AK batole

Muž
Registrace: 9.11. 2009
|
Zaslal: Po, 07.02, 2011 21:24 |
|
nevím kdo to byl, ale na Hvozdné ve vracáku u JZD byl někdo s vlajkou AUDI.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 07.02, 2011 21:24 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 27.2. 2007
|
Zaslal: Po, 14.02, 2011 22:04 |
|
Kluci už to není jak bejvalo.Dřív si to jel každy skusit Atmosféru,uzavřenou cestu a vše co je kolem závodů(tedy aspoň já jsem to tak bral když jsem jel nebo když jsem byl jen spolujezdec)Za další jiná doba.Někteří si hrajou na opravdový závodníky a pak to dopadá jako letos.Tolik bouraček jako letos nebylo za tři roky.Já jsem byl na Jasné
skoro nakonci jak je foto té černé audi(holky to trochu nezvládly)a na tomhle ůseku cca 13 aut po příkopách ůplně zbytečně.
Prostě jiná doba  ( Škoda
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009
|
Zaslal: Út, 15.02, 2011 21:53 |
|
Kovi: tak teď jsem koukal na to video z tý jediný zatáčky a hustý... to evo na konci, docela masakr, to čumim!
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: So, 07.01, 2012 20:30 |
|
jezdím na Valašku už 4 roky a tohle mě docela rozsekalo
změna na ročník 2012:
| Citace: | | Soutěž je vypsána pouze pro vozidla s obsahem motoru do 1800 ccm u benzinového a do 1900 ccm u dieselového motoru. |
Takže asi jedna z mála soutěží,kde jste mohli vidět staré Lancie,Audi.BMW,Celicy a další v plném nasazení asi vzala za své
souhlasim s tímto názorem
| Citace: | | Jsem zvědav, jestli ty subara na konci budou bez turba. Jinak si myslím, že jestli povolili mazdu 1.8GTR nebo GTX, kde je v pohodě 200k nebo by pak povolili seriové subaru by bylo jedno s mazdou se dá taky slušně praštit. Tím že nepoužívají koeficient na přepočet turba je to stejně tam kde to bylo. Pár vyvolených má 4X4 s turbem a prostě to jen pořádně nafouknou a je to bez rozdílu. Tímto opatřením se pořadatel připravil pouze o plnou startovku, asi i dost diváků a v neposlední míře asi i o nějakého toho sponzora, neboť s klesajícím zájmem u veřejnosti bude klesat i zájem sponzorů. Vidím to celé jako nešťastné řešení. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 7.7. 2007
|
Zaslal: So, 04.02, 2012 21:33 |
|
Svatá pravda,dojebali co mohli.Stadion se nejel,místo toho byla RZ Dřevařská,kde byl ale divákům vstup zakázán.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 9.11. 2009
|
Zaslal: Ne, 05.02, 2012 11:51 |
|
souhlas, Barák se jel 1x a Hvozdná byla úplně vypuštěna. Pěkně to posrali.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Ne, 05.02, 2012 15:17 |
|
ta organizace stála za vyliž prdel bez prominutí pane Cekoto,nakonec povolili i silné auta mimo soutěž jelo jich asi 8 včetně Orsága a tak potom nechápu jejich jediný argument,že z duvodu bezpečnosti budou zakázána.
ikdyž jeli mimo soutěz palbu jedou stejnou
o tom,že pojedou nikde ani zmínka.ještě že jsem letos nejel.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 10.2. 2008
|
Zaslal: Ne, 05.02, 2012 21:37 |
|
Po strastiplne priprave a nervech jsme prece jenom jeli.Sice bez toho abych znal kama trate vubec vedou a prvni prujezd byl de facto seznameni s autem i trati, ale jeli jsme.Letos se mi podarilo pripravit dve auta ktere doufam zasveceni neprehledli.Bohuzel prni kolo auto jeste nejelo, respektive jsem se citil jako bych jel s vozikem plnym cihel, druhe uz ale bylo pro radost a o tu prece jde.Tento rok byla fakt zatracena zima a trate smrdely velkym pruserem.Pokud ale nadavate na Cekotu, zkuste si jenom predstavit ze po te serii nehod loni byl enormni tlak ze strany fasu na celkovy zakaz akce.Poradatele zvolili reseni, ktere se spouste lidi nelibi.Byla ale taky moznost Valasku dale neporadat.Kdo by je donutil udelat v podstate dobrocinou akci.Podle me zvolili velmi rozumne na dobu nez se vody uklidni.Vzdyt cely tento podnik vznikl v dobe kdy nejvetsi delo na startu byla LADA 1500.Pokrok nezastavis , ale samotnemu se mi nelibi ucast milionarskych synku kteri jedou z nudy zavod s autem za mega.Nerikam ze to jsou vsichni co jezdili v silnych autech ale bylo jich nezanedbatelne procento.Naopak si absolutne cenim lidi co do toho dali celou dusi a posledni prachy.Stejne si vsichni jenom hrajem na svoje idoly.Nevim jak vam ale me takove hry bavi.Nakonec dodavam ze letos DRC nebylo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 05.02, 2012 21:37 |
|