Muž
Registrace: 27.11. 2007
Zaslal: Út, 08.11, 2011 14:26
Zdravím, chlapi...
nemá někdo schéma, jak sundat tu lištu obýhající celý interiér v A4 B6? ... jde mi konrétně o část na palubce, dřív jsem se s tim nesral...ale Audi je Audi a nechci nic pojebat.
Muž
Registrace: 1.2. 2011
Zaslal: Út, 08.11, 2011 15:02
chytit za konec a pomalu ji vycvaknout,je klasicky nacvaknuta na plechovych uchytkach,tak se nemusis bat,ze nejakou plastovou zlomis a budes muset kupovat novou...
chytit za konec a pomalu ji vycvaknout,je klasicky nacvaknuta na plechovych uchytkach,tak se nemusis bat,ze nejakou plastovou zlomis a budes muset kupovat novou...
Listy na palubce:
Musi jit dolu prihradka spolujezdce, plast pod volantem a bocni kryty palubky, pak odsroubovat srouby, teprve potom jdou listy dolu Nedrzi jen na zeleznych uchytkach.
Listy na dverich:
Ty staci vycvaknout, ty drzi jen na uchytkach
Muž
Registrace: 27.11. 2007
Zaslal: Út, 08.11, 2011 15:23
I.adamek: Hele, a je to na tom obrázku 100% A4 B6?? já jen, že ty lišty nějak neseděj.. Na palubca jí mám dělenou na dvě části a kolečko světel do nich vůbec nezasahuje... prosím o fotku, když teda nebudeš línej )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.