Muž
Registrace: 9.1. 2012
Zaslal: Út, 31.01, 2012 20:11
Zdravím kolegové mám dva dotazy za prvé váš názor na tyhle světla :http://spoiler-tuning.cz/cira-optika/audi/a4/predni-svetla-devil-eyes-....... rád bych nějaké černé a někde sem to zahlédl tak mě to zaujalo ale nevím jak to bude vypadat na černém tak bych rád jestli někdo nemá fotku jestli by to eventuélně měl na svojem fáru nebo tak : ))) a neukamenujte mě za to že je to tzuning a tak dále, možná budou vypadat špatně na černé nebo tak právě proto se ptám a žádám o fotku
A za druhé : kdybych chtěl dokoupit xenony co to všechno obnáší jasné neberu teď techničák a tak ale s instalací jakože senzor na nápravu a tak kdo to dělal jak je kolem toho práce popřípadě jestli s tím jde nějak vydupat s tím senzorem !!!
Ps: názory typu měl sis koupit auto s xenonama si strčte za klobouk slyším to doma pořád hold kupoval sem co bylo.
Muž
Registrace: 15.7. 2011
Zaslal: Út, 31.01, 2012 20:14
nevim no, za mě jedině origo světla, takhle na obrázku ani nemusí vypadat zle, ale v reálu to bude děs, bůhví, jestli to bude pasovat jak má a nebude se to mlžit...
Muž
Registrace: 30.12. 2010
Zaslal: Út, 31.01, 2012 20:21
girsoft: Na to zapomeň hodně blbej nápad.Tyhle světla jsou docela tuzing a jejich kvalita je mizerná a co se svítivosti týká tak skoro nesvítěj.Tady raději nech světla origo.Navíc u B7 musí nárazník dolů aby si je sundal.
Muž
Zaslal: Út, 31.01, 2012 20:32
Ok Ok sdílím aspoň to že jeto fakt druhovýroba a nevěřil bych tomu, tak jinak lze z novějšího typu které má už zabudované dení svicení napasovat na moje ? jestli jo tak stránky kde koupím origo světla
Muž
Zaslal: Út, 31.01, 2012 20:39
Vidíš na bazar jsem zapoměl. zatím scháním jen informace nechci to koupit hned. Mám halogeny a chtěl bych přejít na xenony nebo jestli by byla dobrá nabídka nechal bych halogeny ty s tím dením svícením
Muž
Registrace: 30.12. 2010
Zaslal: Út, 31.01, 2012 20:50
Ty nemáš světla s denním svícením já měl za to že B7 už je měla standartně. No zas zajímavá informace.
Pokud je tam dáš bude třeba dodělat vypínač (takovej vysouvací a otáčecí čudlík)vedle hlavního vypínače světel a dodělat kabeláž.U xenonů to je drahej špás.U těch je potřeba dodělat nivelaci a ostřik světel + velká pořizovací cena xenonových světel.
Ale pokud se tu porozhlídneš je tu spousta kluků co ti to hravě dodělají a dokážou sehnat starší věci.Odborníci jsou Lumpiq,satas,váha.případně se ozve i někdo další.
Muž
Zaslal: Út, 31.01, 2012 21:01
Mám tam dva čudlíky a akorát na štel výšky a na on/of přisvětlení když zamknu tak se mi rožnou mlhovky jakožto osvětlení ať se nevymelu. samozřejmně ten ostřik světel bych nedodělával to je na mé ubohé schopnosti hodně, technická by mi problém nedělala a když jo sem schopen zaměnit zpátky za origo které si nechám. A právě ta cena těch xenonových světel mě taky zajimá moc sem jich nenašel tak nevím. Ano Satase sem už kontaktoval jen pro mou nevýhodu to k němu mám přes půl republiky počkám ještě na jeho názor a podle toho bych kontaktoval ostaní borce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.