AK batole

Registrace: 4.8. 2008
|
Zaslal: St, 28.01, 2009 12:13 |
|
Zdar, podělte se o zkušenosti s úpravou software a doporučte nějakého solidního úpravce - díkes!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 28.01, 2009 12:13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 19.1. 2010
|
Zaslal: Út, 19.01, 2010 21:22 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
Registrace: 28.8. 2006
|
Zaslal: Út, 19.01, 2010 22:02 |
|
spamování fór bez vlastní historie příspěvků nikdy nepomáhá
to by mělo být první co tě má napadnout
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Muž
Registrace: 24.2. 2008
|
Zaslal: St, 20.01, 2010 15:15 |
|
Kriznik: zmaz ho 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007
|
Zaslal: St, 20.01, 2010 18:28 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
Registrace: 4.12. 2007
|
Zaslal: St, 20.01, 2010 19:20 |
|
Ani na jedne z tech dvou uvedenych web. strankach nevidim v kontaktech zadnou adresu.....podivne....
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 19.1. 2010
|
Zaslal: Čt, 21.01, 2010 13:54 |
|
Omlouvám se, vysvětlení zde napíši stejné, jako jsem psal na předešlé stránce, čímž doufám příjmete mou omluvu a mé vysvětlení...
Přátelé,
omlouvám se za ne nejlepší představení, dlužím Vám omluvu a naše uvedení - co se týče brzdy, máme jí v Praze domluvenou, kdokoli by chtěl, lze úpravu provést přímo u brzdy, totéž mohu nabídnout v Brně. S tím strčením peněz a jakýmsi grafem je to tedy trochu přehnané, nemluvě o tom, že to tak dělá i bitpower, autochip a mnozí další vč.cimbu... každopádně ta možnost zde je a nebráníme se jí.
V současné době se dokončují přípravy a chystá se pražská pobočka, aktuálně fungujeme pouze v Brně, do měsíce, maximálně dvou budeme moci Vás uvítat v krásném pražském sídle, jenž bude na Praze 10, nedaleko Malešické ulice.
K xtuningu a chiptuneru - chiptuner.cz byl odkoupen (vč.čísel) společnost dříve vesměs fungovala jako přeprodejce, což se nyní změní - budete jednat s přímým úpravcem, ano, nebudeme nabízet pouze chiptuning audin, audichiptuning berte jako odnož pro lepší zorientování v nabídce a zároven krom "odhození" zde nabídneme i lepší ceny pro danou značku, či celkově pro koncern VW. Otázka xtuningu je tímto si myslím též zotpovězena... Rovněž očekávejte i zřízení zelených linek
omlouvám se za drobné mlžení, ale vše se dodělává a mnohá konkurence by nám v této fázi jistě velice ráda uškodila a proto - až bude vše hotovo, rádi Vás uvítáme na našem novém sídle, které nebude žádná virtuální garáž, ale důstojné sídlo, kde bude možné si nechat vůz ihned upravit, či si jen o úpravě promluvit, či Vám úpravu "nasadit" na zkoušku.
K výbavě - nejsme a nebudeme garážisti s galetem za pár tisíc z aukra, najdete u nás vybavení od renomovaných značek jako je cmd, dimm sport aj. Tím Vám jsme schopni nabídnout úpravy od nejstarších vozů, až po novinky vybaveny ř.j. EDC17 apod.
Věřím, že jsem Vám tím částečně odkryl karty, prosím o Vaší trpělivost. Těším se na budoucí spolupráci.
V případě dotazů, otázek.. nás neváhejte kontaktovat teefonicky, či mailem na info@audichiptuning.cz
Děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 17.3. 2008
|
Zaslal: Ne, 07.02, 2010 11:51 |
|
Je to amatérský závodník(myslím docela úspěšný) tak si myslím,že ví co a jak vyladit,kde přidat ubrat atd.http://www.autosportra.cz/10977/chiptuning/
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 07.02, 2010 11:51 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 10.11. 2010
|
Zaslal: Čt, 28.07, 2011 16:49 |
|
Je tu někdo, kdo mi skoukne co tam mám za program, popřípadě přehraje? Mělo by to být čipnutý, ale nezdá se mi to. Východní Čechy - královšhradecký kraj.
A6 1.9tdi AFN
Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 22.10. 2010
|
Zaslal: St, 28.12, 2011 20:41 |
|
S Powertec mám celkem negativní zkušenosti, velice se chválí co umí, na WEBu apod., jak mají válcovou zkušebnu a podobně.
Bohužel, jsou to kecky, ...
Když jsem se snažil získat info, jestli má A6 3,0TFSI lze u nich nachipovat, tak dle WEBu to nebyl problém. Ale bohužel, jen podle WEBu. Když jsem se chtěl k nim objednat, ptal jsem se na záruky apod, začaly být problémy. Po 3 dnech jsem tedy chtěl vědět, jestli mou A6 nachipují, tak po několika telefonátech jsem od nich zjistil, že bohužel zrovna tento model oni neumí!!! Tak proč to mají na WEBU !!!!
Tak jsem si říkal, dobře nechám si tedy změřit výkon na jejich válcové zkušebně. Ejhle další problém, mám quattro*, to hoši o5 zapomenuli zmínit, prostě velkohubí boys...
No vlastně oni to nejsou boys, ale girls, ... koukněte se kdo je vlastně majitel dané firmy, respektive se nejedná o firmu POWERTEC, ale firma se správně jmenuje Petra Nováková, rok narození 1977!!!
Tak není někde problém???!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 16.10. 2008
|
Zaslal: Čt, 29.12, 2011 2:56 |
|
ja mam velmi dobrou zkušenost s tdifun , opravdu, přistup jak před upravou, samotna uprava- kdy opravdu uděla mnohem víc než druzí tim že vše zkontroluje atd, poradí co a jak pokud bys chtěl v upravě pokračovat dál, opravdu z mého pohledu velmi seriozni,vyplatí se za nim zajet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|