Tak první problémy jsou tu (cca po 50000km).... nevím co se děje, co je příčinou: špatný starty, nechce se "nahodit" i když je motor zahřátý, až třeba na 3-4 pokus, někdy pomohlo úplné zamčení auta, a až pak se nechá nahodit....
Divný chování měřáku paliva (stále ukazuje rezervu, dojezd max.40km, i když je plná nádrž)... možná spolu souvisí, možná ne....
Sice mám kamaráda co dělá u koncernu, s mechanickými opravami všeho možného si poradí, ale horší je to už s diagnostikou, elektronikou,.... na toto nic nemá. Rád bych, aby se mi na to podíval (i nějak tak celkově) šikovnej servismen, nejlépe z klubu či s doporučením od klubáků, poblíž Liberce.... který má osobní zkušenosti s A6 - Allroady nejlépe... Za Vaše doporučení resp. radu na koho se obrátit předem děkuji a budu se Vám klanět až k zemi, aj odměna by byla možná:
P.S.Není třeba doporučovat autorizák Audi ve Vratislavicích/Liberec: osobní velmi špatná zkušenost z minulosti, a ne jen jednou, nehledě na to, že nemám zájem aby ze mě dělali deb..ka.... a tahali ze mě zbytečně těžce vybojovaný penízky
Tedy ještě jednou díky díky za info