Ahojte chlapi, no kde začať.
Jednoducho povedané nejde mi
Turbo*, vobec, ziadne padanie do nudzoveho rezimu a po starte ok, jednoducho nejde vobec.
Myslim si vsak ze
Turbo* je ok, neviem preco, asi intuicia...predtym islo ako hodinky, tlacilo tak ako malo, ziadna pridreta variabilita natačania lopatiek.
No asi tyzden predtym som cistil
EGR* ventil, bol cely aj zvonka od oleja, po vycisteni tam uz nie je ani kvapka. Podozrievam ho, ale myslim si ze by to mohol byt aj podtlakovy ventil regulacie turba, alebo magnetický ventil, v neposlednom rade ma napadá riadiaca jednotka.
Vie sa mi prosím nietko pozriet na dnesne logy z jazdy, da sa podla toho, alebo inak podla vagu zistit preco nejde
Turbo*?
odkaz na stiahnutie logov:
http://www.uloz.to/9674229/logy-rar
Riadiacu jednotku podozrievam preto, lebo asi den predtym ako neslo
Turbo*, som čistil stierace, ktore uz nechceli ist, a vtedy prsalo a neviem ci sa tam nedostala nejaka vlhkost, alebo aj voda(samozrejme nerobil som to na priamom dazdi) ale je to asi dolezite, lebo aj na vrchnom kryte riadiacej jednotky je symbol dazdnika. pripajam este vypis zavad z pamati riadiacej jednotky motora:
VAG-COM* verze: IHR 304.0
Autosoft
Číslo dílu řídícího modulu: 038 906 019 AN
Komponent a/nebo - verze: 0400SG 1301
Kódodvání softwaru: 00002
Kód opravny: WSC 06435
2 Nalezeny chyby:
17978 - rid.jedn. motoru zablokovana
P1570 - 35-10 - - - Sporadicky
17964 - Shareware verze. Pro zobrazení všech kódů,
P1556 - 35-10 - Prosím registraci/aktivaci - Sporadicky
napadlo ma v tejto suvislosti resetovat riadiacu jedntoku, akurat neviem ako, poznam navod z fora, ale obávam sa ze je to len pre benzinove agregaty. Da sa resetovat aj cez VAG?
no a posledna vec je jedna odpojena hadicka, ktoru som si vsimol iba dnes
Náhled, klikni pro zvětšení.
nakolko tam kde byvam nemam moznost, ani naradie aby som sa knej dostal, a skontroloval cely priestor, pytam sa...cez vikend pojdem k nasim na dvor, budem mat aj naradie a skontrolujem to. ale nechcel by som experimentovat, preto pisem sem lebo viem, ze je tu vela profesionalnych odborníkov, alebo mechanikov, ktori podobne veci riesia takmer dennodenne, preto ak my bude niekto vediet aj takto na dialku od PC pomoct budem mu velmi vdacny, teda ak ste sa pri citani dostali az sem, tak dakujem za vas cas...
vyřešeno:
tak mi to nedalo a dnes som vybral vzduchovy filter, nasiel odpojenu hadisku a dlho som nevidel kde ju zapojit, uz som to chcel vdat ale nakoniec som uvidel ciernu plastovu trubku priemeru asi 3mm a zapojil tam, neviem odkial isla (mozno z intercooleru) a hlavne je ze
Turbo** opat fachčí ako nové!!!