Muž
Registrace: 22.9. 2009
Zaslal: Po, 22.03, 2010 12:02
AluClear-přípravek na čištění ALU kol,který nemá konkurenci
Aplikace je velmi snadná-přípravek nastříkáte přiloženým rosičem,necháte 3 minuty působit a spláchnete vodou z konve.Bez drhnutí,nebo nějakého leštění jsou kola k nerozeznání od nových!!!
2litry přípravku vydrží na nějakých 20-25 umytí všech 4 kol,záleží na míře znečištění.
Poštovné při platbě na účet 110KČ
Při platbě dobírkou 160KČ
Osobní předábní v Pardubichích,Hradci Králové nebo Chrudimy bez platby za poštovné-přípravek zdarma zavezu až na místo určení.
Cena je stanovena na 160KČ za litr,lidé si nejčastěji berou balení 2 litry s návodem a aplikátorem,které včetně poštovného vyjde na 440KČ i s poštou,balíčky posílám jako křehké protože se mi dříve se mi stávalo,že to občas přišlo poničené.
Muž
Registrace: 22.9. 2009
Zaslal: Po, 22.03, 2010 12:24
Cena je stanovena na 160KČ za litr,lidé si nejčastěji berou balení 2 litry s návodem a aplikátorem,které včetně poštovného vyjde na 450KČ i s poštou,balíčky posílám jako křehké protože se mi dříve se mi stávalo,že to občas přišlo poničené.
Je mi jasné,že to zavání Horstem Fuchsem,ale kdo neviděl tak neuvěří.
Přidám proto ilustrační fotografie od "testovačů" z konkurenčních for,kde uspěšně prodávám již delší dobu.
Za celou dobu prodeje nemám jedinou reklamaci,nikdy to nikomu nic nezničilo a lidé s přípravkem myjí i třmeny brzd,kotouče,nebo kocovky výfuků.
Pro majitelé drahých Alu kol,kteří mají obavy-můj soused s Muranem,na kterém jsou kola v ceně mojí fabie si přípravkem myje kola už 3 rok-rád na něj poskytnu kontakt.
Jediné,na co přípravek nelze používat je nelakovaný hliník-povrch vyčistí,ale přípravek s hliníkem reaguje a ten zmatní a ztratí lesk.
Protože budu pravděpodobně trnem v oku,protože jsem se zaregistroval za účelem prodeje,hodlám se finančně podílet na provozu fora a dávat AluClear jako cenu na případné srazy Audifora.......
Asi jako jediný prodejce nabízím možnost pro členy s větším počtem příspěvků platit až po obdržení a vyzkoušení přípravku,čímž úspěšně rozptýlím pochybnosti o nějaké "levé".....
Nově je zařízena distribuce pro Slovensko,kde spolupracuji se zdejším členem s přezdívkou Scorpion: http://cistickol.meu.zoznam.sk/
Balíčky pro členy posílám takřka každý den,takže pokud bude mít někdo zájem,dejte prosím vědět na tel: 604/777778 nebo mail petr.hopa@seznam.cz
Děkuji za pozornost.
Petr.
Naposledy upravil hopa26 dne Po, 22.08, 2011 7:41, celkově upraveno 3 krát. (0% původního příspěvku)
Muž
Registrace: 16.8. 2009
Zaslal: Pá, 02.04, 2010 19:57
Bůh žehnej AluClearu!
Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak nevěřim! Fakt Horst Fuks!
Tohle je 3min působení a opláchnutí vapkou - KOLA JSEM SE ANI NEDOTKNUL!
Tisíceré díky "Hopa26"
Muž
Registrace: 17.4. 2007
Zaslal: Ne, 18.04, 2010 20:25
Tak Aluclear dorazil A dost dobra prace 3 min pusobeni a otreni mokrou houbou a z kol slo dolu hned to co jsem dostaval minulej rok z kol skoro 2 hodiny.
taky dneska prislo a muzu rict, ze jsem spokojenej, nastrikal a po chvilce jsem to ostrikal wapkou na novym allanovi nezbylo ani zrnko necistoty a na starym (kola jezdila jen zimu) tam to chtelo jeste opakovacku a taky vse pryc.
Takze vrele doporucuju ze sracema co prodavaj na pumach se to neda srovnat.
Zitra ti poslu na ucet 400kc dnes sem to uz nestihal myl jsem 3 auta a jsem KO
Muž
Registrace: 29.12. 2009
Zaslal: St, 21.04, 2010 11:39
tak i já připojuji pochvalu.. Vzal jsem nejdříve 2 litřiky a než jsem je dovezl domů a ozkoušel tak mi kamarád litr ukradl.. Dopravdy chvála Petra je oprávněná.. Můžu jen doporučit.. Objednal jsem dalších 5 litrů..
Mám další pozitivní reakci. Vzal jsem 2 litry, a po aplikaci mi zbylo ještě 1 a 3/4l. Zadní kola jsem musel přejet 2x, jelikož na nich bylo hodně bordela z brzd. segmentů. Alu jsem 2 roky vůbec nečistil (jezdím na nich celoročně!), jen jsem je vždycky opláchnul wapkou a výsledek je teď, po 30min "práci" opravdu bezkonkurenční! Díky Petře
Taky můžu doporučit. Sice se ke mě přípravek nedostal tak jak by měl. Pošta ho nějak pozapoměla na přepážce a neposlala. Hopa mě k tomu ale přibalil litr zadarmo takže jsem spokojenej.
Kola jsem jen nastříkal a pak setřel mokrou houbou. Výsledek super
Díky došlo to už ve čtvrtek, akorát jak s tím házej na poště tak jedna flaška tekla, naštěstí né moc.
Zde jsou kola http://picasaweb.google.cz/radar3544/AluDisk#
Čištěno jen molitanem a studenou vodou
Tak jsem též objednal a vyzkoušel a musím říct, že to funguje!
Ale... docela mě dostalo toto:
V návodu se píše, že to na rukou štípe, ale žíravina to nejni a na flašce ve složení je kys. sírová do 5%, kys, fosforečná do 2%... a při aplikaci je ta kys. sírová dost cítit, až je to nepříjemný...
Ale je fakt, že dost zažranou špínu z límců mi to vyžralo, tak jsem zvědav co to udělá, nebo neudělá časem...
Tak panove pripravek sice dobry na klasicke lakovane kola ale na lesteny limec to je strasne!!!! udelalo mi to fleky ktere jsem spatne dostaval dolu tak na to pozor!!!!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.