Ahoj mam tento problem na audi A4 B6 sedan rok 2003.
Tapec jsem sundal (skody teprve zjistim) okno nelze vytahnout jen spustit. Je neco ulomene v tom zelenem plastu co vodi okno? predpokladam ze horni lanko se ulomilo vyvleklo?
Diky za rady.
Muž
Registrace: 13.3. 2010
Zaslal: Po, 26.09, 2011 21:05
čus já mám podobný problmém akorát u spolujezdce okýnko sice samo vyjede a zajede akorát v tom strašně křupe myslel jsem že je tam napadanej bordel ale asi to tím nebude
Ja se na to dival a vypada to ze na lanku je takova plomba a ta se nejak vyrvala z toho zeleneho bazmeku (viz foto) ted to jeste jedu vyndat ven a zitra budu vedet cenu v audi tak DAM* vedet...
Ja se na to dival a vypada to ze na lanku je takova plomba a ta se nejak vyrvala z toho zeleneho bazmeku (viz foto) ted to jeste jedu vyndat ven a zitra budu vedet cenu v audi tak DAM* vedet...
Takže samostatny plast lze objednat udajne jen na audi A3, který je samozřejmě jiny.
Jinak lze pouze celou stahovacku coz je 2300 czk.
Nakonec jsem to objednal z turecka:-) kdyby nekdo nekdy potreboval sezenu.Temer na jakekoliv vozidlo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.