AK batole

Registrace: 14.11. 2007
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 18:04 |
|
Ahoj nastal u mě takový problém.A to ten ,že mi začlo z ničeho nic svítit ABS* a v maxidotu(display) začal blikat vykřičník.Jedná se o Audi A6 2,5TDI quattro* 1999.
Na diagnostice v servisu u kamaráda mu to napsalo ,že nekomunikuje řídící jednotka ABS*.Takže teď babo raĎ.Co mi navrhujete?
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 18:04 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 18:06 |
|
Ještě bych se chtěl zeptat zda-li můuže jet auto v nouzovém režimu,když nefunguje ABS* nebo jestli to nemá žádný vliv.Docela mě to sere jak to tam svítí a bliká.Hlavně přítelkyni:)má strach autem jezdit.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 18:07 |
|
| luky111 napsal: | | Ještě bych se chtěl zeptat zda-li můuže jet auto v nouzovém režimu,když nefunguje ABS* nebo jestli to nemá žádný vliv.Docela mě to sere jak to tam svítí a bliká.Hlavně přítelkyni:)má strach autem jezdit. |
To bys urcite poznal, kdyby ti jelo v nouzovem rezimu. Vubec by nejelo. Podle me ti to kvuli tomuhle do nouzaku nespadne. A nekomunikujici RJ. Mam pocit ze nekdo z klubu uz tu o tom neco psal. Takze pockej na nej
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 18:33 |
|
| sTeblo napsal: |
To bys urcite poznal, kdyby ti jelo v nouzovem rezimu. Vubec by nejelo. Podle me ti to kvuli tomuhle do nouzaku nespadne. A nekomunikujici RJ. Mam pocit ze nekdo z klubu uz tu o tom neco psal. Takze pockej na nej |
Já jen ,že pořád řeším problém s výkonem auta nezdá se mi..a to mám komplet nové filtry olej váhu vzduchu vyčištěné Turbo* a pořád se mi zdá že to moc nejede:)
Oukej počkám na toho kdo něco někde psal hledal jsem,ale našel jsem jiné problémy s ABS* co se tady řešily.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 18:37 |
|
| luky111 napsal: |
Já jen ,že pořád řeším problém s výkonem auta nezdá se mi..a to mám komplet nové filtry olej váhu vzduchu vyčištěné Turbo* a pořád se mi zdá že to moc nejede:)
Oukej počkám na toho kdo něco někde psal hledal jsem,ale našel jsem jiné problémy s ABS* co se tady řešily. |
Nekomunikujici RJ uz tu opravdu byla, jen fakt nevim, kdo to resil. A nouzovy rezim by nebyl "resim vykon auta, nejak se mi nezda" ale bylo by to "kuwa, plyn na podlaze a predjizdi me trabant" 
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 19:21 |
|
Účet smazán na vlastní žádost, včetně obsahu příspěvků.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 20:36 |
|
| Avatar napsal: | | Mrkni na ty cidla jeslti nemas nejake vysunute nebo urvane draty ci nemas bordel vkolech. |
Díky.Ty čidla jsou na zadních kolech že? Zrovna dneska jsem měnil komplet zadní brzdy a nějak jsem na to zapomněl ..vzpomněl jsem si až byly kola na autě  ...kdyby...jsou ty čidla drahý?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 20:41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 04.09, 2008 20:41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Pá, 05.09, 2008 6:05 |
|
| Avatar napsal: | cidla jsou na vsech kolech podle me ja mam quattro* takze je mam vsude. ale myslim ze jsou na vsech kolech. staci vypadek jednoho a hodi ti to chybu
cidla jsou vecinou funkcni ale pokud josou starsi tak jsou doslova zarezly v tech dirach a nejdou vyndat ani se o to nepokousej jak ho vyndas tak je znicene. Zkontroluj spise draty a take jeslti mezi kolama nemas nejakej bordel nebo jeslti to cidlo (pokud neni prirezle neni vyndane ci vypadle (jisti ho jeden sroubek)
najdes ho lehce vede knemu kabel |
No zkusím teda na to se podívát takže říkáš na všech kolech:)to bude heverování:-Dale alespoň si zjistím jestli je to čidly nebo jednotkou...příjde mi divný že by sama od sebe odešla během jízdy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Pá, 05.09, 2008 9:10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Pá, 05.09, 2008 10:28 |
|
Tak čidla vypadají ,že jsou v pořádku nic přetrhnutého kola jsou čisté prostě nic..zajímavé ,že někdy to celé dopoledne nesvítí prostě pohoda a pak to zase začne svítit.Ty čidla jsou drahý?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Registrace: 1.2. 2007
|
Zaslal: Pá, 05.09, 2008 11:29 |
|
Na 99% odesla ta elektronicka cast na ABS*. CAsta zavada na Passatech/Audi do roku 2001 - uklepou se v ni takove tenounke dratky.
Kolegovi jsem ji opravil, ale cizimu bych to nedelal. Je to turbooser a vzit si neci brzdeni na triko delat nebudu.
Pokud mas nejakyho uberdemona pres pajeni, tak sundej tu elektronickou cast ABS* (jeden konektor, 4 srouby hvezdicky) on at obrousi vicko a v hybridnim spoji najde takovy zdvojeny stribrny drat (napajeni) - ten bude na dotek volnej -> pripajet. Jo a at to dela s lupou je tam spousta vlasovych zlatych dratku, ktere nesmi urvat.
Pokud sviti vykricnik, tak mas auto bez ABS*. Pocitej s tim na mokru. Na vrakaci se obcas da sehnat, ale je to min 5000+ a to jeste nemas jistotu, ze to neni taky rv <2001.
Jo a bacha quttro a nequattro jsou JINY!
|
|
|
|
|
|
|
|
|