AK nováček

Muž
Registrace: 19.7. 2011
|
Zaslal: Út, 19.07, 2011 16:06 |
|
nazdar vsichni.mam takovej problem. Mam audi A6 2.7 BiTurbo* quatro 184kw jsem ze slovenska no pracuju v praze koupil jsem si tohle auto a jezdil s nim uplne bez problemu pokud se mi nerozsvitila orandzova kontrolka pripominajici cerpadlo nebo motor na pristrojovce. Jsem automechanik no moc skusenosti nemam no vedel jsem ze to bude nejaka malickost.jezdil jsem dal uplne bez problemu az jsem byl jednou v praze u servisu tak jsem si rikal ze si necham udelat diagnostiku abych vedel co tomu je a co si mam shanet novy.cena za diagnostiku byla 200ck co mne prekvapilo no chyba byla ze jsem nato skocil. Chlapek vytahl notas a napojil se.rekl mi ze to hlasi poruchu nejakyho cidla a taky Lambda* sondu to jsem chapal.o tom cidle rikal ze to neni problem ze to sviti u kazdy audi a to kontrolku nerozsviti.vymazal pamnet zavad a ja zaplatil.pak to prislo.sadl jsem do auta a nenastartuju co se poseru. Tocil jsem a tocil.a to mi nikdy neudelalo vzdy naskocil i za studena hned.proste nastartovat nemozny...neslo to.z vyfuku jsem citil benzin pak jsem ho zavolal chodil kolem auta a nevedel si rady delal pak pres diagnostiku nejaky testy no ale nic.auto nejede.. Jsem s toho zoufalej vim ze to posral on nevim jak volal jsem do jinyho servisu kde se specializujou jen na audi a Bmw a rikal ze musel udelat s tym neco on.tak ted jsem se domluvil na zitra na odtahovku a pujdu to zavest do toho jinyho servisu. On rikal ze s tym motorem skusenosti nema.kdybych vedel tak bych tam nikdy nesel.jsem si jistej ze udelal neco spatne.kontrolovali sme vsechno vydel jsem ze si nevi rady...jedina vec ktera se mu nezdala tak ze teplota motoru ukazovala -18 stupnu a motor mnel 80.C nevim si rady vypnul jsem barerii pak zapnul nic.co se da jeste delat co by s tym mohlo byt?poradte prosim dekuju mario
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 19.07, 2011 16:06 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 19.07, 2011 18:44 |
|
 nazdar nikdo nevi nic poradit? sTeblo poradil uvydim co mi reknou v tom servisu doufam ze nedopadnu tak jako v tom servisu kam jsem prijel porad mi vrta v hlave jedna vec.kdyz rikas ze by to mohli bejt ty snimace vackovyho a klukovyho hridele tak proc mu to nenapsalo na diagnostice?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 25.12. 2008
|
Zaslal: Út, 19.07, 2011 23:21 |
|
A myslis, ze je OK ked motor hlasi -18 a pritom ma takmer prevadzkovu teplotu???
Teraz som akurat menil cidlo teploty nafty, ktore hlasilo -5.4 ale pritom realna teplota bola +18, no a ono to sproste tdicko proste neslo nastartovat s tym vadnym cidlom.
Ale vazne, myslim, ze ten servis s tou diagnostikou ti nijak neublizil... Len bola chyba, ze si mal nechat vymenit ten snimac a lambdu hned, servis ti mal po vymene urobit skusobnu jazdu a o5 diagnostika.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008
|
Zaslal: Út, 19.07, 2011 23:49 |
|
mario2712: Nebuď blázen.Žádný servis!Napiš uživateli: http://audiklub.cz/uzivatel/21 .Ten umí i to,o čem v servisu ještě ani neslyšeli.
Pokud to někdo umí dát do pořádku,tak on! 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: St, 20.07, 2011 1:23 |
|
myslim, ze tady na klubu, ale i ve spousty servisech po cele cr je mnoho sikovnych borcu, mnohdy i sikovnejsich jako ja, pred kteryma mam respekt s ohledem na jejich zkusenosti, znalosti.....vzdycky kdyz vlezu na nejake diagnosticke odborne forum, pripadam si tam jako nejaky benjaminek, lama....tak pls me vnimejte realnyma ocima a ne jako nejakeho guru, spasitele kua
mario, tezko rici, co tam delal diagnostikou, ale uprimne se mi nechce verit, ze by neco s ni mohl pokazit pri vycteni chyb, snad jedine kdyby zasahoval do adaptace,kodovani....
2.7 BiTurbo* neni uplne jednoduchy motor, nicmene zakladni princip vstrikovani/zapalovani je stejny...abych ti neco poradil, asi bych to musel videt osobne, poradne promerit, jak zapalovaci soustavu, tak vstrikovaci....teplotni cidlo ma velky vliv na start a pokud ukazuje -18 pri 80 stupnich, tak mohl byt motor uchlastany....zkuste odpojit ten snimac uplne, motor by si mel dosadit nahradni hodnotu, s kterou by to melo nastartovat...
co se tyka lambdasondy, ty se nevyhodnocuji diagnostickym kabelem stylem chybna/funkcni, ale detailne za pomoci digitalniho osciloskopu, kde je videt jejich charakteristika (cas skokove odezvy v ms, napeti pri chudem a bohatem rezimu, tvar signalu atd..), ale take funkcnost regulace smesy jako takove (zda se zkrati/zmeni doba otevreni vstriku pri umelem obohaceni smesy, napr. startovacim sprejem)...coz jsou jevy v casovych jednotkach mensich jak jedna vterina a na to je seriova diagnostika/kabel kratky... v kazdem pripade, na start jako takovy vliv urcite nema...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 21.07, 2011 20:11 |
|
nazdarek dekuju vsem za rady dnes jsem si vsechno precetl. Musim se s vami podelit o novej zazitek... Vcera jsem auto odtahl do servisu autohelp v praze auto jsem tam nechal rikali ze na dalsi den budou na nem delat.dnes rano tam byl tata a pak mi volal ze auto uz jede a ze je vsechno v pohode ze byla slaba baterie...ze bylo nizke prepeti. Moc jsem tomu neveril opravdu.je to kravina.ono je pravda ze auto nenastartuje kdyz ma slaby prepeti. Ale proc kdyz jsem prijel do toho prvyho servisu a tam mi delal tu diagnostiku tak pred tym 5 minut jako mi ji pak udelal tak jsem startoval a pak kdyz udelal diagnostiku a smazal zavady auto nejelo.jo tak jsem sel do toho auto help po auto.prisel jsem tam rekli mi ze mam spatnou baterii a ze by jsem si ji mnel vymnenit.nemnel jsem u sebe tolik prachu a 2700ck za bosh mi pripadlo dost.za neco jinyho radsi priplatim nemam rad levny veci.no myslim ze na baterce moc nezalezi staci stredni trida nemusim mit uplne nej bateri.no ale o to nejde nechapal jsem to rikal jsem ze jak je to mozny..???rikali ze prisli a auto rano normalne nastartovali.zaplatil jsem tisic korun za diagnostiku a nabiti baterie. Sel jsem celej Happy ze auto jezdi.prisel jsem pred barak a auto zhasl.pak audi opet normalne naskocila jako vzdy hned.sel jsem si tedy pro penize a do auto kelly koupit novou bateri. Koupil jsem bateri a ja curak blbej jsem byl tak strasne moc rychlej ze jsem ji musel hned vymnenit na parkovisti. No a odopl jsem baterii a tym to zase zacalo. Nahodil jsem novou baterii starou hodil do kufru a auto nic....nestarovalo zase zacalo tocit motorem v pohode no nenastartovalo.myslel jsem ze baterie nova neni nabyta na max a ze to bude slabou baterii tak jsem zase baterii odopl a vymnenil starou co tam byla aiuto nic.... Nenaskocilo.toci a toci no nic... Nechapal jsem...auto jsem odtlacil pred servis auto kelly dekuju ochotnymu chlapkovi starymu kterej tam byl ochotne mi vzal startovaci vozik a napojil auto nic. Toci no nenaskoci.vzal diagnostiku modrou na vw a audi a skoda pak mu zas ukazalo stejny chyby Lambda* sonda a neco jeste smazal to .skouseli sme to znova.pak jsem volal do toho servisu s ktoryho som vyjel pred ani ne hodinou a auto nejelo zas.volal do audi rikali ze to neni mozny ze tym zerji se nemuze nic pokazit. Tak mi ted prosim reknite co mam delat.nechal jsem auto pred servisem nebudu platit zase 1500ck za odtahovku..jak je mozny ze odpojim baterii a auto nejede co se deje poradte mi prosim.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 21.07, 2011 20:19 |
|
vis mastik teplotu motora ukazovalo -18 stupnu tomu amaterovi co delal tu diagnostiku za 200ck vis ja Lambda* sondu vymnenim to neni problem jsem automechanik no delal jsem jenom rok v servisu nemam moc skusenosti jak se muze stat ze odpojim baterii a auto nejde nastartova??? Toto nikdy nepochopim nekde jsem tu raz cetl ze kdyz se odpoji baterie tak se restartuje ridici jednotka ale proc nemuzu nastartovat? Kdyz vymnenim baterii? Jak je to mozny? co mam s tym delat? Nechci zase zaplatit odtahovku aby mi nabili baterii a rekli mi ze je vse ok
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 30.12. 2010
|
Zaslal: Čt, 21.07, 2011 20:50 |
|
Pokud máš špatný čidlo a ukazuje ti teplotu -18 při provozní teplotě tak se nediv že to nenatočíš uchlastá se to.Ráno to zas nastartuješ.Už ti to tady psali vyměň čidlo a pak to znova dej na diagnostiku smaž chyby a po nějaký době to nech znovu projet diagnostikou a zda tam nebude zas nějaká chyba.Nebo se s někým domluv a až to natočíš upaluj rovnou k němu.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 21.07, 2011 20:50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 21.07, 2011 21:56 |
|
aCek tak jo chapu...a tym myslis problem cidlo teploty motoru ...nebo teploty kapaliny? no a kdyz je to cidlo spatny proc mi to nenapise jako chybu na diagnostice jako spatny cidlo? on se hrabal v ty diagnostice nekde dal kolem motoru a tak pak delal nejaky testy cerpadel a tak...vstrekovycich trisek a tak a porad teplota motoru ukazovala -18 az -19 stupnu a motor mnel tak kolem 70°C jo a kde najdu to cidlo...???poradte uz jsem koukal na netu no nemuzu najit zadny fotky nic kde to cisdlo je a jak vypada...diki
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 21.07, 2011 22:39 |
|
lumpiq to je fakt profik vazne...koukam na to nadobicko co ma ze je opravdu mistr... zitra pokud to nepojede ti volam dobrou vsem a vsem dekuju zitra napisu
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Pá, 22.07, 2011 12:33 |
|
vybeveni jeste nedela z nekoho mistra, mistri jsou jini...mi zavolej dneska, nejak to vymyslime...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006
|
Zaslal: Pá, 22.07, 2011 14:00 |
|
mario2712: A kontrolka imobiliseru ti zhasne po zapnuti zapalovani? To auto musi nastartovat i se spatnu lambdou. Pokud to neni IMO* a ty ses mechanik, no tak si vyzkousej klasiku. Dava to jiskru? ANO/NE Jede paliovve cerpadlo? ANO/NE Jde palivo do vstriku? ANO/NE atd...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Pá, 22.07, 2011 15:10 |
|
lambdanema absolutne vliv na start....
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Pá, 22.07, 2011 15:22 |
|
Sniper kdyby to byl IMO*, tak by svítila kontrolka a byla by i uložená chyba v paměti.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: So, 23.07, 2011 7:35 |
|
nazdar vsichni. No tak jsem tam vcera jel.k tomu autu. auto rano bez problemu naskocilo.pak jsem sel radsi ravnou do garaze tady v praze u firmy u ktery delam.vypnul jsem motor...teplota oleje mnela kolem 85- 90°C no co mne prekvapilo teplomer vody ukazoval porad 60°C nechapu to. Jak je mozny ze voda ma jenom tak malo a olej vic.? Ta rucicka vody se nepohla od 60 tky ani na krok....a to i po pul HOD* jezdeni po praze... Vcera jsem koupil v autokelly cidlo na snimani teploty vody.... nechapu no oni v autokelly cidlo na snimani teploty oleje ani nemaji....jenom na tlak.to dnes pujudu vratit. Vcera jsem delal neco na aute a zespoda jsem nemohl najit vubec na chladici to cidlo.zespoda je pristup nemozny...nevite kde najdu to cidlo teploty chladici smesi? Je delany tak ze by malo jit do neceho nema zavit ani nic... A jeste jedna vec.auto i po vypnuti motoru nastartovalo.a to i vic krat po sebe.... Nevim proc no zustala mi svitit kontrola air bag porad na cerveno i pri jizde... A pumerna spotreba paliva ve mneste mi ted ukazuje podle palubnyho pocitace 18 L a kdyz jsem jezdil pred mesicem po meste byla kolem 12 L myslite ze to cidlo na tu vodu jak je blby a ukazuje blbou teplotu motoru myslite ze to porad obohacuje zmes a tym je vyssi spotreba? nevim kde najdu to cidlo na mereni teploty vody. Nemyslim si ze je to cidlo teploty oleje. Kdyz ukazuje spravne na pristrojovce urcite hlasi spravne taky do ridici jednotky.... jeste jedna vec... Kdyz jsem lezel pod autem zespoda na olejovy vane je nejaky velky cidlo... Je to plosky.tak 4x5 cm je tam konektor s vice pinama co je to? neni to snimac na teplzu oleje? Nebo je to pripojka k olejovymu cerpadlu nebo co to vlastne je? Dekuju lumpiq ja se ozvu vyuziju tvych sluzeb jen dnes pujdu na slovensko tak se ozvu az prijdu dekuju

|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: So, 23.07, 2011 23:30 |
|
To velký na vaně je hladinový snímač oleje.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: So, 23.07, 2011 23:30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 20:34 |
|
| áček napsal: | | Sniper kdyby to byl IMO*, tak by svítila kontrolka a byla by i uložená chyba v paměti. | Nevěř tomu, není to vždy pravidlem. A i kdyby, tak mám pocit, že tu řeč o výpise závad z diagnostiky ani nepadla, pokud ano, tak jsem si toho nevšiml...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 20:52 |
|
Pokud IMO* funguje tak by mu to alespoň zabrblalo než IMO* zasáhne. Měla by se rožnout i kontrolka autíčka s klíčkem.Ale jak psal načetla se chyba"nějakého čidla a Lambda* sonda".A to je problém že řj motoru dávkuje špatně palivo proto nechytá pokud je zahřátý motor.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 21:04 |
|
áček: Mě TDI* ani nezabrblalo, protože prostě kontrolka nezhasla a já si ji ani nějak nevšiml  Každopádně i když odpojíš lambdu, tak auto musí nastartovat, o tom žádná. Tam toho bude asi vícero...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 21:13 |
|
S tím že že by to nezabrlalo při zásahu ima jsem se ještě nesetkal.Ale možný je všechno.Jinak na dálku se to řeší špatně chtělo by to vidět a podívat se co to vůbec všechno hlásí.Pro začátek udělat alespoň výpis závad a dát to sem.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 21:15 |
|
| áček napsal: | | Pro začátek udělat alespoň výpis závad a dát to sem. |
Na to celou dobu narážím, protže jako vědma s tím nemám zkušenosti 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Ne, 24.07, 2011 21:18 |
|
Asi máš začouzenou křišťálovou kouli od těch havan co čudíš 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 9:09 |
|
nazdarek potrebuju poradit problemy jsou tu zase zpatky .auto jezdilo bez chyby tam po tom co bylo v praze nikdy se nestalo ze nenastartovalo.zacalo to asi pred 3 dny sek se do dvora k baraku auto jsem zhasl a delalneco na taznym zarizeny pak jsem chtel odjet .auto toci a toci rychle a nic nestartuje hned mi doslo ze tuo tu je zas .nechapal jsem to.po dlouuuhym toceni motoru cca asi 4krat po 15 sec motor zacal kuckat chytat se nastartoval.byl jsem rad motor jsem nechal bezet kdyz jsem mu prislapl na 5 az 6 tis z vyfuku vyletela voda byl celej mokrej kazdym seslapnutim vyletelo trochu vody. pak jsem auto postavil ke silnici na parkoviste a vecer kdyz jsem ho chtel dat do garaze auto zase nic.vytahl jsem tu koncovku s induckou na svicku dal do ni neco prilozil o motor a iskra sla z vyfuku bylo citit benzin porad tocil a tocil moc krat az zas naskocil.auto jsem dal do garaze rano jsem ho nastartoval normalne bez problemu .v ten den mi to udelalo zas a vsimnl jsem si predtym kdyz jsem poslouchal u vyfuku a taky v aute obcasny zaskuby vmotor kdy vynechal .pak to preslo az v zaskuby kdy dokonce na jednicce kdyz se rozjizdim mi trha motorek kdyz pridam a moc akceleruju zacne mi blikat kontrola orandzova ktera mi sviti porad na panelu takovy to cerpadlo orandzovy.zacne blikat-.kdyz uberu zachvyli prestane a sviti porad.auto je slabsi ocitil jsem nejede tk jako slo je slabsi kdyz prepnu na tiptronicu S jizdu sport a seslapnu auto si preradi v tis otackach co se mi nikdy nestalo vzdy tahalo do cervenyho.vzdy za posledny dva dny kdyz jsem cichal vyfku je to takovej vlchkej kyslej vzduch divnej ne jako obycejny vyfukovy spaliny. Lambda* je tam jedna v prdei to vim.vcera vecer mi to auto udealo zase.neslo toci toci a nic pak po toceni 3 krat po 8vterin chytlo citim zaskuby v motoru a taky dost silny i pri rozbehu .auto jsem odstavil po 5 minutch jizdy a ak nastartoval normalne.pak zastavil u kamose auto u neslo skousel jsem vsechno tocil porad z vyfuku bylo citit benzin se vzduchem nespalenej a dost vyrazne z vyfuku iskra hadze malo myslim na m vkus.kdyz ho tocim a nastartuje auto si samo prida na 2 a pul tisice otacek a klesne a vypne se.kdyz ho se snazim udrzet nohou na plynu v chodu tak reaguje oneskorene na pridavani o sekundu a po chvlce zhasne ja uz nevim co s tym auto mi bralo kolem 10,5 litru podle palubniho a cesta z prahy domu dalnice a kombinovane prumerna sla kolem 9,5 az 10,7 a mesto 11,2 L ted ezdim doma ve vesnici na 11,7 litru byl jsem s kamosem v bratislave a celou cestu sel po dalnici 130km za HOD* a spotreba byla 11,7 litru co je uplna blbost .auto strasne zere natankuju za 15 eur nejak 11 litu nebo tam naleju 10 z kanistru a auto porad pipa v rezerve nejak strasne zere porad mi to blbne nevim co s tym.ale vydim ze proste bere moc jezdil jsem na slovensku 10.6 nebo dokonce 9,8 L PRUMERNOU PODLE PALUBNIHO PC. auto mi zustalo u kamose jdu ho zkusit natocit nevim jestly pujdenechapu to i ty zaskuby s dost silny to mi nedelalo auto nema silu netaha tak jak ma takajakkdyby mnelo 100 koni a ne 250 k kzdy jsem ho koupil a skocil na plyn auto slo jak sileny ted i v S rezimu nejde poradne jak ma poradte mi nevi co jak u nas jsoumoc dobry servisy neni nemaji zadny skusenosti stakovym motorem nevim jestly tam jit do servisu mam kamose ma servis na slovensku skusim za nim skocit napiste mi neco do mam delat co by tam mohlo bejt spatny? DEKUJU
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 14:19 |
|
na to mam jedinou radu, nesnaz se pomoci si sam za kazdou cenu, nebo najit reseni zde na foru, tvuj problem bude asi vetsi orisek, nez jen nejaka blbost typu vymen todle/to se me delo taky, musis todle udelat...
a predevsim, nesnaz se ted vozidlo si rozpohybovat, nech ho v onom nepojizdnem stavu, aby se zavada dala diagnostikovat, pracovat s pricinou...pokud pokazde budes delat psi kusy, aby zacalo jezdit, tezko se pak bude zavada v pojizdnem stavu(kdyz zrovna ma motor naladu) lovit...
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 14:19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 29.08, 2011 13:17 |
|
no nazdaarek hele mam dobrou zpravu. Auto je uz v poradku.chci napsat co tam bylo aby taky dalsi nekdo vedel jak a co muze byt spatne. No takze v prvnim rade pokud si myslite tak jako ja si myslel do dnes ze servis v praze je lepsi jako servis treba na slovensku ve vesnici pobliz mesta kde delaj sikovni kluci tak se kurva mylite. ja v praze platil jak strhanej vymazali mi pamet zavad a ja zaplatil a auto blblo porad. takze mam kamose na slovensku jeho tata a ujo ma servis tak jsem tam sel nastval se dal jim to a rikal jsem pokud to nepojede nechci ho zpatky.auto bylo v servisu 5 dni. Porad jsem je otravoval az pak mi konecne zavolali ze auto jede tak jak ma a mam si po nej prijit. Auto mnelo zanesenej EGR* ventil pak byly dve inducky v prdeli proste nepalili dva valce.pak tam bylo spatny cidlo na mereni chladici kapaliny. V cene byla i diagnostika. A jeste nejaky cidlo za 45 eur nevim co to je za cidlo neptal jsem se. takze jedna inducka 60eur za dve 120 eur pak 45 eur to cidlo diagnostika 15 eur mechanicka prace 10 eur to cely mne vyslo 190 eur myslim ze jsem dobre dopadl.auto jede super tak jak ma.konecne jsem celej stastnej uz mne to sralo.porad se to mrdalo. Kdyz jsem byl jeste doma taky jsem si vymenil olej v prevodovce tiptronicu koupil jsem olejovek filtr tesneni a taky olej Castrol Dextron 3 tak dekuju zatim za vsechny rady.a pomoc vsem.jeste mne jen sere jedna vec.sviti mi kontrolka Air Bag to mne zajima proc
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 23.6. 2011
|
Zaslal: So, 17.09, 2011 15:27 |
|
Kontrolka Airbagu ti muže svitit z nekolika dúvodu.
1.Budto je vystrelenej
2.Chyba RJ
3.Spatny kontakt v kabelaži. co bych nejspiš typoval to znači diagnostiku pak pročistit svorkovnice a vymazat pamet zavad.
4.Proste si najel na hezkou diru a prerusil jse nekde kontakt treba jen na chvily ale stejne to staci.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 19.3. 2010
|
Zaslal: So, 17.09, 2011 16:03 |
|
Mě svítil Airbag* na passatu taky a byl to špatnej takovej ten kroužek pod volantem, prej se to často opotřebuje po nějakejch km. Tak mi ho vyměnili, známej sehnal někde starší za 2000 asi a pak uř to bylo v pohodě.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 23.6. 2011
|
Zaslal: So, 17.09, 2011 16:37 |
|
| skhy napsal: | | Mě svítil Airbag* na passatu taky a byl to špatnej takovej ten kroužek pod volantem, prej se to často opotřebuje po nějakejch km. Tak mi ho vyměnili, známej sehnal někde starší za 2000 asi a pak uř to bylo v pohodě. |
No ja mam s tim taky bohaty skušenosti pac mam jednoho 3 dveraka a když u nej nekdo nastupuje dozadu a sklopy nebo posune predni sedacku tak my hned zacne sajnit Airbag* protože vyrobce Fiatu chtel usetrit 5 Kč a dal nejlevnejši svorkovnice od Airbagu na sedacky.
Proste kdo umi ten umi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|