AK nováček

Muž
Registrace: 21.11. 2011
|
Zaslal: Po, 06.02, 2012 14:48 |
|
Tak se mi lepí smůla na paty, poté co mi auto shořelo, mi ho teď ještě vybrali. Už jsem byl rád že je vše ok. Zmizely mi origo kola s uplně novýma gumama ACHILLES WINTER 101, polámané kliky, vylámané zámky, rozbité zadní i přední světla, urvaný přední nárazník, rozbité okno a celkově je na odpis za jedinou noc. obrali mi to v Rýmařově, tak kdyby náhodou někomu v okolí někdo kola nabízel, jedno z kol mělo po obvodu na hraně asi 4 cm uloupnutý lak od přezování... http://imageshack.us/g/507/dsc01079l.jpg/
[/img]
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 06.02, 2012 14:48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 23.6. 2011
|
Zaslal: Út, 07.02, 2012 12:21 |
|
| Elf napsal: | Tak se mi lepí smůla na paty, poté co mi auto shořelo, mi ho teď ještě vybrali. Už jsem byl rád že je vše ok. Zmizely mi origo kola s uplně novýma gumama ACHILLES WINTER 101, polámané kliky, vylámané zámky, rozbité zadní i přední světla, urvaný přední nárazník, rozbité okno a celkově je na odpis za jedinou noc. obrali mi to v Rýmařově, tak kdyby náhodou někomu v okolí někdo kola nabízel, jedno z kol mělo po obvodu na hraně asi 4 cm uloupnutý lak od přezování... http://imageshack.us/g/507/dsc01079l.jpg/
[/img] |
Cau. No tie veci už asi nenajdeš. Si aspoň myslim. Tie disky vyzeraju jako standard žiadna špecialna farba alebo tvar čo by vynikol. Takže podľa mňa malo pravdepodobne že niekomu padnu do oka. Ja by som sa ale skusil pozrieť skvor na to či tam nemaš nejakeho dobreho kamoša. Ide my o to že toto my ako klasicka čorka nepripada skvor sa my to javy ako nejaka msta. Ked si pisal že ti vymlatil svetla. Čorkar by sa s tym asi neunuval si myslim. Leda nejakej prašivej cikan. Co sem vydel čorky tak obvikle jen vybyjou okno aby sa dostaly dnu vykradnu čo je dnu radio atd. zavazadla... ale ešte som nevidel aby niekto ukradl kola a potom rozbijal svetla. To je blbost. Ved ak niečo niekto ukradne tak sa snaži zdrhnuť nie??? Nebude tam obsmrdať a ešte rozbijať auto. Preto myslim že to vyzera skvor na nejaku mstu...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 07.02, 2012 23:27 |
|
no světlo bylo rozbité zadní aby se dostali do kufru a přední netuším proč, jinak mi to moc nesedí, takové vztahy s nikým nemám, navíc pochybuju že by se jim chtělo jet 60 km za mnou. Jinak nejhorší je že tuším kdo to udělal ale nemůžu s tím nic dělat a policajti mě tak nějak slušně poslali do pryč. Kolem té audi totiž byly stopy sněžného skůtrů. Druhý den pak když jsme u toho s kámošema byli stál opodál znova skůtr, ovšem 2 lidi na něm smizeli hned když jsme se na ně podívali, no a pak večer, když jsem čekal s kámošema v druhém autě kousek dál než mi známý doveze hengr na odvoz, přijel znovů ten skutr a 2 chlapi začli chodit kolem ní, ovšem než jsme vyskočili z auta a doběhli tak byli pryč, známy mi řekl že je zná, že kousek dál mají velkou garáž kde dělají auta...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 23.6. 2011
|
Zaslal: St, 08.02, 2012 13:04 |
|
| Elf napsal: | | no světlo bylo rozbité zadní aby se dostali do kufru a přední netuším proč, jinak mi to moc nesedí, takové vztahy s nikým nemám, navíc pochybuju že by se jim chtělo jet 60 km za mnou. Jinak nejhorší je že tuším kdo to udělal ale nemůžu s tím nic dělat a policajti mě tak nějak slušně poslali do pryč. Kolem té audi totiž byly stopy sněžného skůtrů. Druhý den pak když jsme u toho s kámošema byli stál opodál znova skůtr, ovšem 2 lidi na něm smizeli hned když jsme se na ně podívali, no a pak večer, když jsem čekal s kámošema v druhém autě kousek dál než mi známý doveze hengr na odvoz, přijel znovů ten skutr a 2 chlapi začli chodit kolem ní, ovšem než jsme vyskočili z auta a doběhli tak byli pryč, známy mi řekl že je zná, že kousek dál mají velkou garáž kde dělají auta... |
No tak to asi potrebovyly nejake nahradne diely. Ale nejak nechapem aj tak to s tym rozbiajnim zadneho svetla. Ty nemaš otvaranie kufru v kabine. Aspon ja mam v dverach čudl na otvaranie kufra. Takže potom je snažšie rozbiť okno dostať sa do kabiny a odtial si otvoriť aj kufor pripadne kapotu.To s tym že sa chcely dostať do kufra by som chapal ak si mal bezpečnostne šruby ale aj tak my to pride nejak divny. Alebo maš kufor na otvaranie cez kľúč?
Mimochodom k praci policie viem tiež svoje. Pred 5 tyžnami nas vykradly teda presnejšie sa o to pokusily. Akorat že mama bola prave doma a vyrušila ich tak zdrhly. Ja som bol v Prahe. Ked som sa vratil domou a mama my povedala čo sa stalo zavolal som poldi.
Prišla hliadka spisala si na ten svoj bloček čo sa stalo, potom my povedaly že ak chcem možem to prisť spistať na okrsok. A že sa po tom pozru. Največšia prdel je v tom že mama im dala popis toho chlapika aj to na jakom aute zdrhal dokonca mal na kapote aj telefone čislo. čo im tiež dala --do dnešneho dna vyšetrily --- hovno---
Toľko k praci policie.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 28.1. 2010
|
Zaslal: St, 08.02, 2012 13:27 |
|
Kurva to ti udělal někdo v Rýmařově? To je v prdeli tož to tam už raději ani jezdit nebudu  To bych od Rýmařova fakt nečekal.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: St, 08.02, 2012 22:00 |
|
tlačítko vevnitř mám, ale je schované na sloupku mezi řidičovou sedačkou a dveřmi, takže přes zámek ve svetle to bylo nejjednodušší. Jinak ano, udělali mi to v Rýmařově...Kámoš mechanik mi to zatím odhadl asi na 35 tis, takže rázem audi zdvojnásobila svou kupní cenu...Už nevím jestli ji budu opravovat, nemám už na to síly a ani finance...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 30.1. 2012
|
Zaslal: St, 08.02, 2012 22:05 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 28.1. 2010
|
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 7:48 |
|
Je to bordel co se dneska děje. A ty jses z Rýmařova?
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 7:48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 9:25 |
|
Ne, mám tam jen přítelkyni, Bydlím asi 65 km od Rýmařova ve Vrchách u Fulneku.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Žena
Registrace: 10.11. 2011
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 20:03 |
|
nekomu se hodily pekny zimaky, ale nechapu proc znicily i zbytek auta... ku*vy !  anebo to byly dve bandy? asi nerealny
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 20:10 |
|
Pochybuju, byly to nějaké socky, zmizelo všechno trochu použitelné, dokonce i flaška Avanti a balík frisca..alkohol tester, ovladač k bufíku i náhradní pojistky..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Žena
Registrace: 10.11. 2011
|