AK junior

Muž
Registrace: 14.1. 2011
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 0:48 |
|
mám tu v krátkosti jeden dlhotrvajuci poznatok o odbornosti servisov, o ktory sa chcem podelit. Audiniek A6 s automatmi je snad na cestach najviac. Stretol som sa uz s kadecim, kadejake lajdacke servisy, ale takýto servis.... Mladý chalanisko doniesol SAMOTNU prevodovku na A6 2,5tdi 5hp19 quatro r.2002, urobili sme komplet repas s novym menicom, odovzdali sme ju s upozorneniami o spravnej montazi, zarucnym listom atd. Ale vraj ma vyborny servis, kde mu to urcite nezmrvia. O par dni telefonat, ze auto mu zle radi. Doviezol ho teda na moje poziadanie na odtahovke k nam. Zistili sme, ze v servise , kde mu to montovali, mu nedali olej do diferenciala prevodovky, do pridavnej prevodovky na tiptronicu a co viac - riadiacu jednotku mal vytopenu od vody, pod kobercom spolujazdcovych noh velka kaluz, zaoxidovane konektory. vycistil som teda RJ, trochu sa zobudila, doplnil sa olej a nasledne mu dopisal na paier nutnu vymenu RJ s tym, ze pokial ju nevymeni, nech nejazdi. Auto si odobral, u nas chyba nebola, neopravnena reklamacia. Zase o tyzden telefonat k nam, ze mu po najazdeni 220km tecie olej a prevodovka zle radi.Takze zase sa A6 doviezla, pop par dnoch sme sa jej chytili a po demontazi prevodovky cumime, co sa stalo - prevodovka spalena, olej spaleny, v olejovej vani a celej prevodovke ocelove piliny, hlinikove piliny a bordel z lamiel. Po preskusani priechodnosti chladica nasledne zistene, ze tento je pripchaty, dost slabo prepustal preplachovaciu kvapalinu a von lietali same piliny. Zakaznikovi som hned telefonicky oboznamil, ze bola prevedena neodborna a nespravna montaz a kedze ten, co montoval prevodovku, neskontroloval chladic /takze ho ani nepreplachol/, zapricinil tymto slabe mazanie prevodovky a tato sa v dosledku toho spalila a znicila nedostatocnym mazanim. Po jeho otazke, co s tym som mu oznamil, ze reklamaciu neuznavam, pretoze my sme prevodovku nemontovali a nech si to vyriesi v servise, kde bola montovana. Ze v Polsku /nehadzem tymto vsetkych poliakov do jedneho vreca/. Isiel tam, vytocil ma z mobilu, dal mi majitela BOSCH servisu k telefonu a tento mi oznamil, ze "človeče, co by si chcel za 100eur, za toto mu prevodovku zdemontoval a namontoval a nie je povinny mu kontrolovat nejaky blby chladfic !!!" Ze ma VOGULE /polsky vyraz "mám v paži, nezájem, mám v prdeli" nieco za tu cenu kontrolovat. Ked som mu povedal, ze teda radsej nech nic nerobi, zlozil... Dnes po par dnoch som obdrzal telefonat: Dobry den, ja som otec toho a toho a kedy si mozu prist po audi. Ja ze hocikedy ale ci vie, co sa stalo. Ze ano, ale ze auto nam reklamovali a teda pozaduju chybu napravit v ramci reklamacie. SKORO som odpadol... Ako moze byt niekto taky tupý alebo ci skusa moju trpezlivost. Som maximalne trpezlivy, ale po 15 min jeho bombardovania, vyhraziek jeho prichodom/tieto na mna neplatia, co ma poznaju, nech sa paci, nech pride/ , policiou a jeho stalom neprijimani chyby nespravnej montaze NEZAPRICINENEJ NAMI mi zabil, ze on tomu rozumie, sam je totiz automechanik. To uz bolo na mna privela, s poznamkou, ze je fakt dobry mechanik som mu povedal, ze snim nie je rozumna rec a zasleme mu stanovisko. Ukoncil to tym, ze ho chce mat v stredu na stole, naco ja ze uz letííííííííím.... A ende. Totalne ma vytocil.
Chapem tomu, mlady chlapec kupil A6, za drahe peniaze dal urobit prevodovku a nema z toho nic. Poliak ho poslal kade lahsie, tak skusa obetneho baranka mna.
Takze tymto zase upozornujem vsetkych, nech montaz automatu neberu na lahku vahu. Mam skusenost, ze z 3 zakaznikov to vzdy 1 zmrvi bud sam doma alebo takisto aj v servise, kde mu to montuju. Porom pride na rad neuznana reklamacia. Aj ked by som mohol povedat, OK, je zase kseft, no ja sa blbo citim, ked mam zase za opravu pytat peniaze, aj ked za poskodenie nemozem.
Tento dnesny dobrodruh tomu fakt nerozumie a mal by ist robit do kravina alebo to bol dalsi vykrik do tmy. vyzeral presvedcivo, ale ani so mnou nepohol. Taketo nervaky sa cim viac mnozia, asi ludia setria na nespravnom mieste v tejto tazsej dobe a tymto prestavam upozornovat pri odbere nami opravovanej prevodovky zakaznikom na mozne nastrahy, ked ju da montovat neodbornemu servisu. Kazdy nech si pomaha ako vie, ja zo seba debila robit nebudem. Potom je kazdy macher ako to vie a po pokazenej montazi /zla montaz konvertora, ziadna kontrola chladenia, malo oleja, nespravny olej atd/ lietaju cudzou dielnou kluce a k nam zlé slová...
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 0:48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 14.8. 2011
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 1:25 |
|
Na takové věci by člověk potřeboval kulomet a střílet a střílet. 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 27.7. 2008
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 8:27 |
|
Tohle je stejne chyba cechu. kdyby sme slovakum jizdu autem zakazali hned na zacatku tak tyhle problemy nemaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 9:56 |
|
lubomt: zijeme v dobe kedy to kazdy nespokojny zakaznik a hlavne ten co chce usetrit bude hadzat na ostatnych a neprizna si chybu pripadne pojde po tom kto sa mu snazil pomoct, za dobrotu na zobrotu...
belmondo: tiez si myslim, tak ako sa malo cechom zakazat volebne pravo, pozri kam sme to dopracovali 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 5.6. 2008
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 10:45 |
|
lubomt: Nezbývá, než ti přát co nejmíň takových... Ale asi oba tušíme, že jich bude spíš přibývat...
belmondo:, kukynas: Já nevim, že vy asiati se musíte furt pošťuchovat... 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Muž
Registrace: 24.2. 2008
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 11:30 |
|
aj tak mas este dobre nervy... Ja by som ho poslal rovno do prdele a nie nejake vybavovacky a telefonaty
+presun z techniky do pokecu
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 16.11. 2009
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 12:19 |
|
|
Naposledy upravil OGO dne Ne, 04.12, 2011 19:16, celkově upraveno 1 krát. (100% původního příspěvku)
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 14.1. 2011
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 17:32 |
|
No, hnev ma uz presiel. Mi fajn vylepsil naladu. Komu bude treba pomoct, pomozem, ale par ludi to uz ma u mna 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 17:32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 18.12. 2008
|
Zaslal: Út, 01.11, 2011 22:03 |
|
no lidi jsou proste kokoti... ja to rikam porad.. debilu je cim dal vice..
|
|
|
|
|
|
|
|
|