Muž
Registrace: 17.5. 2010
Zaslal: So, 04.02, 2012 19:13
Díky, já si to užívám každý rok ...hlavně když jsem někde pryč a potřebuju se dostat domů .. některé záběry na tom videu jsou natáčene ze střechy našeho baráku
tak jako pilot ma asi koule ... ten nizkej prulet je mozna neco jednodussiho (nevim, neznam) .... tak ale vim co to znamena "prepadnout po kridle" kdyz se nad tou ranveji snecil a pak sel do strmyho bocniho stoupani... fakt bych asi sral maggi v kostkach
2Pix: masakr jak svině!
je sice pravda, že tenhle manévr není úplně nejtěžší (letadla téhle velikosti se pilotují překvapivě snadno), ale letadlo téhle velikosti má jisté zpoždění v reakci, takže pilot vlastně pilotuje pár setin vteřiny "dopředu" aniž by ten stroj něco fyzicky udělal.
každopádně průlet nějakých 10m nad zemí bez vysunutého podvozku pro případ "co kdyby" je celkem hodně kouloidní záležitost
ta zatáčka na konci by pád po křídle nevyvolala, ale zase celkem solidně musí mít spočteno jaké rozpětí má a jakej výkyv mu to křídlo udělá k zemi...
btw můj dosavadní fakt nejhorší zážitek - a asi to tak zůstane, je pilotní zkouška na větroně, kdy děláš emergency přistání "pád" po křídle...
s instruktorem je to masakr, ale říkáš si - on to kdyžtak zachrání ... při zkouškách už letíš sám a to už si sakra říkáš věci typu "poseru to, rozbiju se, zabiju se"
někde jsem četl, že chtěli jednou tolik, ale pak se báli, co by to vytvořilo za monstrum či černou díru už takhle ta bomba je obrovská, když to srovnáš s tou maličkou na druhém videu
Ezio:, kukynas:
ten dokument mám doma v hd a českými titulky, neskutečná podívaná. jestli někdy navštívím spojené státy, oblast trinity bude určitě jedno z míst, kam se podívám!
ps - četli jste také spekulace, že pokud by rusáci tenkrát odpálili jak plánovali původně 100 megatun, že už by mohli začít reagovat i další složky atmosféry a dojít k řetězové reakci s vypálení atmosféry...? zajímavé úvahy a neskutečná síla která se ve vodíkové pumě skrývá...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.