
Přímo z Písku ne ale z Letů u Písku to je z Plzně smer Rožmital pak Březnice prřes Mirovice a Lety. Císlo ti napiši ale ted v patek odjizdim do pondeli do Madarska tak doma nebudu a pristi vykend se jedeme podivat do Příbrami na tuning srazik. Zatim by jsi si mel sehnat na to vse co potrebujes tykajic se kabelu zesilovac na Woofer a s temi originaly si pohrat klidne az pak. Tam kabelaz natazena je jen do ni neco pustit:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 20:46 |
|
a ta kabelaz se musi sehnat podle toho jak vykonny zesilovač budes pouzivat na woofer a zda tam budes mit jeste nejaky na koaxialy a take jeste vyresit asi nejaky ten kapacitor alespon pro woofer. Dej tedy pak nejak vedet zatim cus
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 3.5. 2008
|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 23:19 |
|
Vim, ze se budu opakovat, protoze to sem pisu uz po 10ty, ale to co potrebujes, aby ti jelo zadni repro je toto:
Toto hodis mezi ISO konektor a do radia cinchem, pak ti zadni repro bude hrat, ovsem doporucuji nastavit v radiu fade tak 2 dozadu, aby to hralo stejne.
Kabelaz na woofer je taky jednoducha. Od radia to protahnes normalne stranou ridice pod listama. Napajeni jsem tahnul stranou ridice, primo pod oknem pod tim plastem je gumova zaslepka, kudy se da natahnout plusovy kabel a opet pod listama az dozadu do kufru.
Neni to zase takova veda. 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 23:38 |
|
Ted jsem si uvedomil, ze kecam... Je to obracene napajeni mam pres spolujezdce a cinchovy kabely mam pres ridice.
Oddelil jsem to kvuli pripadnemu ruseni signalu.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 30.03, 2010 23:38 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 13.6. 2011
|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 19:34 |
|
čau lidi, jak poznám že mám v autě subwofer? dával se do každý A4, nebo jen někam.
jde mi o to, že sem dal do auta chorus rádio a nehrají zadky, jelikož na konektoru jsou piny jen na připojení předku a i když mám v tom ISo od předešlého majitele napáchaný i ty zadní, tak se stejně nespojí protože se to musí zapojit jinak, ale totál nemůžu nikde najít jak.
napadlo mě to dát seriově k předním, ale to by asi nebylo zrovna pravý vořechový, můžete někdo poradit, plese.
dekuju za každou radu
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 19:39 |
|
Anyz: Pokud vim, tak A4 by to mela mit ve zlutem malem ISO konektoru pripojeny primo k radiu ty zadni + SW.
Pripojeni naprimo na predni repro hrat nebude, protoze se neaktivuje zesilovac na ktery je pripojeny woofer a zadky. Je na to potreba redukce pro aktivni repro.
A ano, kazda A4 ma subwoofer + zadni repro pres zesilovac, pokud to ovsem predchozi majitel nevykuchal a nepredelal podle sveho, coz uz jsem taky parkrat videl
A subwoofer poznas tak, ze se podivas v kufru do bocnice a bude tam velka cerna vec s reprakem 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 19:52 |
|
a věděl bys na který straně? mě totiž přijde že tam není. v díře na rádio byly jen dva iso konektory, jeden plně obsazenej drátama k repru s tím, že ty zadky jsou vidět, že je to jinej kabel a pak s napětím, ale tam je něco ušmikáno a napáchaná nějaká dioda, která je tam dodělaná asi jako alarm či co.
ten subík by byl v pravej? protože v levej by měl být asi changer, ne?
jak já tohle DAM* dohromady, to sem zvědavej.
z těch zadních je určitě dotažen neorigo kabel do konektoru, jsou to úplně jiný kabely než ostatní.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 20:24 |
|
Tusim, ze je prave v pravy bocnici. Jinak dohromady by to melo jit dat viz zapojeni chourse zde na klubu:
Predni repro je LF a RF v tom prostrednim konektoru a zadni je to RR a LR uprostred dole v tom MINI ISO.
MINI ISO ktery ti tam chybi je tohle:
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 20:30 |
|
nemáš náhodou nějaký foto jak to v tý kapse vypadá? já to vůbec nezkoumal a ačkoli hledam, tak nenalezam, jak woofer vypadá zastavěnej v tý kapse.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 20:53 |
|
V podstate hledas neco takovyho
Ale primo foto jak to v A4 vypada nemam, ja mam A3 a tam ho mam viditelnej vlevo hned co sundam bocnici.
Navic nemas vyplnenej profil respektive garaz, takze ani nikdo netusi co za rok/verzi auta mas. Zkus to doplnit a treba nekdo poradi lepe 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 09.01, 2012 21:13 |
|
no tak to nevím, kde by to tam mohlo být, takovýhle monstrum jsem tam nikde neviděl,ale zítra na to zkusím mrknout a pak to budu nějak řešit. děkuju moc za rady
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 16.01, 2012 23:20 |
|
čau lidi, mám zase prosbu tady, jedná se mi o zapojení SW. vím, že zapojení jde z rádia přes šestipinový konektor dozadu do SW(žlutý konektror).
jedná se mi o to, zda všechny dráty půjdou do SW resp. do zesíku a pak jiným konektorem do zadních repro? chápu to dobře? popř. nemáte někdo schéma konektoru co je v zesíku(sw)?
musím to natahnout znova, protože to nějaký idiot vyškubal ven a už se v tom ztrácim.
hlavně to budu dělat o víkendu u nás na vsi a tam nekoupim o víkendu nic, tak chci všechno dát dohromady do konce týdne.
pokud tam patří ještě něco, myslím nějaký další konektory napište, páč já už jen odhaduju. SW přijde zítra balíkem, tak snad budu moudřejší.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 16.01, 2012 23:20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 1.8. 2010
|
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 19:52 |
|
Ahoj potřeboval bych se zeptat, mám tu samlu hudbu v atutě jako ty. Jakou redukci si použil na ty zadní reproduktory a SW díky. Protože jsem dával neoriginální autorádio a potřebuji nějakou redukci na ty zadní repra a sw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|