AK batole

Registrace: 4.11. 2008
|
Zaslal: Po, 14.11, 2011 5:50 |
|
Je to sice uz tak 12let co jsem byl kupovat Opel Omegu 2,5TDI v AAA obdobni podvodnici jako ESA. Auto bylo cca 4roky stary kastle i vnitrek OK, akorat kdyz uz jsem mel vse zaplacene AAA darky v kufru pribalene, tak se mi ani nepodarilo se dostat za brany autobazaru  , skytla zakourila a bylo to.
Nastartovat uz to neslo ale gol byl v jejich pristupu, bylo to tenkrat uz vecer pred jejich zavirackou a ty hovada me to chteli vytlacit z arealu a s tim ze se mam stavit zitra az tam bude technik, ze se na to podiva. Na to jsem mu odpovedel jesti si dela srandu on ze ne, ze stim nic ted uz neudela, tak jsem ho chytl pod krkem a rikam jestli nevysazi LOVE na drevo tak snim ten jejich areal vytru.
Moje ponauceni z toho bylo to, ze dodnes uz nekupuju ojety auta a jedine nove max predvadeci pac na tyhle ojetiny z tehlech bazaru nemam penize.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 14.11, 2011 5:50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 20.10. 2011
|
Zaslal: Pá, 25.11, 2011 21:02 |
|
...dovolím si přispět se zkušeností z AAA a světe div se, zkušenost pro mě zarážející. Druhý manžel mámy si vzal do hlavy, že si koupí nové auto a jako důchodce, který toho moc nenejede, tak si koupil nové Punto. Měl ho tři roky a nic moc  a i on usoudil, že Fiat půjde o dům dál. Auto měl nové, garážované, neskutečně vyvoněné. Jel do AAA v HK. Technik auto obhlídl aříká, super. Sedl do auta, otočil klíčkem a říká, to bylo bourané? Nevypadá to...ne,nebylo. Hmm, ale nerozsvítí se vám na polohu jedna kontrolka airbagu. To je špatné. Tak vzal auto a jel do Fiatu, tady mu řekli, že to bude vadná kontrolka, ale musí vyměnit celý panel vč. budíků...cca 14tis. To nechtěl, tak mu napsali papír, že auto nikdy nebylo bourané, atd. AAA auto nechtěli za žádnou cenu, prý ho nevykoupí. Tak jel do trotina auto a rovnou jim to řekl, že nesvítí kontrolka, prý...to nikoho nezajímá, postavte ho sem nebo vám ho vykoupíme, jak chcete. Neměli problém a auto do týdne byl pryč. takže AAA se zachovali víc než seriózně vzhledem k dalšímu prodeji auta dál. Jinou zkušenost s nimi nemám, rád je taky nemám a auto bych si u nich nekoupil.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 2.11. 2011
|
Zaslal: Po, 28.11, 2011 11:17 |
|
Už to tady několikrát padlo, v Auto ESA mužeš normalně požádat o možnost jet do značkovyho servisu auto zkontrolovat. Taky jsem to tak chtel a nebyl s tim vubec zadny problem. Auto bylo OK, sedela i serviska. Takže žadnej problem..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 18.6. 2011
|
Zaslal: Po, 28.11, 2011 11:30 |
|
já mam Audinku z AAA a byla opravdu krásná, interier nádhezně čistej, motoristicky v pořádku, jen sem dal novej olej. a lak, protože byly kremová a v techničáku napsaná bílá a na evidenčce mi nechěli dát to potvrzení, jinak spokojenost ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|