zdravim chlapci mam A6 C4 2.0E benzin 85kw 95rocnik....potrebujem vediet co su zač tie kable idu pod airboxom(krabica s vzduchovim filtrom)je to zvezok 5kablou neaki zlty tam je....stalo sa to to raz ze mi tie kable schitilo do kolesa a roztrhalo myslel som ze su to svetla alebo hmlovky smerovky ALE NIESU vsetko ide.....ono ide o to ze aj mam problem s motorom ze mi dakedy nechce tahat rozbehnut sa ono to tak hapruje seka dakedy sa mi zda ako keby slo na 3valce ZA STUDENA TO VOBEC NEROBI.robi to pochvilke ked sa motor trocha zohreje a ked niekedy drzim plyn na rovnakom mieste vtedy to prestane robit....ako sa zohreje tak blbne dakedy aj skape ale podla mna to je chyba bud na hlave rozdelovaca je stara mozno uz zodrata alebo to robi palec v rozdelovaci mozno sviecky prerazaju....cim inym to este moze byt?inac dakedy ked mi to robi a ze nechce ist ani do otacok ked pustim plyn tak streli vo vyfuku takze benzin doteka v pohode.....a dnes ked som mal motor v normale 90stupnou som chitil sacie kanale a boli dost horuce myslim si ze by tak nemali bit nakolko cezne ide iba vzduch aj to studeny...je to normalne???dik za radi e este AK NIEKTO MA HLAVU ROZDELOVAčA A PALEC POPRIPADE AJ S KABLAMI V DOBROM ZACHOVALOM STAVE A ESTE ZAMOK VODICOVYCH DVERI AJ S KLUCOM OZVYTE SA MI MAM ZAUJEM....inac ten rozdelovac a palec pasuje z 80 ale musi byt ten isty motor 2.0E 85kw.......DIK ZA RADI