AK nováček

Muž
Registrace: 2.2. 2010
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 12:35 |
|
Zdravim vsechny,
chtel sem se zeptat,jestli mate nekdo nejaky zkusenosti, at uz negativni, nebo pozitivni s firmou Powertec na Kladne.Jasny, vim ze nemaj valcovou zkusebnu a nedelaj i mechanickej chip, ale zajimaj me vase nazory.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 12:35 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 12:53 |
|
je uzasny kolik tech aut zvladnou nachipovat a jak krasne jsou si jisty vykonem a kroutakem i kdyz nemaji jak to odzkouset...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 12:57 |
|
Tak myslim, ze nejsou jedini, kteri delaj chip jenom po softwer uprave a nemaj k tomu zkusebnu.Sou tu prece i firmy, ktery to delaj stejne a lidi sou s nimi spokojeni.Ale kazdopadne diky za nazor.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 9.10. 2006
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:07 |
|
Jo a pak jsou taky firmy které to dělají o pár tisícovek dráž, v ceně brzda před i po a funguje to na zcela individuálním přístupu...
Třeba mě v dieselpoweru nahrávali ten chip asi desetkrát a desetkrát mě i odbrzdili, páč jsem tam měl nějakej problém... A to nepočítám zapůjčení čerpadla zdarma atd.
V powertecu a podobných by mi tam smahli co tam mají, skásli love a jeď si blbečku...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:27 |
|
scuder: a jak poznas ze ti udelali to co jsi potreboval? ze to funguje...
jako na pocitu ze to lip tahne? ze to jede paradne? za tu nalepku na aute?
a protoze nejsou jediny, jezdil bych k tem jedinej co zkusebnu maji aby jsi vedel ze mas co jsi zaplatil... 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 17.10. 2009
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:34 |
|
Ja jsem tam byl s mou a6 110kw a nachipli mi ji na nejakych 142kw (prej-na brzdu jedu ted v tydnu )-udajne chipujou kazde auto jinak,takze skoro co kus to jinej vykon-. Je pravda ze po nachipovani to byl nehoraznej rozdil-uplne jine auto (tahne lepe od spoda,mnohem lepsi pruzne zrychleni atd)negativa zatim zadna.Jinak je tam jeden typan co dela jen technika-ten tem motorum celkem dost rozumi,nejdriv to napojil na notas,projel to-zkouknul ziva data,kdyz to bylo Ok tak zkontroloval vzduch filtr,lambdu-me ji cistil atd(u vseho jsem byl) a druhej co je asi pres software-klasickej IT technik - moc si s nim nepokecas,zije mezi 0-1  .Z me strany mohu doporuci,po nachipovani mi jeste poradil par veci,jaky adtiva lejt,proc dochladit Turbo*,neco o zaslepeni EGR* ventilu,o oleji a tak.
|
Naposledy upravil Honza P dne Po, 01.03, 2010 13:37, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:35 |
|
Ja vim, ja vim.Kdyz to clovek vidi na vlastni oci a vytisteny na papire, tak by to melo bejt proste jasny, ze tam ta uprava probehla, tak jak mela.Ale spis by me zajimalo, jestli tady nekdo z fora s nima nema osobni zkusenost.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:38 |
|
To Honza P:Takze spokojenost v celku dobra?No podle toho co pises, tak asi celkem jo.Ja bych tam mel jet tuhle stredu, tak se chci radsi potat jeste tady na nazory, at vim co pripadne cekat.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:38 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 17.10. 2009
|
Zaslal: Po, 01.03, 2010 13:42 |
|
ja si nemuzu stezovat!Pokecal jsem s nima a nikomu nevadilo ze jim stojim za prdeli a porad se na neco ptam!  Nebal bych se toho,kdyby to neumeli uz by se to rozneslo!
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: St, 03.03, 2010 17:58 |
|
Tak dneska uz po chipu od Powertecu.
Chlapici byli v pohode, vsechno mi vysvetlili.Auto promerili pri zkusebni jizde pred chipem i po chipu.Prislo se na to,ze hadicky podtlaku k turbu uz sou celkem dost zpuchrely, takze mi sepsali komplet seznam, co by bylo vhodny vymenit, procistit a zaslepit.No a co se tyka upravy, tak pri akceleraci na jendicku mi narust vykonu neprisel nijak vyssi.Ovsem pri prerazeni vejs auto lip tahne,nejvic mi prijde narust vykonu pri zrychleni na druhem a tretim rychlostnim stupni.Lip se s autem predjizdi, ve stoupani ma vetsi tah, nez predtim a maximalka stoupla tachometrove o cca 15km/h.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 25.3. 2011
|
Zaslal: Pá, 02.09, 2011 19:31 |
|
Zajimal by me konkretni negativni priklad s touto firmou. Nijak firmu nebranim, ani netvrdim ze je kdovijak dobra, s DP se asi co se tyce zkusenosti a odladeni nemuze srovnavat. Ale kamarad si u nich nechal cipovat Octavii 81kw,a GIV TDI* 81kw a nemel s autem preblem, narust vykonu byl znat a spotreba sla pri normalni jizde lehce dolu. u jednoho jsem byl osobne, vse vysvetlili, udelali zkusebni jizdu, log vahy, turba atd...
Takze rikam jen ze to az zas tak hrozna firma neni jak vsichni pisou...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 21.11. 2010
|
Zaslal: St, 07.09, 2011 22:13 |
|
já s Powertec osobní zkušenost nemám, ale kámoš si tam nechal nachipovat Octu 96Kw, prokluzovala mu po tom spojka a teď musel čistit Turbo* že se mu přidírali lopatky a trochu víc mu to pokuřuje, jinak je spokojenej. Ale já bych jinam než do DP auto nedal. 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 25.3. 2011
|
Zaslal: Út, 13.09, 2011 20:01 |
|
Mozna na tom neco bude no, ale jak rikam moje zkusenost je vcelku kladna...
DP je urcite profi firma. Take mohu doporucit SGS motorpower...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 22.10. 2010
|
Zaslal: St, 28.12, 2011 20:39 |
|
S Powertec mám celkem negativní zkušenosti, velice se chválí co umí, na WEBu apod., jak mají válcovou zkušebnu a podobně.
Bohužel, jsou to kecky, ...
Když jsem se snažil získat info, jestli má A6 3,0TFSI lze u nich nachipovat, tak dle WEBu to nebyl problém. Ale bohužel, jen podle WEBu. Když jsem se chtěl k nim objednat, ptal jsem se na záruky apod, začaly být problémy. Po 3 dnech jsem tedy chtěl vědět, jestli mou A6 nachipují, tak po několika telefonátech jsem od nich zjistil, že bohužel zrovna tento model oni neumí!!! Tak proč to mají na WEBU !!!!
Tak jsem si říkal, dobře nechám si tedy změčit výkon na jejich válcové zkušebně. Ejhle další problém, mám quattro*, to hoši o5 zapomenuli zmínit, prostě velkohubí boys...
No vlastně oni to nejsou boys, ale girls, ... koukněte se kdo je vlastně majitel dané firmy, respektive se nejedná o firmu POWERTEC, ale firma se správně jmenuje Petra Nováková, rok narození 1977!!!
Tak není někde problém???!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|