Potřebuji poradit jak mám přetáhnou video z kamery na DVD, která natáčí v nějakém trapném formátu MPEG-TS Video File (.MTS) do HDD. Natočil jsem svatbu, když to protáhnu přes konvert tak mě to píše že to pojede 5 dní. To je blbost. Mám nero 6 v plné palbě, ale toto nero mě nanabízí fonkci vypálení tohoto formátu na dvd.
Takže jak docílím kvalitní přehrátí do formátu dvd tak aby kvalita obrazu zůstala stejná? Nějaký menší záznam co jsem už převedl je strašně ořezaný a kvalita je tam na hovno.
Už jsem na tom strávil spoustu času a dál na to nemám nervy.
Naposledy upravil radar354 dne Pá, 02.09, 2011 9:07, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
Muž
Registrace: 22.2. 2011
Zaslal: Pá, 02.09, 2011 9:07
Napriklad pres pinacle ne? nahazes si tam jednotlivy klipy, pripadne sestrihas, dodas prechody a tak, a pak si vyberes format do ktereho se to ma vytvorit, pripadne rovnou vypalit na dvd a v jake kvalite...
bikesek:
To je schopen jen pinacle vyřešit tento problém? Já k tomu dostal DVD z programem kdy by se to mělo dát vyřešit také, ale vůbec se s tím nemůžu domluvit, jako by to byla jen demo verze. Program se jmenuje HD Writer.
Muž
Registrace: 22.2. 2011
Zaslal: Pá, 02.09, 2011 9:13
radar354: hele urcite to umej i jiny programy na strih videa, ale s pinnaclem delam takze tam bych dokazal trochu poradit, ten co zminujes ty bohuzel neznam...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.