AK fanda

Registrace: 25.1. 2009
|
Zaslal: Po, 15.08, 2011 20:48 |
|
Tohle je můj poslední přispěvek k tomuto tématu,protože debatovat se zdejší vuvuzelou nemá cenu,stejně člověk vypadá jak pitomec.Tohle je nejblbější obhajoba co jsem kdy slyšel.Je to stejný kdybych teď lumíra zastřelil protože chci jeho auto a on je součástí systému a ještě ho podporuje.Já se cítím diskriminovanej a proto tedy otevírám čvrtý odboj a chci taky státní vyznamenání,já také přeci nejsen vopják.Důvod po činu se dá obhájit jakkoliv.Všichni máte tady plnou hubu keců o cikánech,kteří teď pomlátili lidi mačetami,kteří jsou součástí systému a diskriminovali je v přístupu na automaty a taky bojují proti režimu protože je ožebračujea bere jim dávky,oni přeci taky vedou odboj.Toby se jste se asi divily kdyby konečně někoho utloukli a dostali za to státní vyznamenání?
Mašíni mi jsou u prdele ,ale není mi jedno co se z těch vrahů dělá,podle toho co se děje by pak měl na vyznamenání každej zločinec za minulýho režimu,protože on přeci škodil komoušům prostřednictvím lidí kteří byli součástí režimu.Proč tedy utíkali do zahraničí,jestliže to mysleli vážně ,tak proč nezůstali ne nedotáhlito do konce?Pak bych je oslavoval také.
Proč je němci odsoudili jako vrahy a dodnes mají na ně platný zatykač,když přeci západ bojoval také proti komunistům.
Největši korunu tomu nasadil sám Paumer,když se vyjádřilk tomu proč chtěli do Vietnamu,oni přeci chtěli zabíjet.
Tohle je můj osobní názor který nikomu nevnucuji,jenom jsem nasranej když tenhle režim překrucuje dějiny a vymejvá mozky stejně,né li hůř než ti komouši.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 15.08, 2011 20:48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007
|
Zaslal: Út, 16.08, 2011 16:20 |
|
Nejvíc mě mrzí, že některá hovada mají volební právo ...
| Citace: | Mašínové zabránili mnoha vraždám svých spoluobčanů
Stejně tak bylo díky činnosti skupiny bratří Mašínů zmírněno utrpení bezpočtu politických vězňů, trpících pod komunistickými bachaři Grebeníčkova typu. I když je nyní jistě většině z nás líto, že v některých případech zvolili stejný způsob boje jako komunisti, nelze nevidět jeden kladný efekt, který to přineslo, což kupodivu dodnes zřejmě žádný historik ještě nepodrobil důkladnému vědeckému zkoumání. Je sice hrozné mluvit o kladném efektu v případě ztráty lidského života, dá se to snad ale tolerovat v tom případě, když výsledkem byla záchrana mnoha jiných životů.
Pokud totiž přišel o život příslušník Lidových milicí, tzv. ozbrojené pěsti dělnické třídy, jistě si i další členové nejrůznějších ozbrojených složek od milicionářů po bachaře připomněli starou moudrost, že na každou svini se vaří voda. Takže se zcela jistě začali trochu brzdit při likvidaci svých spoluobčanů, aby tak aspoň snížili riziko, že si na ně někdy někdo v tomto smyslu vzpomene. Jistě by se dalo dohledat, že po útěku skupiny bratří Mašínů se snížil počet vražd, spáchaných komunistickou nomenklaturou a jejími ozbrojenci, stejně jako se zlepšily podmínky vězňů v komunistických lágrech. Až na výjimky byli potom naši spoluobčané vražděni pouze na hranicích. Možná i zde je odpověď na to, jestli by bylo opravdu lepší, kdyby Mašínové zlikvidovali třeba Gottwalda, neboť to by takový efekt mít nemuselo. Škoda jen, že nám zřejmě žádný bachař či milicionář z 50. let nepoví, do jaké míry ho samotného případ skupiny bří. Mašínů ovlivnil, a jestli se stal mírnějším ze strachu před možnou odvetou.
Tohle by si zasloužilo důkladný výzkum, třeba od Ústavu pro studium totalitních režimů ....
kráceno ...
Jan Šesták|
http://sestak.blog.idnes.cz/c/205591/Masinove-zabranili-mnoha-vrazdam-....... | 
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
Registrace: 28.8. 2006
|
Zaslal: Út, 16.08, 2011 16:31 |
|
| lumirs napsal: | | Neff to nepsal, autor je jakysi Aston |
neff je aston
pasa: říkám zcela to samé
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
|
Zaslal: Út, 16.08, 2011 17:03 |
|
Tady je aspon vidět co je u nás ve vládě za imbecílky.Za to že byl spáchán zločin dostanou ještě vyznamenání,to je fakt už na palici.Ale zase kdyby někdo ted vystřílel naší debilní vládu tak by si to vyznamenání určitě zasloužil.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 5.6. 2010
|
Zaslal: St, 17.08, 2011 8:38 |
|
http://www.novinky.cz/domaci/242018-cesti-politici-asi-na-pohreb-masin.......
Farizejske svine se zacinaji cukat, je Tluchor objevil partyzany urovne Nasira Orice...
| Citace: | | „Já jsem říkal, že nejlepší bude esenbáka okecat, pak mu říct ‚ruce vzhůru‘, odzbrojit ho, svázat, uspat chloroformem a pak ho oddělat. To, jak se píše, že jsme chtěli zbraně a nikomu nic neudělat, tak to je hloupost. Tohle jsou všechno darebáci. Na co potřebujeme zbraně? Ty jsou od toho, aby se s nima stříleli lidi, tak můžeme začít hned s těma, komu ty zbraně bereme.“ |
| Citace: | | Když se Milan Paumer jako jediný vrátil do vlasti, jakýsi stařík do něj prý píchal holí. Mašín své rozhodnutí nevrátit se do Česka zdůvodnil: „Abych toho hajzla zabil a rozšlapal na krvavou kaši, to mi za to nestojí, to nemám na starý kolena zapotřebí.“ |
Byl to jasny hrdina
Tyhle modre svine si nezaslouzi nic nez pohrdani
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 18.8. 2008
|
Zaslal: St, 17.08, 2011 12:20 |
|
Tak Mašíni dostanou Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky teď to oznámil Nečas na ČT24
| Citace: | Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky uděluje ministr obrany pouze mimořádně, a to občanům České republiky a cizím státním příslušníkům, kteří se významně zasloužili o ochranu základních lidských práv a svobod, zejména lidského života, zdraví a majetku, základních principů demokratického a právního státu nebo se jinak výjimečně zasloužili o rozvoj obrany a bezpečnosti České republiky, včetně vědecké a odborné práce. Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky má jeden stupeň a je možné jej udělit opakovaně.
Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky vychází z návrhu výtvarníka Františka Kupky, příslušníka čs. zahraničního odboje ve Francii. Lícová stran a má tvar čtyřcípé hvězdy, jejíž střed je tvořen čtyřmi vzájemně propletenými kruhy červené barvy. Na středu mezi kruhy je položen zlatavý lipový list. Na vyznamenání navazuje převýšení v podobě dvou spojených lipových půlvěnců, zavěšené na stuze. Na rubové straně je ve středu hvězdy umístěn medailon se znakem Ministerstva obrany a opisy „MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY“ a „ČEST A VLAST“, doplněné ploškou pro ražbu pořadového čísla. Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky je zavěšeno na bílé, po okrajích modro-červeně lemované stuze. Středem stuhy prochází zlatý, tence zeleně lemovaný pruh.
Při předání Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky se současně předává listina o jeho udělení s uvedením hodnosti, titulů, jména a příjmení osoby, které se Vyznamenání Zlaté lípy ministra obrany České republiky uděluje a pořadového čísla jeho udělení. Listinu podepisuje ministr obrany České republiky.
Vyznamenání uděluje ministr obrany od roku 2008. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
|
Zaslal: St, 17.08, 2011 21:01 |
|
At jdou do řiti.Jak Mašíni,tak ostuda tohodle státu pan Nečas.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 5.6. 2010
|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 1:00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 1:00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008
|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 7:56 |
|
A pak se člověk nemá z naší vlády poblejt.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008
|
Zaslal: Čt, 18.08, 2011 17:17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Muž
|
Zaslal: So, 20.08, 2011 22:24 |
|
Průzkum SC&C: Bratry Mašínovy považuje za hrdiny jen 15 procent Čechů
Téměř dvě třetiny Čechů si podle nového průzkumu agentury SC&C myslí, že si bratři Mašinové nezaslouží za své činy žádné ocenění.
Vyplývá to z průzkumu agentury SC&C, uvedla dnes Česká televize.
Činnost skupiny bratří Mašínů v letech 1951 až 1953 je pro 27 procent dotázaných neospravedlnitelný kriminální čin. Více než 40 procent populace ale nemá na věc jednoznačný názor.
Téměř každý šestý občan pak neví o Mašínech vůbec nic, zhruba polovina těchto lidí spadá do nejmladší věkové skupiny (18 až 29 let).
Průzkum se konal ve dnech 18. až 19. srpna 2011, agentura při něm oslovila 675 lidí.
Vondra ocení Ctirada Mašína in memoriam Zlatou lípou, nejvyšším vyznamenáním resortu. Stejné vojenské vyznamenání dostane i Josef Mašín.
Celkem 30 procent lidí, kteří bratry znají, tento krok schvaluje. Šest procent si dokonce myslí, že by měl Ctirad Mašín dostat naopak ještě vyšší ocenění, například státní.
Téměř dvě třetiny dotázaných ale zastávají názor, že si bratři nic nezaslouží. Podle čtvrtiny lidí by měli být naopak souzeni.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 18.11. 2009
|
Zaslal: So, 20.08, 2011 23:03 |
|
| lumirs napsal: | | A navíc: jakmile se budeme zabývat operacemi partyzánských jednotek v době války, neuslyšíme od pamětníků zdaleka jen slova obdivu. To nemluvím o takzvaných brdských partyzánech! Platí to ale i o autentických partyzánech slovenských. I ti zanechali po sobě nejednu temnou stopu, na kterou lidé s bolestí vzpomínají. |
no to teda nevim,covece...v tomto to mas asi trochu pomichane
edit:hovno,psal jsem na jine forum se stejnym tematem  Takze nebrat vazne,tento prispevek mel skoncit jinde 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Muž
|
Zaslal: Ne, 21.08, 2011 5:27 |
|
| Leopard napsal: | no to teda nevim,covece...v tomto to mas asi trochu pomichane
edit:hovno,psal jsem na jine forum se stejnym tematem Takze nebrat vazne,tento prispevek mel skoncit jinde | žiguli forum ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|