AK nováček

Muž
Registrace: 10.11. 2009
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 8:46 |
|
svieti mi zelene auticko,v ktoreho strede je sipka dole.podvozok nieje uplne na zemi,ale je trocha nizsie ako obvykle.väcsinou to auticko svietilo pri rychlej jazde ale ked som spomalil,tak zhaslo.teraz svieti permanentne.tu je vypis z VAG

|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 8:46 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 21.6. 2008
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 14:24 |
|
Podla tejto hlášky až Kompresor* beží a nie je niekde vytrhnutá hadica (treba pozrieť kolko tlačí) inak Kompresor* KO.Pomôže len repas alebo nový..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 12.5. 2008
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 15:26 |
|
Přesně jak říká kolega, jinak přerušenou větev bys poznal že by některé kolo bylo níže třeba a psalo by to chybu na jednom okruhu tohle vypadá spíš na Kompresor*.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 8.12. 2008
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 16:23 |
|
Mě ta zel šipka svítí taky ,podvozek funguje bezproblémů,žádnou chybu to nev ypisuje. Kompresor* mám nový. Jinak se chystám ještě na adaptaci podvozku.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 16:25 |
|
| VYZYVATEL napsal: | svieti mi zelene auticko,v ktoreho strede je sipka dole.podvozok nieje uplne na zemi,ale je trocha nizsie ako obvykle.väcsinou to auticko svietilo pri rychlej jazde ale ked som spomalil,tak zhaslo.teraz svieti permanentne.tu je vypis z VAG
|
Ta šipka s tím zel autíčkem ti svítí pořád at přepneš podvozek do jakéhokoli režimu??
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 11.7. 2010
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 17:05 |
|
Permanentne ti bude svitit kdyz to budes mit na dynamic nezkousel jsi to spustit uplne dolu, pak uplne nahoru a pak zpatky na automat.
Me Kompresor* zacal blbnout tak ze se mi obcas nejprve rozsvitila zluta kontrolka a nebo obe a bylo to cim dal horsi.
Koupil jsem novy a na stary mam rozebrany chyba byla v tesneni  asi tak za 10kc smula ze jsem na to prisel az po pul roce jak jsem se nudil
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 11.7. 2010
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 17:41 |
|
To je pravda, ale radši nestraš 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 17:41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 17:46 |
|
| Mario-fm napsal: | To je pravda, ale radši nestraš |
Já právě mám také jeden náhradní, dělalo to co tobě,,občas se rozsvítila i žlutá..a pak zase zhasla.. tak jsem koupil nový a tento rozeberu jak bude volno.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 19:58 |
|
ja nemozem ovladat podvozok na MMI*.mne to robi automaticky.ked som siel cca cez 140 km/h tak mi zasvietilo zel. auticko a podvozok sa znizil sam.ked som spomalil,tak po chvili auticko zhaslo.teraz mi ostalo svietit pri nastartovani a svieti doteraz.pocul som uz o tom,ze to moze byt Kompresor*.co stoji repas?popripade pouzity diel.auto ide totiz na predaj,tak nechcem moc investovat
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 21.6. 2008
|
Zaslal: Pá, 30.12, 2011 22:19 |
|
Repas cca 150€ len matroš a použitý v dobrom stave neviem možno poskladať z dvoch jeden alebo ti niekto ponúkne zánovný..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: So, 31.12, 2011 9:10 |
|
| VYZYVATEL napsal: | | ja nemozem ovladat podvozok na MMI*.mne to robi automaticky.ked som siel cca cez 140 km/h tak mi zasvietilo zel. auticko a podvozok sa znizil sam.ked som spomalil,tak po chvili auticko zhaslo.teraz mi ostalo svietit pri nastartovani a svieti doteraz.pocul som uz o tom,ze to moze byt Kompresor*.co stoji repas?popripade pouzity diel.auto ide totiz na predaj,tak nechcem moc investovat |
Ano já ti rozumím.. to se mi taky rozsvítí když překročím 130 a konstantně jedu aspon 1 min pod plynem. Tobě nejde ovládat jednotlivé ůrovně podvozku přes MMI*?? Napadá mně jestli nemáš ten sám problém co já před tím. Měl jsem nastaven podvozek v Dynamic pak jsem vylil kafe na ten ovl panel .ten se vyzkratoval a zůstal v téhle poloze Dynamic.Nemusíš mít vůbec vadný Kompresor* teda pokud ti do toho nesvítí ta žlutá kontrolka??!! Stačí když budeš mít nefunkční ten ovladač MMI* a pak se to sekne v posledním režimu v jakém jsi to mněl a zůstane to tam do doby než opravíš nebo vyměníš ovladač MMI* nebo nedáš diagnostikou do základního nastavení.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: So, 31.12, 2011 12:25 |
|
no skusim to v pondelok dat nastavit do zakladneho nastavenia.ovladac MMI* mi blbne (rozliaty redbull) ale ja to neovladam cez MMI*,proste mne to robi samo to nastavovanie podvozku.zlta kontrolka nesvieti.uvidime v pondelok
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 27.2. 2009
|
Zaslal: So, 31.12, 2011 13:12 |
|
Tedy koukám kluci, že si můžete podat ruce. Jeden kafe, druhej redbull
Udělej adaptaci podvozku a uvidíš. S tou chybou mne napadá jedině Kompresor*. Nevím, kde jinde by mohlo čidlo tlaku být. Nikde jsem to nenašel. Zkontroloval bych vedení ke kompresoru, popř. až to bude na diagnostice, podívat se kolik dává. I když je ta chyba sporadická, je tam dost vysoká frekvence a mohl by to být důvod, proč se kontrolka rozsvěcí. Kompresor* najdeš před předním levým kolem přístupným po sundání podběhu nebo spodního krytu motoru
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: So, 31.12, 2011 14:11 |
|
| Ninánek napsal: | Tedy koukám kluci, že si můžete podat ruce. Jeden kafe, druhej redbull
Udělej adaptaci podvozku a uvidíš. S tou chybou mne napadá jedině Kompresor*. Nevím, kde jinde by mohlo čidlo tlaku být. Nikde jsem to nenašel. Zkontroloval bych vedení ke kompresoru, popř. až to bude na diagnostice, podívat se kolik dává. I když je ta chyba sporadická, je tam dost vysoká frekvence a mohl by to být důvod, proč se kontrolka rozsvěcí. Kompresor* najdeš před předním levým kolem přístupným po sundání podběhu nebo spodního krytu motoru |
Čau draku redbul bude mít stejné účinky jako kafé  Myslím že pokud mu nesvítí ta žl kontr, tak by měl být Kompresor* ok.. musí si ještě kontrolovat po nastartování jak dlouho zůstane zaplý... a jak se mu často zapíná.
Jinak mi to po kafíčku taky zůstalo zabetonované v dynamic.. až jsem to diagnosou dal do zákl nastavení kontrolka zhasla.
Ale tím to bylo vše bylo to pořád v zakl nast a jen na dálnicí si to sedlo po překročení 130km/h.
Jak mi Polák poslal new ovl MMI* tak okamžitě po zapojení šlo vše plně ovládat.
Musím říct že ten Ovladač od Poláka určitě nebyl ničím politý,aani nebyl skoro použitý...bylo to z něj 2006 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
|
Zaslal: So, 31.12, 2011 14:21 |
|
Giovany: Netvrdím že má Kompresor* ko. Jen že to čidlo tlaku by mohlo být v něm, stejně jako obsahuje přetlakový ventil 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: So, 31.12, 2011 14:21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
|
Zaslal: St, 04.01, 2012 16:06 |
|
Tak upravuji svou domněnku
Čidlo tlaku regulace úrovně (G 291) je součástí bloku magnetických ventilů a ne součástí kompresoru.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: So, 28.01, 2012 7:10 |
|
nejazdite chlapi smerom na poprad? do Tatier a tak? a cestou by sa na to niekto mrkol  inak stala sa mi dalsia vec.trasie motorom a na diagnostike vypisuje,ze nejake ventily idu naprazdno ci co (ak som dobre pochopil mechanika).vraj budu vadne vstreky.svietila taka spiralovita kontrolka.resp stale svieti.daju sa vymenit aj pouzite vstreky za tie moje,alebo len nove? musia byt presne tie iste (myslim poradie,umiestnenie) alebo moze byt vymeneny hociktory za iny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|