Mame vo firme 1,4 benal, kolega ju ma v diesli. Zatial bez problemov, nehrdzavie, nic sa nekazi. A to jazdi cesta necesta. Teda az na ten prejav motora, treba to tocit. Teda na to ze je to korea, dobre auticko.
Muž
Registrace: 8.12. 2008
Zaslal: Čt, 29.12, 2011 9:14
Nevím ale i Korejská auta už jsou něco jiného než bývala... Manželce jsem dovezl Santa Fe 2,2crdi Je to podle mne velmi povedené auto i co se týká jízdních vlastností.Má somozřejmně také něj rezervy ale jinak jsme stím spokojeni.Problemy se servisem se řeší dnes napříč všemi značkami. Jinak aut převodovka je ZF a motor co jsem se doslechl je v kooperaci s vw.takže jaký Korejec Samozřejmně že se to nedá srovnat s X5,Q7,XC-90
Kiu Ceed 1.6 CRDI r.2008 mame ako sluzobnu. Odvtedy mame na nej najazdenych asi 170 000km. Zo zavad bola asi najvacsia ked odislo turbo po cca 100 000km. S autom sa jazdilo setrne, ziadne vytacanie za studena alebo bez dochladenia turba a vacsinou dlhe cesty. Vymena turba bola riesena v zaruke. Inak z porovnania cien pravidelnych prehliadok vychadza tato Kia draho, min o tretinu drahsie ako konkurencia.
Na aute mi vadi hlavne hluk z odvalovania kolies, je to pri dlhsej ceste fakt pocut. Komfort radenia prevodovych stupnov je horsi ako na mojej C4.Na aute zacal vrzgat interier a celkovo za ten cas zostarlo. Myslim ze uz odisiel katalyzator lebo z vyfuku uz citit zapach co na novom nebol.
Plusy su urcite v sedackach, tie su tuhe a rozmerne vhodne na dlhe cesty, motor ma dobry tah a spotrebu. Podvozok je podla mna lepsi minimalne ako na Oct2.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.