Hoj pánové, musel jsem měnit klapku sání na svým 20v a v garáži jsem měl klapku ze 123kW verze a já mám 125kW. Je tu pár rozdílů se kterýma jsem se popral, ale ta novější má ještě pár věcí navíc, který ve mě probouzej otázky, tak snad mi tu někdo pomůže dobrat se k odpovědím
Zde jsou fota, vlevo je novější ze 123kW verze (
ZELENÁ), vpravo je moje původní (
ČERVENÁ)
Náhled, klikni pro zvětšení.
Náhled, klikni pro zvětšení.
Na té novější je vlevo nějaký nátrubek, nevím k čemu, ale zdá se, že je bez funkce, zato napravo je hadička a tou je přisáván vzduch. Předlokládám, že má někde vytvářet podtlak, ale nevím kde, když ji ucpu, tak na chod motoru to nemá vliv. asi ji zacpu, ať nesyčí. Na další fotce je vidět na vnitřní stěně dirka, stejně jako u malý klapky, který na původní nejsou, že by ony byly tím zdrojem podtlaku k tý hadičce?
Další zajímavý zjištění, že mám asi nějaký první model, páč původní klapka byla bez toho výše uvedeného a měla spínač volnoběžných ot. externě, kdežto novější 125kW verze měly stejnou klapku s integrovaným spínačem voln. ot. v potenciometru dole, jako verze 123kW. Dále moje s externím spínačem voln.ot. má dole na potiku 4pin a ty s tím integrovaným 3pin.
Zajímalo by mě jak to máte vy ostatní majitelé 20v a jestli mi někdo poradí fce vyznačených věcí na fotkách.
Díky!