Muž
Registrace: 20.1. 2011
Zaslal: Út, 07.02, 2012 20:07
Ahoj,kamarad ma A6 2.5 TDI* 132 kw.Kdyz je teplota vic jak -10 °C tak dlouho nechyta a zvysujou se pomalu otacky.Pri napojeni na VAG to pise spatny ridici vstrik,ma to s tim neco spolecneho?Tankuje vervu Přímý odkaz na youtube video
vymena vsech filtru byla pred 3 tisici proste prvni star uplne hroznej ale pak chyta uplne krasne ... diagnostika akorat ten zdvih jehly nic vic tam nemam
Mě to na 5ti hrnku dělá to stejný, ráno ne a ne a pak už v pohodě, Mám podezření na padající naftu, ale hadička nemá bublinku a nikde jsem nic nepozoroval.
Potom když to nahazuji, tak mám sešláplí plynovej pedál, zjistil jsem že to pak dřív chytne.
Muž
Registrace: 27.9. 2011
Zaslal: Út, 07.02, 2012 21:23
To je parníka, to je parník to som si ja myslel, že autičko je trošku zle na tom, ale ani po týždnovom stati v týchto mrazoch a slabou baterkou nedokazalo toto
baterka je nova kupovana na podzim ... prvni start lokomotyva ... pak uz starty uplne vpoho docela me to stve ale rano to tocit jak ... to neni normalni ... newim jestli to mam sopnout nekam treba predstrik udelat nebo vymenit zhavice ... proto ze pak uz jso starty celi den vpoho dnes jsem byl i na klinovci v -20 to stalo 5 hodin a pak start v poho
Muž
Registrace: 4.10. 2006
Zaslal: Út, 07.02, 2012 22:14
Honza.88 napsal:
Ahoj,kamarad ma A6 2.5 TDI* 132 kw.Kdyz je teplota vic jak -10 °C tak dlouho nechyta a zvysujou se pomalu otacky.Pri napojeni na VAG to pise spatny ridici vstrik,ma to s tim neco spolecneho?Tankuje vervu Přímý odkaz na youtube video
Vyřid kamárádovi že mam plnej regál čerpadel VP44,starterů apod,že se na něho už těšim!Stimhle sylem startu to bude rychlý.
Muž
Registrace: 23.9. 2009
Zaslal: Út, 07.02, 2012 22:53
Jak píše satas. Doporucuju s tim nejezdit a domluvit se rovnou s nim, mel jsem to same v A4, pak na ceste za satasem vydechla uplne na dalnici a k nemu jsem jel uz na odtahovce. Moc bych to nepokousel
btw od satase jsem poprve pocitil jak ma jet 2.5tdi .) hrabala skoro i na trojku
Projizdel jsem trosku forka a myslim si ze to bude to zhaveni prtoze do 180 tisic bylo plne servizovany jinak jsem z chomutova dekuju za rady a zkusim a napisu
viz zhaveni Přímý odkaz na youtube video
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.