AK nováček

Muž
Registrace: 15.1. 2012
|
Zaslal: Čt, 19.01, 2012 14:14 |
|
Zdravim Vas a predne diky za tenhle uzitecny web.
Poridili jsme A4 Avant B8 (vice patrne viditelne v garazi) a pokousel jsem se hledat servisni manualy, "Jak na to" apod., ale bohuzel jsem nasel jen na starsi modely. Mel bych tedy nekolik proseb / dotazu.
- Lze nekde (kde?) sehnat servisni manual ci nejake knihy o tomto modelu?
- Jaky poridit kabel a VAG? Melo by to pokud mozno umet vse, co jsou schopni udelat v servisu, nejlepe v cestine a byt ofiko, ne cerna kopie.
- Tempomat* lze pridat doma zakoupenim leve "packy" pod volant s ovladanim a nasledne nastavit VAGem? Po nejakych jsem se dival, ale nedohledal jsem, zda jdou i do B8 (cetl jsem zde jen problematiku B5/6).
- Je mozne u navgace Basic Plus vymenit JEN display z monochromu na barevny s pripadne nejakou ridici elektronikou pro nej nebo by se musela cela navigace? Jaka by pripadne byla cena?
- Na Basic Plus lze provest update pomoci CD Balupunkt rady E? Zatim jsem nasel jen vychodni Evropu. Lze nekde sehnat samostatne staty? Jedna se mi zejmena o CR a Rakousko.
- Jakym zpusobem provest pocesteni palubniho pocitace a navigace? Lze to vubec?
Predem moc diky za jakekoliv nakopnuti spravny smerem.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 19.01, 2012 14:14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Ne, 22.01, 2012 12:14 |
|
Nikdo nevi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 12.11. 2008
|
Zaslal: Ne, 22.01, 2012 12:22 |
|
Ahoj, pokusim sa ti aspon scasti odpovedat.
Servisni manual - skus si niekde stiahnut VW Elsa
diagnostika - http://www.eshop-rychle.cz/diagnostika-cz/eshop/1-1-SKODA-AUDI-VW-SEAT....... mozes na nu s AK kartou ziskat zlavu
K tempomatu mozno budes musiet vymenit aj podvolantovu jednotku a plast pod volantom urcite. Cez vag musis zistit, aku mas aktualne podvolantovku.
Navi vymenit jedine celu, cena zavisi, skus ebay.de
Pokial viem, pocestenie sa da spravit, ale nemam ziadnu konkretnu skusenost (pocul som ze sa to da, ale bez zaruky)
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Ne, 22.01, 2012 13:15 |
|
Diky moc, hemici.
ELSA a ETKA jsem nasel torrenty, tak uz to jede.
Predpokladam, ze ta odkazovana diagnostika je pouzivana i cleny AK a tak zdejsi navody na ni budou aplikovatelne. Jsem sice programator, ale tohle jsem nikdy nedelal (ve Favoritu s karburatorem nebylo potreba  ), tak bych nerad koupil za nemaly peniz neco, na co by se prasilo. Asi nejcasteji se to bude pouzivat na reset vymeny oleje, ale nikdy clovek nevi, co bude potrebovat, tak chci rovnou vzit neco s kompletni funkcionalitou.
O AK karte si najdu info a VAG poridime.
Pokud bude treba menit celou navigaci, tak to asi bude palka. Mame sice beznou navigaci, ale pritulka by radsi neco vestaveneho. Ono to je jeji auti, ale moc nema cas na net, tak je to tu na mne. Zatim jsem jeste koukal na tohle http://www.chinavasion.com/mirror-monitors/complete-car-bluetooth-rear....... coz by resilo jak navigaci, tak parkovani (jen couvaci kamera, ale to by mohlo stacit) a nebyla by to dalsi "krabicka" v zornem poli.
Az koupime VAG, tak zjistim podvolantovku a pak se kouknu, jestli uz to tu nekdo resil, pripadne se zeptam konkretne.
Cestina zatim neni pioritni, jen ze ja umim anglicky a pritelkyne nemecky, tak si to budeme muset prehazovat
Jeste jednou diky za odpoved.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: Ne, 22.01, 2012 13:32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Ne, 22.01, 2012 14:24 |
|
V tuhle chvili to vypada takto:
Náhled, klikni pro zvětšení.
Ta odkazovana nevim, kam by se umistila.
Ja bych rad docilil toho, co jsem videl jinde na fotce, ale nevim, jaka navigace to je  Proste zachovat ovladani kolem radici paky, zachovat umisteni obrazovaky, "jen" misto monochromu barevnou.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: Ne, 22.01, 2012 14:41 |