Mysli ze sesnjim ji dat co potrebuje filtry oleje .. jen me ceka ten vstrik na jare az zacne lepsi pocasi ,,,pak by melo byt vse ok ,,, nemate nahodou doma nekdo ridici vstrik na a6 132kw AKE
Muž
Registrace: 9.2. 2010
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 13:31
sisminka napsal:
baterka je nova kupovana na podzim ... prvni start lokomotyva ... pak uz starty uplne vpoho docela me to stve ale rano to tocit jak ... to neni normalni ... newim jestli to mam sopnout nekam treba predstrik udelat nebo vymenit zhavice ... proto ze pak uz jso starty celi den vpoho dnes jsem byl i na klinovci v -20 to stalo 5 hodin a pak start v poho
předvstřik ti nikdo nenašteluje, když máš v hajzlu snímač zvihu jehly (nejde to)...být tebou, neodkládám a za nějakých 10.000 ho nechám vyměnit !
Muž
Registrace: 15.10. 2008
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 14:58
mě to takhle blbě chytalo když padala nafta, myslim že to tenkrát psal i ten snímač zdvihu jehly, po přetěsnění čerpadla všechno OK ... žádná chyba ve vagu a chytá na otočení
mno tak jsem dnes odpoledne skocil do auta je -4,5 stupne a start byl lepsi ale ne furt dobrej .. hlavne ze mi v servisu rikaly ze ten zdvih jehly neni podstatnej mno nic pokusim se ho sehnat a nechat vymenit a pak necha udelat ten predvstrik ..
jake by mel mit koncove cislo ?? zastak tomu nehovim nasel jsem nanetu na 132 kw a pisou koncove cislo E ...
Muž
Registrace: 27.9. 2011
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 15:45
Skús to vymeniť a uvidíš. Ale v konečnom dôsledku to vôbec nemusí byť snímač zdvihu ihly. Môže to byť samotné čerpadlo..Ale to by ti vedel o tom rozpravať Satas alebo Vlasta... Aby si zbytočne nevymienal x vecí okolo toho a nakoniec sa príde na to, že to je celkom niečo iné také menšia lotéria....chce to dúbrú DIAGNOSTIKU a postupné logické vylučovanie chýb!!!!
az bude cas budu muset no ... diesel power v cv jsou fuseri prej newim ja si tam nikdy nic nenechaval delat .. zkusim jeste hubalka az bude trosku volno dekuju zatim vsem zucastnenym ....
Muž
Registrace: 9.2. 2010
Zaslal: Čt, 09.02, 2012 16:28
no hubalka muzes zkusit, ale moc si od toho neslibuj. ja za nim parkrat byl a jen jak reknes 2.5 v6 dostava infarkt. v6 uz moc nedela...udela ti max diagnostiku a rekne ti, ze mas v cudu ten snimac na vstriku (cena kolem 9000,-) a bez neho nic nenastavis...
Tak do DIESELPOWER v Chomutově jedu na zkoušku zítra zkusit diagnostiku, uvidíme jak budou reagovat, nic více si zatím dělat nenechám..
Budu referovat jak jsem dopadl
Tak do DIESELPOWER v Chomutově jedu na zkoušku zítra zkusit diagnostiku, uvidíme jak budou reagovat, nic více si zatím dělat nenechám..
Budu referovat jak jsem dopadl
Muž
Registrace: 12.2. 2012
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 9:59
Tak mi startuje úplně stejně!!a to mám dva měsíce vyměněny žhaviče a týden po repasi čerpadla v Bosch...a když jsem ji dal do garáže kde je 5 stupnů tak pohoda...a když už chytne jednou tak pak nemusím skoro ani otočit klíčkem...nechápu...
Gustavo007: Stara hadicka privodu paliva kolem filtru, nebo nejake tesneni. Ma stejnej problem na a3, tak ji ted parkuju v garazi. Ale chystam se to nekomu dat spravit.
sisminka: pozeram podla toho videa ze startujes hned ked ti zhasne kontrolka. Zrejme mas A6 a ten ma aj voltmeter. Skus si odsledovat ten voltmeter hned ked ti zhasne kontrolka, nestartuj hned a pocuvaj. Po chvilke by si mal pocut cvaknut relatko co znamena ze az potom sa vypne zhavenie a na voltmetri uvidis ako ti trosku stupne napetie, kedze ti vypne zhavenie tak samozrejme budes mat mensi ubytok napetia. Cize po zhasnuti kontrolky zhavenia treba este chvilocku pockat a az potom startuj. Vyskusaj a uvidis, za skusku nic nedas.
Ja to tak startujem a ide to na brnk a to pri mrazoch -20, -24 a z pitka na sobotu -27 o 8:00 rano.
sisminka: pozeram podla toho videa ze startujes hned ked ti zhasne kontrolka. Zrejme mas A6 a ten ma aj voltmeter. Skus si odsledovat ten voltmeter hned ked ti zhasne kontrolka, nestartuj hned a pocuvaj. Po chvilke by si mal pocut cvaknut relatko co znamena ze az potom sa vypne zhavenie a na voltmetri uvidis ako ti trosku stupne napetie, kedze ti vypne zhavenie tak samozrejme budes mat mensi ubytok napetia. Cize po zhasnuti kontrolky zhavenia treba este chvilocku pockat a az potom startuj. Vyskusaj a uvidis, za skusku nic nedas.
Ja to tak startujem a ide to na brnk a to pri mrazoch -20, -24 a z pitka na sobotu -27 o 8:00 rano.
Toto nie je celkom dorá rada, pretože ak niekomu nechytá motor na otoč ako tebe, ale sa musí pár krát zvrtnúť, tak nasiaty vzduch a nastriekaná nafta mu ochladia žhaviče a pak už nic, jen rána a křik.....
Muž
Registrace: 12.2. 2012
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 18:56
dnes jsem to měl ještě napojené na diagnostice a vstřiky mají taky ok hodnoty...vypadá to, že padá nafta a já mám repas čerpadla, takže to bude asi někde nějakou netěsností..jo a přepady mám taky nové, takže asi někde u palivového filtru..zítra budu vědět víc
Muž
Registrace: 9.8. 2011
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 19:05
Měl jsem nový palivový filtr (champion) a po dvou dnech jsem již nenastartoval. Nešlo to ani odvzdušnit. Zkrátka přes filtr jsem to nedokázal dostat. Po dalších dvou dnech laborování jsem tam dal zpět starý filtr, odvzdušnil a jde bez problémů. Filtr budu muset dát nový, neboť netuším, jak tam byl dlouho, ale vůbec nevím, který koupit...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.