AK batole

Muž
Registrace: 25.11. 2009
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 9:42 |
|
co tim myslis Vlasto ? Da se to nekde sehnat? A nebude se to v tom mise pak taky zasirat ?
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 9:42 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
Registrace: 4.12. 2007
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 11:37 |
|
Eh, tlumivka= normalni smradlavej tlumic vyfuku.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 13:52 |
|
aha, to zase nechapu, pokud mam misto katu pouze trubku tak bych spravne misto katu mel dat nejakej uni tlumic ?
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 14:32 |
|
AMDDawe: Tak tak, proste tam DAS* tlumic a je to poreseny
Ja osobne na svych autech DAM* novy kat a jezdim dal.... neni nic horsiho, nez kdyz ti na dilne smrdi bezkatovy auto.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 14:35 |
|
myslim ze uz sem ti tam taky smrdel:D
je to sice moje chyba ale tak uz sem to auto koupil
Takze dusledky kat off - mensi zasirani vyfuku - vyhoda
ztráta výkonu a smrad - nevýhoda
to znamena ze s katt off se zvysi kourivost? Vice cítit nespálená nafta?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 2.11. 2009
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 15:05 |
|
vlasta:
Chápu, že protitlak může působit pozitivně u benzínové atmosféry, ale u fókanýho diesla, kde se to vlastně opírá na výstupu o Turbo* to má taky takovej markantní vliv ?
btw zdravím do Práglu a děkuju za součinnost
(ot: Hlava už je přebroušená, všechny hydroštely nový a vetily asi 4 nový,
klika není kopnutá a na pístech jen ometený saze )
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 8.10. 2011
|
Zaslal: St, 02.11, 2011 0:18 |
|
Clovece,tak ti tady ctu obcas,a ty tvoje prispevky jsou hodne o znalosti,teda aspon se mi to tak vidi..ty delas vsechna auta,nebo jen ty stary petihrnky.Ja momentalne davam za pochodu dohromady to me staronove A6,a sem tam tu poctu,,a postrehy opravdu dobry,treba to nastaveni cerpadla na 27..mam jeste dotaz..rano ,nebo po delsi odmlce startuji velice dlouze,pak uz na drc,,pripada mi to jako kdyby nekde spadla nafta v nizkotlake casti,,uvazoval jsem nad plovakem,ci na na nejake doure,ale nic netece,a na privodu je maly zpetny ventil,tak nevim..Mozna ze tam bude nejaka jeste jina vychytavka,nemas nahodou tuchu???Cerpadlo je pretesnene,teda byvaly majitel povidal,ale zda se ze nekecal....
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
|
Zaslal: St, 02.11, 2011 7:59 |
|
danyk: Petihrnky uz ke me moc nejezdi,resp.ubylo jich. Delam novejsi auta. K Tvemu problemu: pada Ti nafta,to usuzujes spravne. Zkontroluj stav prepadovych hadicek a hlavne zaslepky prepadu na vstriku prvniho valce. Pak pretesni vstup a vystup na cerpadle ani ta med s hlinikem nevydrzi leta. Prvni zpetny ventil je primo na cerpadle-tam co je pruchodka od zpatecky nafty. Je to obycejny kulickovy ventil.Druhy je na tele drzaku palivoveho filtru a treti je na vedeni nad filtrem. Zkus je postupne profouknout a v pripade potreby ja nejprve zkus vycistit,pokud to nepomuze,vymenit.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 02.11, 2011 7:59 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 8.10. 2011
|
Zaslal: St, 02.11, 2011 22:04 |
|
Clovece,ted mne to trklo..Mozna ze to bude ono..Ja ten prepad na prvnim valci menil,jelikoz tam byla hadicka se sroubkem a paskou,vypadalo to blbe,tak jsem koupil za dve kacky zaslepku a dal ji tam.Od te doby to dela,sestrojil jsem vsechno dohromady,vcetne zaslepky a auto uz rano nechytlo dobre..Zitra to zkusim,,pak DAM* vedet.Zatim dik za postrehy,je videt ze mas za usima....
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 8.5. 2011
|
Zaslal: St, 02.11, 2011 22:53 |
|
pánové,tak sem si to tu pročetl a zajímá mě pár věcí......s tím katem,za prve  ,tam sou na 2.5 TDI* R5 fakt dva? potom,fakt to po vyndání katu hůř jede nebo jak? chci ho taky vyndat,ale furt se k tomu nemám  .......jinak mě za něj týpek siboval 2500 kč a ted kolega v práci dostal za kat z 1.9 TDI* 3500  . Takže asi tak  ....jináč,co mě zajímá dál,když odpojím váhu vzduchu,tak pokud je špatná,měl by motor jet líp jo? a pokud se tak stane,může se s odpojenou váhou jezdit pořád,nebo se to časem zesere ( logicky asi by se bez ní jezdit nemělo,jinak by tam nebyla  ) další věc,co pozoru a psal sem to tu včera nějak,že občas mi ten motor jede jako hovado a občas ne.....dneska sem asi zjistil čím to je......začala mi blbě ukazovat teplota motoru,respektíve,občas teploměr nevyleze na 90 (a není to tim,že by motor nebyl ohřátej na provozku,to vím,že je určitě) a dneska mě tak nějak napadlo,že ten motor špatně jede ( rozuměj špatně- tak nějak jakoby bez turba s tím,že se líně vytáčí,hulí to o trochu víc a po 3 tisících to uplně umře) právě ve chvílých,kdy ten teploměr ukazuje blbě......ale to ještě nemám ověřený,musím se na to zaměřit až to zas bude ukazovat blbě.....je toto možný? má čidlo teploty chladící kapaliny vliv na výkon motoru? díky za rady 
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
|
Zaslal: Čt, 03.11, 2011 8:30 |
|
R5 TDI* mam 2 v pripade ze se jedna o quattro*. Pokud je to predohrab, je tam jen jeden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|