AK junior

Registrace: 12.4. 2009
|
Zaslal: So, 26.09, 2009 20:21 |
|
To asi jo, protože by museli vyměnit i volant a vyndat RNS-E... A velice pochybuju, že by ho někdo šlohnul a stihnul ho za takovou chvilku zlegalizovat, aby se dalo takhle prodat přes net. Přece jen by museli změnit VIN...
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: So, 26.09, 2009 20:21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 10.10. 2007
|
Zaslal: So, 26.09, 2009 20:27 |
|
Hoši ty šli na jisto stejně jako u mě,potřebovali buď díly nebo to bylo na objednávku někam na východ...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 27.7. 2008
|
Zaslal: So, 26.09, 2009 20:57 |
|
| Flex napsal: | Jenom tak pro zajimavost, za jak dlouho jsou schopni prestrikat auto? Ten inzerat, jak jsem ho se dal, je asi chujovina, ze by to bylo ono, co? |
Dnes se uz nelakuje, bohuzel je u nas velice jednoduche zlegalizovat corku ale nejspis uz bude nekde venku. Je to smutne a frustrujici ale je to tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 16.8. 2009
|
Zaslal: So, 26.09, 2009 21:09 |
|
Upřímnou soustrast Honzo:/
měl si jí fakt vymazlenou. Říkám to pořád..radši tunit jen motor a z venku jí nechat v základu a nejlíp celou od bahna:D
Jsou to prostě mrkdy zlodějský! Kdyby to šlo, nechal bych si do sedačky namontovat nějakej elektrickej šok..něco jak tazer. A ráno bych pak mamrda odvez někam do lesa a posadil bych ho do mraveniště!
Popřál bych ti ať jí najdeš, ale než jí najít rozřezanou, tak snad lepší nenajít:/ Tak spíš ať ti vydrží co nejdýl ta šestka;)
peace kámo
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 17.5. 2009
|
Zaslal: So, 26.09, 2009 23:17 |
|
Kratz: nevím jestli se těch nových aut feťáci bojí, nebo čím to je, ale když jsme tu měli vykradený auto tak to byla s železnou pravidelností moje stará šestka.
Ahoj Kratzi, jo to je možné, že lumpové předpokládají, že ta novější auta budou líp zabezpečená...nevím.
A že nechávají lidi auta na ulici? - no, možná už i trochu rezignovali nebo mají naopak to auto finančně "nadoraz".
Osobně se o to naše taky bojím, ale zase že bych kvůli tomu vydala dalších 120 táců za garáž půl kilometru od paneláku, to bohužel fakt ne.
Všichni sousedi a kolegové mi říkají, že vypadá jak nová.... (no, kéž by ji to zachránilo) a jinak - už nám někdo naťukl při parkování ty dveře, což jsem považovala za náhodu, a včera jsem zjistila vyryté škrábance na přední kapotě - což za náhodu nepovažuji.
Nedělá mi problém nárazově promluvit sprostě  , ale v tomto případě jsem si řekla, že tak krásné auto poškodí úmyslně jenom člověk slabého ducha, čili už dávno postižený těmi pověstnými božími mlýny  - tak co takovému dementovi vlastně přát horšího, že...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 18.11. 2008
|
Zaslal: St, 14.10, 2009 9:23 |
|
Tak už máme podezření na možného pachatele. V rámci vyšetřování nechci sdělovat podrobnosti, ale jedno Vám řeknu: Rozhodně si rozmyslete, než někomu dáte auto na diagnostiku!!!! jakmile Vám nikdo napíchne auto, může si v klídečku stáhnout PIN budíků a jiná data, na základě kterých pak neni problém přijít již s nakodovaným klíčem a v klídečku odjet. Neni na to si raději připlatit přímo u Audi za vymazání chyb nebo kódování řídicích jednotek.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 24.11. 2008
|
Zaslal: St, 14.10, 2009 12:51 |
|
| nicko napsal: | | Tak už máme podezření na možného pachatele. V rámci vyšetřování nechci sdělovat podrobnosti, ale jedno Vám řeknu: Rozhodně si rozmyslete, než někomu dáte auto na diagnostiku!!!! jakmile Vám nikdo napíchne auto, může si v klídečku stáhnout PIN budíků a jiná data, na základě kterých pak neni problém přijít již s nakodovaným klíčem a v klídečku odjet. Neni na to si raději připlatit přímo u Audi za vymazání chyb nebo kódování řídicích jednotek. |
takove zmr..y dokopat a predtim polamat nenechave zlodejske ruce
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 31.5. 2009
|
Zaslal: Čt, 15.10, 2009 8:53 |
|
tak to mě sere,takovej volant už se bude blbě shánět
Je to škoda a takovejm lidem bych sekal koule a ruce,škoda že jsou zakázaný středověký tresty
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 15.10, 2009 8:53 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 6.12. 2007
|
Zaslal: Po, 02.11, 2009 11:49 |
|
Neco novyho? Nasels ji?
Krista, ta je uplne nadherna, takove skody...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 02.11, 2009 12:06 |
|
| Tesi napsal: | Neco novyho? Nasels ji?
Krista, ta je uplne nadherna, takove skody... |
vubec nic....kdepa, s tim už jsem se rozloučil.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 27.2. 2008
|
Zaslal: Út, 03.11, 2009 20:42 |
|
Cítím s tebou. Mně jí chtěli před barákem taky ukrást, odpojili baterku, vyndali řídící jednotku, ukradli navi, prostě co se dalo. Snad je odradil zámek páky, je to automat nebo sousedi. Ale v tomhle případě jsou všechny slova útěchy zbytečná...
Každopádně když někdo tady chytne jakéhokoliv zloděje, než zavolá fízly, musí ho svázat a zavřít ve sklepě. Hodí to na nástěnku, každej odsud se zastaví si do toho zmrda kopnout. Přes osm tisíc kopanců není málo. Nebo pár zfetovanejch negrů, co si půjdou trochu užít..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 17.1. 2008
|
Zaslal: So, 21.11, 2009 3:43 |
|
ja se dneska bavil s jednim typkem co dela v Olomouci policajta a rikal ze je to strasny, ze uz se auta v Olmiku ani moc nevykradaji ale ze se to bere primo na kusy. kazdy den miznou v prumeru dve auta.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 1.12. 2007
|
Zaslal: Út, 03.01, 2012 20:49 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: St, 04.01, 2012 8:39 |
|
Cau...mas pravdu, je hodně podobná...
jinak to nedopadlo nijak...Audi pryc...uz jsou jiny, akorat uz svoje auta nikde nevystavuju..
i když bych se rád pochlubil svou S5 vid 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 6.9. 2009
|
Zaslal: St, 04.01, 2012 9:24 |
|
Toto mi poslal kamarád docela pecka.
Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych vám tímto poukázat na zařízení pro způsob odcizení motorového vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o audi A8 - šedá metalíza s označením audi S8 na libereckých SPznačkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze.
Když ho chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směrem z Prahy. Jelikož je na Praze - východ momentálně v běhu stavba kruhového objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci ve výše uvedené rychlosti tuto skutečnost postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu dojela v době, kdy již osoba řidiče na místě nebyla. Byla noc, asi 3:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí, pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahové parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání.
A teď se držte, ve vozidle byla sada kompletních paklíčů na vozidla koncernu VW, kompletní sada karet pro vozidla Renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000 ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny Alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla.
Dále ve vozidle bylo zařízení, které bylo ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny.
Z této krabice vedl kabel, který ležel u zásuvky na 12 V. V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a u každého větráčku anténa, celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme to zapojili, všem spadla brada:
Jednalo se o rušičku telefonního signálu, a to pro všechny frekvence.
Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál, a to pozor, i vysílačka ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší - pozor - komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky.
Důvod je jasný, při odcizení vozidla se tohle zařízení zapojí a v tu chvíli se neuvede
v činnost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mobil. telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nefunguje nic. Vyřadí to z činnosti i mobil náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním programem...
Každopádně ztratil jsem všechny naděje na zabezpečení vozidla, snad již pouze mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla.
Ještě upozorňuji, že vozidlo Audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26letou mladou holku, která uvedla, že vozidlo půjčuje všem, kdo ji o to požádají.
Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8, a to v ulici Pernerova, tak pozor na toto vozidlo!!!! Vozidlo již bylo předané majitelce, ale zařízení na krádeže vozidel máme zajištěné.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: St, 04.01, 2012 14:37 |
|
...tak to je rachot...
myslim že už to tady zaznělo ale klidně to zopakuju..
1/ žádné zabezpečení automobilu na 100% neexistuje
2/ nechávat auto na kamerách na hlídaném parkovišti nebo v garážích
3/ schovat diagnostickou zástrčku (koncern VW)
4/ mít auto co možná nejlépe pojištěné
5/ a to je vůbec nejlepší prevence - nemít auto žádné nebo mít naprostou plečku 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 04.01, 2012 14:37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 17.6. 2009
|
Zaslal: St, 04.01, 2012 14:48 |
|
Kurvajz kuci, je to tady tak 3x a je to hoax.
|
|
|
|
|
|
|
|
|