AK batole

Muž
Registrace: 26.10. 2011
|
Zaslal: Ne, 20.11, 2011 14:05 |
|
Nejsem predpokladam sam, komu ridicak pomalu rika pa,pa,pa,pa. Jezdeni na okruhu s odpisem bodiku je opet na Slevomatu
Otazkou je, zda se clovek lepe vyradi ve snehu ci na suchu. Je volnych hafo terminu vcetne jara a zacatku leta. Mam Sosnovku najetou pouze na motorce a nektere zatacky nemaji dvakrat bezpecne unikove zony. S motorkou se tam clovek vejde, kdyz to prezene, ale delat tam divocarny na snehu s car co nechci otesavat nevim, nevim. Nejezdim na okruzich casto, tak mi mozna napisete, ze to je normoska a ze pouze nemam spravne koule
Z meho pohledu to na velke blbnuti spis nebude  ale 3 bodiky milovane mi zase alespon malicko prodlouzi ten vzacny bajo pocit s ridicakem  ))
http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-4221--ridici-pozor-mazani-t.......
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 20.11, 2011 14:05 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 1.8. 2008
|
Zaslal: Ne, 20.11, 2011 14:07 |
|
Spíš s přípisem  ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 8.2. 2012
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 14:28 |
|
| elbarto napsal: | Nejsem predpokladam sam, komu ridicak pomalu rika pa,pa,pa,pa. Jezdeni na okruhu s odpisem bodiku je opet na Slevomatu
Otazkou je, zda se clovek lepe vyradi ve snehu ci na suchu. Je volnych hafo terminu vcetne jara a zacatku leta. Mam Sosnovku najetou pouze na motorce a nektere zatacky nemaji dvakrat bezpecne unikove zony. S motorkou se tam clovek vejde, kdyz to prezene, ale delat tam divocarny na snehu s car co nechci otesavat nevim, nevim. Nejezdim na okruzich casto, tak mi mozna napisete, ze to je normoska a ze pouze nemam spravne koule
Z meho pohledu to na velke blbnuti spis nebude ale 3 bodiky milovane mi zase alespon malicko prodlouzi ten vzacny bajo pocit s ridicakem ))
http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-4221--ridici-pozor-mazani-t....... |
Tento systém vám závidím, u nás nieje... Inak by mi vodičák nezobrali už 2x. A aby ste si nemysleli tak sa nechválim ale sťažujem, na to aký som blbec 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 29.5. 2010
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 14:46 |
|
deejayvenca: Body se přičítaj, max co jich mužeš získat je 12
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 30.12. 2010
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 15:01 |
|
fichtl500: To je celkovej počet bodů který máš ale za jeden rok můžeš umazat 3 trestný body za předpokladu návštěvy takových středisek ale musíš mít míň než 10 zbylých bodů. Ten kdo má počet mnohem menší má možnost získat další 4 trestný zpět a to pokud nespáchá další přestupek do 12 měsíců od toho posledního přestupku co spáchal.Tak všeho všudy je možno získat 7 bodů zpět během jednoho roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 24.11. 2010
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 17:37 |
|
a je tam jeste neco o tom ze nesmis spachat 7bodovej prestupek, pak ti na okruhu nic nevratej, nebo tak neco 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 30.12. 2010
|
Zaslal: Ne, 12.02, 2012 18:27 |
|
Hrkala:
Školení se mohou zúčastnit řidiči, kteří nemají ke dni podání žádosti o účast na školení v registru řidičů zaznamenáno více než 10 bodů za porušení právních předpisů, ohodnocených méně než 6-ti body za jeden přestupek. Po ukončení kurzu je řidiči, který ukončil "školení bezpečné jízdy", vydáno potvrzení o absolvování tohoto školení.
|
|
|
|
|
|
|
|
|